Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο site και φυσικά ήθελα απόψεις

Παρατηρώ ότι υπάρχει διαφορά στους μετρητές υδατανθράκων - δείτε πχ την διαφορά στο αβοκάντο, την οποία δεν την λες και μικρή- και ότι είναι πολύ χρήσιμο όταν θες να δεις τα θρεπτικά συστατικά στην διατροφή σου για να είσαι λίγο πολύ μέσα στα σωστά. Μπορεί κάποιος να καταχωρήσει και τα συμπληρώματα που παίρνει για μεγαλύτερη ακρίβεια. Το έχω δοκιμάσει μια δυο φορές βάζοντας ότι έφαγα όλη μέρα και κοιτάζοντας τα στοιχεία που έλειπαν από την διατροφή μου και προσάρμοσα ανάλογα κάποιες φορές το μενού ή/και τα συμπληρώματα. Εσάς πως σας φαίνεται?
Νομίζω ότι με βοήθησε πολύ να επιβιώσω στην ενεργοποίηση (μαζί με τα low carb fora) και με την βοήθειά του έμαθα τι λάθος έκανα με την πρόσληψη ηλεκτρολυτών. Την προηγούμενη φορά σταμάτησα την διατροφή καθώς δεν άντεχα. Ήξερα ότι δεν ήταν υπογλυκαιμία ή υπόταση -μέτρησα και ζάχαρο και πίεση- αλλά κάτι πήγαινε τραγικά λάθος. Παρατήρησα ότι οι βιταμίνες μου δεν είχαν σχεδόν καθόλου ηλεκτρολύτες. Από την στιγμή που το πρόσεξα λίγο είμαι πάλι στην διατροφή και νιώθω αρκετά καλά στους 20 υδατάνθρακες (προς το παρόν). Με αυτό τσεκάρω επίσης πόσους ηλεκτρολύτες παίρνω με την διατροφή που κάνω και προσαρμόζω το μενού ανάλογα. Επίσης μια άλλη ερώτηση - κρίσιμη αλήθεια

- Πόσο καιρό κρατάει αυτό το κατουριέμαι συνέχεια και πίνω άπειρο νερό στην ενεργοποίηση? φεύγει ποτέ?