Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Προσοχη μη τη πατησετε, οπως εγω!!!

Προσοχη μη τη πατησετε, οπως εγω!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1794

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Την εκανα τη στραβη μου, και το καταλαβα αργα. Αφου ειχα φτασει στα 68, και ημουν αρκετα ικανοποιημενη με τον εαυτο μου μου ηρθε περιοδος. Αρχισαν οι λιγουρες, (τα κοριτσια ξερετε απ'αυτα) αρχισε και ο αντρας μου τα "αντε βρε χαζο, φαε κατι , μια χαρα εισαι", αρχισαν και οι ζεστες, ε, δεν ηθελα και πολυ, ξεφυγα λιγο. Να κανενα τυροπιτακι το πρωι, να κανενα παγωτακι, (ηθελα και nirvana, τρομαρα μου), την εκανα τη ζημια. Δεν ανεβηκα στη ζυγαρια καμια βδομαδα λογω περιοδου και ανεβηκα σημερα. Εβαλα ενα ολοκληρο κιλο σε μια βδομαδα! :oops: :oops:
Απο το πρωι, με βριζω. Οχι γιατι εβαλα το κιλο, αλλα γιατι επετρεψα στον εαυτο μου να χαλαρωσει, πριν φτασω στον στοχο μου. :cry:
Γι αυτο σας λεω! Να φτασουμε πρωτα εκει που θελουμε και μετα, τρωμε και το παγωτακι μια φορα στις τοσες.
Κανενα λογακι παρηγοριας? Please! :roll:
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Προσοχη μη τη πατησετε, οπως εγω!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1795

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καρντασίνα πλακα με κάνεις;
Τι είναι καλέ ένα κιλό σε μία βδομαδα???? Θα δεις σε αλλο ποστ ένα μέλος έβαλε σε μια μέρα 3 κιλά από λάιτ ζελέ και εσύ γκρινιάζεις που μετά από μία βδομάδα τυροπιτακίων και παγωτών έβαλες 1? Τίποτα δεν είναι, άσε τις γκίνιες, θα φτιάξεις το ωραίο παγωτάκι που μας πρότεινες και θα το χάσεις αμέσως.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Re: Προσοχη μη τη πατησετε, οπως εγω!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1796

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλα σου λεει roulaki! τιποτα δεν ειναι! σε μια βδομαδα μονο ενα εισαι πολυ καλα! κ εγω ετσι την επαθα αλλα με πιο πολυ διαστημα κ εβαλα μονο 1! μαλλον κ εμεις προσεχουμε λιγακι τωρα που μαθαμε σε αυτη τη διατροφη, κ αμα κανουμε την κουτσουκελα την κανουμε σχετικα light σε σχεση με παλια! κ ο οργανισμος μας συνηθισε κ δεν το παιρνει στραβα αμεσως!! 20 απο σημερα κ εισαι οκ!

Re: Προσοχη μη τη πατησετε, οπως εγω!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1798

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
ευχαριστω βρε κοριτσια!! ειναι ωραιο να εχεις ανθρωπους που σε στηριζουν.
love your self

Re: Προσοχη μη τη πατησετε, οπως εγω!!! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1800

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ψιτ κορίτσια... ο Μπάρκουλης...

Εδώ εμείς οι παλιοί και τις έχουμε κάνει τις κουτσουκέλες μας. Απλά δεν ήταν μιας εβδομάδας. :P

Λοιπόν ακούστε και γράφετε. Πάντα μα πάντα όταν πλησιάζουν δύσκολες μέρες, θα έχετε φροντίσει να προμηθευτείτε σοκολατίτσες και γλυκάκια ειδικά με χαμηλούς υδατάνθρακες. Είτε από εγχώριο είτε από αλλοδαπό μαγαζί. Οπότε θα νοιώθετε και ασφαλείς και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα αν καταναλώσετε και 2 και 3 σοκολάτες. Στην χειροτερότερη θα κολλήσει η ζυγαριά. Κιλό πάντως δεν θα βάλετε.

Αν προλάβω σήμερα θα κάνω ένα ποστ με ένα νέο μαγαζί που βρήκα και έχει γίνει ο βασικός μου προμηθευτής και εμπειρίες από τα προϊόντα του.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Syndication