Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες????

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10797

• flora
  • Το Άβαταρ του/της flora
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πω! πω! ντροπη! και τα παιδακια στην αφρικη που πεινανε?
:lol: :twisted: :lol: :twisted:
πλακα κανω! πολυ καλα τους εκανες! bravo avo bravo avo bravo avo
αυτο δειχνει οτι εισαι αποφασισμενη!
το πιο σιμαντικο ειναι να τα κλεισουμε σε ενα νοητο πλαισιο μεσα στο μυαλο μας και να βαλουμε εκει ενα μεγαλο κοκκινο Χ. και οταν τα ξεχασουμε θα μας ξεχασουν κι αυτοι. αποδεδειγμενο!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10921

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και πάλι εκεί που είπα "τερμα τα αστεία" άντε να χάσουμε κανένα κιλάκι, πάλι οι υδατάνθρακες με βρήκαν!!

Και δεν κάνω μεγάλα λάθη... μικρά είναι αλλά τα κάνω συνέχεια.. δεν μπορώ να πώ όχι!

Χθές ας πούμε, πάω στην μάνα μου και βλέπω οτι είχε μαγειρέψει σπανακόρυζο, αγαπημένο φαγητό. Το γεγονός οτι δεν μπορούσα να διάκρίνω που ακρίβώς ήταν το ρύζι, ήταν ελάχιστο, με έκανε να φάω μια πιατάρα!

Σήμερα, ήρθα στην δουλειά, ήρθαν οι Φώτηδες και οι Φανές και άρχισαν τα κεράσματα!! Είπα ΟΧΙ στο ένα, είπα ΟΧΙ στο δεύτερο, αλλά το τρίτο ήταν λουκουμάκι μπουκίτσα από την Πόλη! Εκεί το θεώρησα ιεροσυλία να πώ όχι!!Το χτύπησα το λουκουμάκι και το καταχάρηκα!!

Καθίστε έχει και συνέχεια! Παραγγέλνω τώρα μια σαλάτα και βάζουν από επάνω λίγη τραγανιστή αραβική πιτούλα!! Εεεεε καταλαβαίνεται την συνέχεια. Η σαλάτα ήταν κανονική με πρασινάδα και κοτοπουλάκι αλλά τί να το κάνεις... έφαγα και την πιτούλα, μικρή μέν αλλά την έφαγα!!

Πότε θα σταμάτήσω να αμαρτάνω??? Δεν πάει άλλο...απο την μία λέω οτι θέλω τόσο πολύ να χάσω τα 5 αυτά κιλά που με ταλαιπωρούν μήνες τώρα και απο την άλλη δεν μπορώ να αντισταθώ σε απλά πράγματα!!!

Και με έχω ψυχολογίσει, με το που βλέπω οτι χάνω λίγο, γιατί ζυγίζομαι κάθε μέρα, τότε αρχίσω να τρώω από τα απαγορευμένα... Μου φαίνεται οτι θα βάλω τον άντρα μου να εξαφανίσει την ζυγαριά... γιατί έχω ένα πάθος με αυτήν!!

Αυτά είχα να πώ, τα έβγαλα από μέσα μου και ηρέμησα!!! ΟΥΦ! tantrum ntrum
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα

Syndication