Bouklitsa,σε ευχαριστώ για τα αυτά που μου γράφεις και σίγουρα χρειάζομαι στήριξη. Πάντα είχα πειθαρχεία με τον εαυτό μου αλλά κάπου στην πορεία έχασα την μπάλα και δεν με αναγνωρίζω, αρχίζω και πιστεύω ότι το φαγητό και τα γλυκά είναι τελικά πολύ σημαντικά για μένα??

και μάλλον όλον αυτόν τον καιρό δεν το παραδεχόμουν

. Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω υπομονή δυστυχώς, δεν θέλω να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να χάσω τα 30κιλά που θέλω. Βέβαια θα μου πεις δεν τα έβαλα αμέσως αλλά σταδιακά (16χρόνια) και έτσι δεν γίνεται με μιας να τα χάσω τόσο γρήγορα. Αυτό βέβαια που παρατήρησα και θα ήθελα το μοιραστώ μαζί σας είναι, ότι ενώ δεν έκανα την διατροφή όπως θα έπρεπε αλλά μόνο 3 ή 4 μέρες κάθε φορά, έχανα πολύ γρήγορα και ξεφούσκωνα. Δεν μπορείτε όμως να φανταστείτε το πρήξιμο που ένοιωθα και τις καούρες όταν μετά από αυτές τις μέρες χαλούσα την δίαιτα και έτρωγα υδατάνθρακες (π.χ ψωμί), δεν το πίστευα και η ίδια την τόση αλλαγή.
Τέλος πάντων δεν θέλω να σας κουράζω. Ξέρω ότι
δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά
δεν θέλω και σίγουρα αν το πιστέψω ότι θα τα καταφέρω και ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολος ο στόχος μου, θα μπορέσω να πετύχω. Εξάλλου έχω δει αρκετούς εδώ που τα έχουν καταφέρει, άλλοι με περισσότερα άλλοι με λιγότερα κιλά. Πρέπει να κλειδώσει το μυαλό μου, αυτό χρειάζομαι!!!!!!!