Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω?

Re: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11355

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα κατερινακι μου και καλη αρχη...μπραβο στην αποφασιστικοτητα σου να ξεκινησεις ατκινς..εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα παλια ακομα μαθαινω..ειμαι ενα μηνα στην ατκινς και εχω χασει 11 κιλα(θελω αλλα 40) ..η κολλητη μου ομως που θελει 10 σαν και σενα εχασε 5..ειναι αναλογα τα κιλα που θες να χασεις...λοιπον πολλες πληροφοριες θα βρεις σ αυτο το site http://www.atkinsgreece.gr/... .απο κει ενημερωθηκα και εγω...μολις χτες εφοδιαστηκα και το καινουργιο βιβλιο του ατκινς ¨η νεα διαιτα ατκινς για μια ζωη" και ομολογω οτι με βοηθησε περισσοτερο στις πληροφοριες...ξεκινα με το site (το βιβλιο κανει 17 ευρω)και οτι χρειαστεις θα μαστε εδω και θα μιλαμε.μην μετρας θερμιδες στην αρχη μεχρι να μαθεις να μετρας υδατανθρακες...μπορεις να καταναλωσεις ψαρι,κρεας,αυγο,τυρι μεχρι 112γρ τη μερα και διαφορα σαλατικα που θα τα δεις στο site..στη πρωτη φαση εισαι στους 20 υδατανθρακες...απο αυτους ,τους 12-15 υδατανθρακες πρεπει να τους παιρνεις απο σαλατες ωστε να παιρνεις φυτικες ινες..οσον αφορα το οικονομικο δεν χρειαζεται να ξοδευεις πολλα...συνηθως παιρνω κοτοπουλο,καμια μπριζολα,κανα σνιτσελ,μπεικον,τονους ..πιο πολλα ξοδευα παλαιοτερα με τα γλυκα που επαιρνα και τις σαβουρες παρα τωρα.....δες τα και ξαναμιλαμε..φιλια...
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11356

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλωσόρισες Κατερινάκι!
Πληροφορίες θα βρέις εδώ όσες θες και στο ίντερνετ σε διάφορα σάιτ όπως το http://www.atkinsgreece.gr αλλά και σε πολλά ξένα σάιτ. Στην αρχή καλό είναι να παίρνεις συσκευασμένα τρόφιμα (τυριά αλλαντικά κρέμα γάλακτος κτλ) γιατί γράφουν πάνω υδατάνθρακες. Το κόστος είναι δυστυχώς ένα θέμα στην Άτκινς αλλά και αυτό μπορείς να το καθορίσεις εσύ ανάλογα με τις ποσότητες αλλά και το τι τρως. Άλλο δηλαδή το κοτόπουλο και άλλο ο σολωμός. Δε νομίζω πάντως οτι στοιχίζει τόσο πολύ όσο η προηγούμενη διατροφή που έκανες. Προσωπικά δεν έχω υπολογίσει ακριβώς αλλά δεν δίνω τόσα σε καμια περίπτωση.
Επίσης όσο προχωράς στη διατροφή θα βρίσκεις και τρόπους να γλυτώνεις λεφτά. Πρόσφατα για παράδειγμα ανακάλυψα έναν κρεοπώλη ο οποίος φτιάχνει κάτι τεράστια σουβλάκια και τα πουλάει 80 λεπτά (8 ευρώ τα δέκα) και απλά εγώ πρέπει να τα ψήσω. Είναι όμως διαφορά στην τιμή απο το 1,40 που κάνει στο σουβλατζίδικο. Καλύτερα είναι πάντως να ψωνίζεις πολλά μαζί να έχεις απόθεμα στο σπίτι και να μαγειρεύεις πριν πεινάσεις για να έχεις κάτι έτοιμο να φας, αλλιώς θα κάνεις την παρασπονδία, ειδικά αν είσαι εκτός σπιτιού και δεν έχεις πάρει κάτι μαζί σου. Αυτά απο εμένα, καλή αρχή σου εύχομαι!

Re: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11357

• keterinaki
  • Το Άβαταρ του/της keterinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια σας ευχαριστώ πολυ για την άμεση ανταπόκριση...οπότε ξεκινάω απο το site...θα αγοράσω το βιβλίο ...και τα λέμε..πάντως και κάτι άλλο που ηθελα να πω...είναι πολυ ωραία αισθηση να ξέρεις οτι μπορείς να απευθυνθείς κάπου ανα πάσα ώρα και να πάρεις πληροφορίες και κυρίως κουραγιο..thanks a lot..

Re: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11358

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επειδη εχω περασει απο πολλες διατροφες πολλα χρονια και τα παραταγα στα μισα ηταν το φορουμ αυτο το ερεθισμα να ξεκινησω μαζι με ολα τα παιδια που αγωνιζονται..ωστε να καταθετουμε εδω αποριες,συναισθηματα κλπ..ειναι μεγαλο πραγμα να ξερεις οτι μαζι σου αγωνιζονται και αλλοι και ειδικα απο τα παιδια που τα καταφερνουν παιρνουμε πολυ κουραγιο...ο ενας παρασυρεται(θετικα)απο τον αλλον και ειναι μεγαλη υποθεση..φιλια πολλα και εδω ειμαστε...εγω το χω ανοιχτο συνεχεια και μπαινω και διαβαζω και μου περναει ο ¨καημος"...χαχαχαχα φιλακια σε ολους....
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

Re: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11359

• keterinaki
  • Το Άβαταρ του/της keterinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδιά να σας ζαλίσω λίγο...?δε ξέρω από που να ξεκινήσω.ενημερώθηκα απο το site..βρήκα τα καταστήματα..οκ..αλλά δε ξέρω ξεκινάω..πώσ ?να πάω να αγοράσω αρχικά το βιβλίο από τα καταστήματα αυτά που έχει στο site? kai να ακολουθήσω το προγραμμα τησ α΄φάσης...να αγοράσω προιόντα ..?τι να κάνω..?

Re: θέλω να ξεκινήσω την Atkins τι πρεπει να κάνω? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11360

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερινάκι μην πελαγώνεις... Είναι απλά τα πράγματα. Ξεκινάς την πρώτη φάση απο αύριο. Μετράς δηλαδή τους υδατάνθρακες που παίρνεις να μην ξεπερνούν τα 20 γρ. Δεν είναι ανάγκη να διαβάσεις τα πάντα και να ξεκινήσεις. Αρχίζεις και σιγά σιγά εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Εξάλλου στην αρχή όλοι τρώμε στάνταρ πράγματα (αυγό, κρέας κοτόπουλο, τυρί και λίγη σαλάτα). Σιγά σιγά μαθαίνουμε περισσότερα για να μπορούμε να φτιάχνουμε κι άλλες συνταγές. Θα δεις οτι απο την πρώτη εβδομάδα θα συνηθίσεις το μέτρημα των υδατανθράκων που είναι το μόνο δύσκολο στην αρχή. goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication