noufaro έγραψε:
2) δεν αθλούμαι καθόλου, κινούμαι ελάχιστα. Κάθομαι σε ένα γραφείο από τις 10 έως τις 8-9, και στο τέλος της ημέρας είμαι ΠΤΩΜΑ για να μπορέσω να βάλω τα αθλητικά μου και, έστω, να κάνω ένα γύρο το τετράγωνο. Σκέφτομαι σοβαρά την ιδέα του power plate (γυμναστική για τεμπέλες!). Έχει κανείς εμπειρία από αυτό; Με συμμερίζεται κάποιος στην αδυναμία μου για άθληση;
Noufaro καλώς ήρθες!
Έκανα μια ώρα να βρω που έχουν τα στοιχεία για τις τροφές τα goodys αλλά τώρα θα τα περάσω στον κατάλογο να τα έχουμε. Πάλι καλά γιατί μέχρι στιγμής μόνο τα mcdonalds είχαν.
Σχετικά με το θέμα γυμναστικής... έτσι έλεγα και εγώ.
Έχουμε ακριβώς το ίδιο ωράριο, μην σου πω ότι εγώ φεύγω 10 το βράδυ και δουλεύω και σαββατοκύριακα.
Επί 5 χρόνια αρνιόμουν πεισματικά την γυμναστική. Κάτι το κατάλοιπο, κάτι που ξεκίνησα γυμναστήριο και δεν απέδωσε... Μέχρι που αποφάσισα να το δοκιμάσω για να σταματήσει να γκρινιάζει ο loverboy -"θα μπορούσες να ήσουν θεά με λίγη γυμναστική", "η καρδιά σου θα γίνει σαν μπιζέλι από το καθισιό" και άλλα όμορφα...
Εδώ και ένα μήνα κάθε βράδυ -εκτός Σαββάτου ή όταν έχω να πάω για καφέ και αυτό γιατί βγαίνω στο καπάκι-, μετά το γραφείο πηγαίνω σπίτι, βάζω φορμίτσα, αθλητικά, κάνω τα κοτσιδάκια μου και πηγαίνω για τρέξιμο στην παραλιακή. Μην φανταστείς καν ειδυλλιακό περιβάλλον. Μέσα στο καυσαέριο. Αλλά όσο πάει τόσο πιο πολύ αντέχω, τοσο πιο πολύ αισθάνομαι το σώμα μου να αλλάζει.
Μην πεις ότι είσαι κουρασμένη. Είσαι. Το ξέρω και το κατανοώ. Μην πεις ότι δεν έχεις παρέα. Βρες. Ή αν δεν βρεις πάρε ένα φορητό ραδιοφωνάκι. Μην πεις ότι δεν έχεις χώρο. Κάπου θα υπάρχει ένα πάρκο ή μια ήσυχη γειτονιά. Με το που ξεκινήσεις να τρέχεις και βάλεις την μουσικούλα στα αυτιά θα ξεχάσεις τα πάντα.
Δεν σου λέω πως θα εθιστείς μετά και θα γίνεις κεντέρης. Γιατί θα γίνεις!