Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πισωγυρίσματα!!!!

Πισωγυρίσματα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8360

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα,

Είπα να σας γράψω και εγώ μήπως και πάρω λίγη δύναμη και ξαναξεκινήσω ώστε να φτάσω στο στόχο μου. Το πρόβλημα μου είναι ότι προσπάθησα να ξεκινήσω προς τα τέλη Μαίου αλλά εκεί που την κρατούσα την δίαιτα για 3 μέρες τύχανε διάφορα πάρτι με φαγητό και γλυκά και τελικά ενέδιδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχω μια τελευταία βάπτιση και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ξεκινήσω από Δευτέρα και θα παραμείνω στο πρόγραμμα μου. Πρέπει να το κάνω για να νοιώσω πάλι όμορφα με τον ευαυτό μου και να κάνω ένα μικρό προκαταβολικό δώρο στον άντρα μου που είμαστε 16χρόνια μαζί, με γνώρισε μοντέλο (είμαι 1.70) και 58κιλά (έτσι με έλεγαν τότε όλοι αλλά εγώ δεν το καταλάβαινα) και τώρα έχω φθάσει να είμαι 93κιλά και ακόμα με αγαπάει. Θέλω να του κάνω ένα μικρό δώρο την 1 Ιουλίου που κλείνουμε μαζί 16χρόνια. Ελπίζω να καταφέρω μέχρι τότε να χάσω όσο περισσότερα κιλά και πόντους μπορώ. Ελπίζω να τα καταφέρω!!!

Ευχαριστώ θα τα ξαναπούμε σίγουρα για να σας ενημερώνω και για την πορεία μου
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πισωγυρίσματα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8361

• bouklitsa
  • Το Άβαταρ του/της bouklitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να τα καταφέρεις! Κι εγώ χτες την ξεκίνησα και η ανάγκη μου για στήριξη είναι μεγάλη γι αυτό και σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Απλά να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά τα απαγορευμένα τρόφιμα, είναι αυτά που σε έφεραν στα σημερινά σου κιλά! Να τους θυμώσεις και να μην καταδέχεσαι να τους ρίξεις ούτε ματιά!
Όλα είναι μέσα στο μυαλουδάκι μας! Μέχρι χτες έπινα τον καφέ μου τίγκα στην ζάχαρη και το γάλα! Απο χτες ΣΚΕΤΟ και δεν με νοιάζει και καθόλου! Απλά το έχω αποφασίσει τόσο πολύ να πειθαρχήσω απόλυτα, που ειλικρινά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ!!!
Να σκέφτεσαι την κορμάρα που θα ξαναποκτήσεις, την χαρά που θα νιώσεις όταν ξαναγίνεις εκείνη που ήσουν και φυσικά τον θαυμασμό του άντρα σου που εκτός απο την γυναίκα που γνώρισε, θα δει και πόση δύναμη έχεις μέσα σου!!!!
Καλή αρχή λοιπόν καλή δύναμη και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ! Θα τα καταφέρουμε!!!!
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Πισωγυρίσματα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8362

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπράβο roxy, μπράβο bouklitsa,
σας βλέπω και τις δύο τόοοοοοοοσο αποφασισμένες.
Μόνο μην περιμένετε θαύματα. Δώστε στον εαυτό σας
χρόνο. Σιγά-σιγά θα φύγουν τα κιλά με τα οποία χρόνια
τώρα επιβαρύνατε τον εαυτό σας. Στην αρχή πιο γρήγορα
κατόπιν πιο αργά αλλά σταθερά. Εγώ έδωσα στον εαυτό
μου 1 χρόνο διορία για να τα χάσω. Μετά θα συνεχίσω
την εφ'όρου ζωής συντήρηση. Ξεκίνησα 11 Ιανουαρίου
και έχασα 13 από τα 20 που θέλω να χάσω.
Εμπρός λοιπόν, έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας, που θα
τον νικήσουμε με τη δύναμη της θέλησης. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Πισωγυρίσματα!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8363

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Bouklitsa,σε ευχαριστώ για τα αυτά που μου γράφεις και σίγουρα χρειάζομαι στήριξη. Πάντα είχα πειθαρχεία με τον εαυτό μου αλλά κάπου στην πορεία έχασα την μπάλα και δεν με αναγνωρίζω, αρχίζω και πιστεύω ότι το φαγητό και τα γλυκά είναι τελικά πολύ σημαντικά για μένα?? :oops: και μάλλον όλον αυτόν τον καιρό δεν το παραδεχόμουν :? . Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω υπομονή δυστυχώς, δεν θέλω να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να χάσω τα 30κιλά που θέλω. Βέβαια θα μου πεις δεν τα έβαλα αμέσως αλλά σταδιακά (16χρόνια) και έτσι δεν γίνεται με μιας να τα χάσω τόσο γρήγορα. Αυτό βέβαια που παρατήρησα και θα ήθελα το μοιραστώ μαζί σας είναι, ότι ενώ δεν έκανα την διατροφή όπως θα έπρεπε αλλά μόνο 3 ή 4 μέρες κάθε φορά, έχανα πολύ γρήγορα και ξεφούσκωνα. Δεν μπορείτε όμως να φανταστείτε το πρήξιμο που ένοιωθα και τις καούρες όταν μετά από αυτές τις μέρες χαλούσα την δίαιτα και έτρωγα υδατάνθρακες (π.χ ψωμί), δεν το πίστευα και η ίδια την τόση αλλαγή.

Τέλος πάντων δεν θέλω να σας κουράζω. Ξέρω ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω και σίγουρα αν το πιστέψω ότι θα τα καταφέρω και ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολος ο στόχος μου, θα μπορέσω να πετύχω. Εξάλλου έχω δει αρκετούς εδώ που τα έχουν καταφέρει, άλλοι με περισσότερα άλλοι με λιγότερα κιλά. Πρέπει να κλειδώσει το μυαλό μου, αυτό χρειάζομαι!!!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication