Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: S.O.S

S.O.S 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7536

• argyro
  • Το Άβαταρ του/της argyro
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους!Ξεκίνησα την διατροφή Άτκινς στις αρχές Δεκεμβρίου 2009 μαζί με τον άντρα μου με στόχο να χάσω περίπου δέκα κιλά. Θέλω να μείνω έγκυος και το να χάσω αυτά τα δέκα κιλά είναι για εμένα πολύ βασικό. Εδώ και 2,5 χρόνια έκοψα το τσιγάρο και για να μην πάρω κιλά (4 πήρα!!!) το έριξα στην καθημερινή γυμναστική με εξαίρεση την Κυριακή (μέχρι και ο Θεός...). Κάνω 2 ημέρες πιλάτες και 4 ημέρες κυκλική σε γυμναστήριο. Αυτό με βοήθησε πολύ να χάσω με ευκολία τα τέσσερα κιλά όταν ξεκίνησα την Άτκινς σε λιγότερο από 1 μήνα!! Όλοι μου λέγαν ότι μοιάζω να έχω χάσει 10 κιλά!!Τόσο καλά!! Μετά πλακώσαν οι γιορτές (λίγο ξεφύγα) Καθαρά Δευτέρα. λαγάνες χαλβάδες κλπ (εκεί ξεφύγα πολύ!!). Πήρα 1 κιλό αλλά το έχασα πάλι!! τώρα είμαι (ήμουν) στάσιμη!! Αλλά εδώ και 2 εβδομάδες με έχει πιάσει μια τρέλα και τρώω τα πάντα!! Έχω κάποια προβλήματα που με απασχολούν άλλα συνήθως δεν το έριχνα στο φαγητό όταν στεναχωριόμουν! Πραγματίκα τα έχω πάρει με το εαυτό μου :x cry: και νιώθα ότι θα σκάσω!! Έχω πρηστεί, έχω καούρες και νιώθω απλά χάλια!! Άτιμοι και καταραμένοι υδατάνθρακες!!!Ουφ! Αν ξεκινήσω από αύριο χωρίς να ζυγιστώ πειράζει;;Sorry αν σας ζάλισα αλλά πιστεύω ότι θα καταλάβετε τι νιώθω!!! :(
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: S.O.S 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7537

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Βραδυνό ποστάκι πριν πάω σπίτι να απολαύσω το ζαμπονομαγιονεζάκι μου.

Αγαπητή Αργυρώ. Αύριο ο μήνας έχει 8. Και είναι Μάρτιος, δηλαδή άνοιξη. Και είναι και στρογγυλό το έτος σε 10 τελειώνει. Και είναι και Δευτέρα. Και έχει και σελήνη στον υδροχόο και Ταύρο στον Τοξότη.

Κοινώς είναι μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μέρα για να ξεκινήσεις την υπόλοιπη ζωή σου!

Ξεκίνα λοιπόν και άσε τις κλάψες! ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: S.O.S 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7538

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Βραδυνό ποστάκι πριν πάω σπίτι να απολαύσω το ζαμπονομαγιονεζάκι μου.

Αγαπητή Αργυρώ. Αύριο ο μήνας έχει 8. Και είναι Μάρτιος, δηλαδή άνοιξη. Και είναι και στρογγυλό το έτος σε 10 τελειώνει. Και είναι και Δευτέρα. Και έχει και σελήνη στον υδροχόο και Ταύρο στον Τοξότη.

Κοινώς είναι μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μέρα για να ξεκινήσεις την υπόλοιπη ζωή σου!

Ξεκίνα λοιπόν και άσε τις κλάψες! ;)
και ειναι και η μερα της γυναικας...και εχω και την επετειο των 7 χρονων εγγαμης φαγουρας (ασχετο!)...

Re: S.O.S 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7541

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αργυρώ το μεγαλύτερο λάθος που θα κάνεις είναι κατά τη γνώμη μου το να μη ζυγιστείς!!!!!!!!! Μόνο αντιμετωπίζοντας την αλήθεια κατάματα θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κιλά σου. Έφτασα 107 κιλά από 71 επειδή φοβόμουνα να ζυγιστώ . Θάρρος λοιπόν και βουρ στη ζυγαριά.

Re: S.O.S 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7547

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Argyro, δεν ξέρεις πόσο πολύ σε καταλαβαίνω....πριν μια βδομαδα ενοιωθα ετσι και χειροτερα. Ελα μια απόφαση είναι.... Θα τα καταφέρουμε!!

Re: S.O.S 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7557

• argyro
  • Το Άβαταρ του/της argyro
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και το κουράγιο που μου δώσατε!!
Mamamaria να τα χιλιάσεις και εύχομαι να είναι ευτυχισμένα γεμάτα υγεία και αγάπη!
Πρέπει τελικά οτι μας απασχολεί να το λέμε. Με βοηθήσαν πολύ τα λόγια σας.Σας ευχαριστώ! :D
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication