Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες????

Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10663

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ένα μόνο θα σας πώ... σε 3 ημέρες δίαιτα ούτε 1 δεν έκανα κανονικά..

Δεν ξέρω τι έχω πάθει και με έχει πιάσει μια φοβερή βουλιμία! Να καταβροχθίσω τα πάντα..
Και καλά, όταν είμαι στην δουλειά μπορώ να το κοντρολάρω, αλλά με το που φτάνω σπίτι..οργιάζω

Φανταστείτε χθές, μετά το φαγητό τι μου ήρθε να φάω εεε? ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ αν έχω τον θεό μου!!
Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να ελέγξω τις λιγούρες μου..με τίποτα όμως!

Παλιότερα δεν είχα και πολλά πράγματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ στο σπιτι.. τώρα όμως με τον μικρό, δεν μπορώ να του στερώ κάποια πράγματα που του αρέσουν!! ¨Οπότε οι πειρασμοί είναι παντού..και φωνάζουν το όνομά μου!

Τέλος πάντων... δώστε μου κουράγιο να συνεχίσω... δώστε μου δύναμη να αντέξω, να αντισταθώ στους πειρασμούς των υδατανθράκων!!

Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες????Απεταξάμειν! :evil:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10666

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Απεταξαμην mara μου!!!
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος, ειναι το πιο πεισματαρικο ζωντοβολο του κοσμου!!!!
Οταν ξεκινησα, ή οταν ξαναμπαινω σε ενεργοποιηση, (ναι, κανω κι εγω μ....ς), ζηταω οτι δεν γουσταρα με τιποτα πριν! Πχ. Εργολαβους. Ναι, εργολαβους. Που οταν ημουν παιδι και πηγαιναμε πουθενα επισκεψη και εβλεπα εργολαβους, ηθελα να κανω εμετο!!!
Ε σε πληροφορω, μου εχει τυχει να δω σε βιτρινα ζαχαροπλαστειου εργολαβους, και να με κραταει ο αντρας μου απο το ενα χερι και ο γιος μου απο το αλλο, για να μη...μπουκαρω.
Αγνωσται καλη μου οι βουλες του...νιονιου μας!!! Απλα σκεψου, οτι ειναι καθαρα, εγκεφαλικο. Ουτε πεινας, ουτε λιγουρες εχεις. Πατα το!!!
love your self

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10668

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ναι , ναι...απόταξέ τους και δε θα το μετανοιώσεις. Τι συμβουλή να δώσω κι εγώ που στο παρελθόν έχω κάνει απίστευτες γουρουνιές; Το απόσταγμα της εμπειρίας μου:
1. Για να πάρεις τις μεγάλες αποφάσεις, χρειάζεται να σου γίνει το "κλικ".
2. Προσπάθησε να έχεις στο σπίτι, εκτός από φουντούνια πράγματα που σου αρέσουν και επιτρέπονται. Πχ στην αρχή της δίαιτάς μου πήγαινα κάθε μέρα σχεδόν για ψώνια. Δεν κατανάλωνα τόσο πολλά πράγματα, αλλά ήθελα να έχω την ασφάλεια ότι αν με πιάσει η λιγούρα μπορώ να φάω κάτι που μου αρέσει.
3. Γέμισε τη ζωή σου με ασχολίες και ενδιαφέροντα που θα αποσπούν τη σκέψη σου από το φαγητό. Εγώ είχα παχύνει τον τελευταίο χρόνο λόγω έλλειψης ενδιαφερόντων όπως έλεγα. Δε θα την ξαναπατήσω όμως: Αργία μήτηρ πάσης κακίας.
4. Δεν ξέρω αν πιάνει σε όλους, αλλά όταν παθαίνω καμιά σύμπτωμα φαγητού σκέφτομαι πόσο ωραία θα είμαι με το τάδε ρούχο στην τάδε εκδήλωση κλπ. Δε χαλαλίζω τη μόνιμη ευχαρίστηση για την απόλαυση των 5 λεπτών πλέον.
Φυσικά και κάνουμε ατασθαλείες, αλλά αφού ήδη έχουμε χάσει μερικά κιλά, πάντα μέσα σε όρια και φυσικά μετά επανερχόμαστε!!!
Μάρα μου, ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια!!!

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10672

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ok κορίτσια το έπιασα το υπονοούμενο....
Κάθε φορά που θα με πιάνει μανία να φάω κάτι απαγορευμένο, θα σκέφτομαι πόσο άσχημα ένιωθα όταν περίσσευα απο τα ρούχα μου, και πόσο ωραία θα αισθάνομαι όταν φτάσω τον στόχο μου.... !!

Σας ευχαριστώ πολύ και εις το επανειδην!!!

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10754

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μια επιπλέον κίνηση που θα σε βοηθήσει είναι να γεμίσεις το σπίτι γλυκά από τα δικά μας που επιτρέπονται και να τα βάλεις καθημερινά στην διατροφή σου. Η όρεξη για απαγορευμένα θα κοπεί μαχαίρι!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Αποτάσσεσαι τους υδατάνθρακες???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10795

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επιτελους σημερα αδειασα τα ντουλαπια της κουζινας μου από ό,τι πειρασμό υπήρχε. Ζάχαρη, μέλι, αλεύρι, κορν φλαουρ, σιμιγδάλι, μακαρόνια, ρύζι και φακές κατεληξαν σε μια τεράστια σακούλα σκουπιδιών. Ξου ξου υδατάνθρακες!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.185 δευτερόλεπτα

Syndication