καλημερα κατερινακι μου και καλη αρχη...μπραβο στην αποφασιστικοτητα σου να ξεκινησεις ατκινς..εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα παλια ακομα μαθαινω..ειμαι ενα μηνα στην ατκινς και εχω χασει 11 κιλα(θελω αλλα 40) ..η κολλητη μου ομως που θελει 10 σαν και σενα εχασε 5..ειναι αναλογα τα κιλα που θες να χασεις...λοιπον πολλες πληροφοριες θα βρεις σ αυτο το site
http://www.atkinsgreece.gr/... .απο κει ενημερωθηκα και εγω...μολις χτες εφοδιαστηκα και το καινουργιο βιβλιο του ατκινς ¨η νεα διαιτα ατκινς για μια ζωη" και ομολογω οτι με βοηθησε περισσοτερο στις πληροφοριες...ξεκινα με το site (το βιβλιο κανει 17 ευρω)και οτι χρειαστεις θα μαστε εδω και θα μιλαμε.μην μετρας θερμιδες στην αρχη μεχρι να μαθεις να μετρας υδατανθρακες...μπορεις να καταναλωσεις ψαρι,κρεας,αυγο,τυρι μεχρι 112γρ τη μερα και διαφορα σαλατικα που θα τα δεις στο site..στη πρωτη φαση εισαι στους 20 υδατανθρακες...απο αυτους ,τους 12-15 υδατανθρακες πρεπει να τους παιρνεις απο σαλατες ωστε να παιρνεις φυτικες ινες..οσον αφορα το οικονομικο δεν χρειαζεται να ξοδευεις πολλα...συνηθως παιρνω κοτοπουλο,καμια μπριζολα,κανα σνιτσελ,μπεικον,τονους ..πιο πολλα ξοδευα παλαιοτερα με τα γλυκα που επαιρνα και τις σαβουρες παρα τωρα.....δες τα και ξαναμιλαμε..φιλια...