Αγαπημένοι φίλοι, γειά σας!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σας θυμίζω ότι ακολουθώ την Ατκινς πάνω απο 1 μήνα (39 μέρες για την ακρίβεια) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απο όλα. Απο την απόδωση μου, απο την ευκολία, αλλά πάνω απὄλα απο τις γεύσεις!!! Η Άτκινς είναι ιδανική διατροφή για ανθρώπους που αγαπάνε το φαγητό

Εγώ λοιπόν έχω χάσει 3 κιλά (απο 59,8 στα 56,5) και με στόχο 55.
Πέρα απο όλα αυτά τα ωραία και τα καλά, νομίζω πως ήρθε η ώρα να "εξομολογηθώ" τις μικρές μου αμαρτίες

Μετά τις 25 ημέρες και ενώ είχα φτάσει 56,2 το συνεχές χάσιμο πόντων με καλόμαθε και άρχισα να υποκύπτω στο κάλεσμα του καλοκαιριού. Ελεγχόμενα μεν, καθημερινά δε, πρόσθετα υ/α στην διατροφή μου, με κανένα φρουτάκι, με κρασάκι (σχεδόν κάθε βράδυ) και με τις συνταγές σας.
Τις τελευταίες 15 ημέρες συνεχίζω σἀυτό τον ρυθμό, κοινώς πήγα στην φάση της συντήρησης, και μάλιστα έχω κάνει μικρές, "κακές" ατασθαλίες (3 κουταλιές ρύζι, 2 κουταλιές πουρέ, κανα καροτάκι παραπάνω). Προχθές έκανα και μερικά εγκλήματα

Στην επέτειο 8 ετών με τον καλό μου μοιραστήκαμε ένα βασιλικό πρωΐνό με 1 φέτα τόστ με μαρμελάδα, 1 ακόμα φέτα τοστ με τυρί, 3 κρουασανάκια σοκολάτας, 2 τυροπιτάκια....
Έκτοτε, έγινα Χίτλερ και θα παραμείνω για τουλάχιστον 2 εβδομάδες ακόμα. Αντιλαμβάνομαι το παράπτωμα, αλλά το απόλαυσα και δεν μετανιώνω. Αντιθέτως, επιστρέφω δυναμικά!
Αυτές τις 2 αμαρτωλές εβδομάδες λοιπόν, έβαλα αμέσως (την δευτερη μέρα) 300 γρ και πήγα στα 56,5. Είμαι ακόμα στα 56,5 και συνεχίζω να χάνω πόντους, απο διαφορετικά σημεία κάθε φορά! Ακόμα και αυτές οι μέρες που ήμουν άστατη, απρογραμμάτιστη κτλ δεν μου κόστισαν παρα 300γρ και κέρδισα και μείωση πόντων!
Επιστρέφω λοιπόν στη φάση της εισαγωγής αναζωογονημένη και πολύ σίγουρη

aracter43
Εντωμεταξύ έχω αρχίσει και να αθλούμαι σιγά σιγά! Η Ατκινς είναι θείο δώρο που μας επιτρέπει κάποια λάθη. Δεν προτίθεμαι να βάλω θανατηφόρους υ/α τακτικά ποτέ ξανά στο διαιτολόγιο μου, αλλά δεν αγχώνομαι πιά αμα κάτι με πάει πίσω. Θέλω να κάνω την Ατκινς τρόπο ζωής και αυτό απαιτεί προσπάθεια. Είμαι τυχερή λοιπόν που αυτή η διατροφή μου δίνει δεύτερη ευκαιρία!
Και ξανά προς την δόξα τραβώ