Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Παραστράτησα ... τι να κάνω;;;

Παραστράτησα ... τι να κάνω;;; 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11414

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Είμαι (ή μάλλον ήμουν) στην 11η μέρα της 1ης φάσης. Όλα πήγαιναν ρολόι, κανιά λιγούρα για υδατάνθρακες, καθόλου πρήξιμο, το φαγητό μου άρεσε κτλ κτλ...

Και σήμερα το απόγευμα μετά τηη δουλειά, έδωσα μία και τα χάλασα όλα oops ps oops ps oops ps . Αφού έφαγα το κοτοπουλάκι μου με λίγη μαγιονέζα και λίγο τυράκι, και χόρτασα μια χαρά, μπήκε ο διάολος μέσα μου και ήθελα γλυκό. Μου τελείωσε και η σοκολάτα από το LIDL με τους λίγους υδατάνθρακες που είχα για τις δύσκολες μέρες και τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε ... 1 κουλουράκι - αλλά επειδή κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα έγιναν 2 τα κουλουράκια, και επειδή μάλλον τελικά σοκολάτα ήθελα, ήρθαν και 3 σοκολατάκια για να κάνουν παρέα στα κουλουράκια και να μην είναι μόνα τους ...

Και για να μην σας κουράσω πολύ, καθώς ξέρω ότι τα χάλασα όλα :(
- τώρα τι να κάνω;;;;;;;;
Από αύριο ξαναρχίζω από την αρχή κανονικά ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;
Ας με βοηθήσει κάποιος ... καταστενοχωρήθηκα και τσαντίστηκα γιατί τώρα νιώθω χάλια, και όχι μόνο από τύψεις αλλά πάλι πρίστηκε η κοιλιά μου και σίγουρα η κατακράτηση αύριο δεν θα συμμαζεύται

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Παραστράτησα ... τι να κάνω;;; 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11415

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μή φοβού Μαριάμ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν είσαι η πρώτη που το παθαίνει.Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!Συνέχισε δυναμικά σφυρίζοντας αδιάφορα!!! beach ach Γυρνάς λιγάκι πίσω ,αλλά,μικρό το κακό!Την άλλη φορά,θα είσαι υποψιασμένη και δεν θα σε πιάσει η λιγούρα στον ύπνο. hungry ngry Να έχεις πάντα τα υλικά για ένα μικρό έυκολο και γρήγορο lowcarb γλυκάκι :P hungry ngry
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication