Προσπάθησε να το ξεκοκκαλίσεις καλύτερα!!!!
Μόνο τότε θα διαπιστώσεις ότι κανείς δεν πεινάει σε αυτή την παρέα !Και να πεινάσει , έχει το τυράκι του, τη γαλοπούλα του , το αυγουλάκι του , το low-carb γλυκάκι του έτοιμο και εφεδρικό !
Οπότε δεν ανησυχεί για τίποτα !
ΔΕ ΜΕΤΡΑΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ! Είναι η βασικότατη αρχή στη διατροφή Άτκινς...Δες το σαν τρόπο ζωής και όχι σα δίαιτα ! Τίποτα δε δουλεύει αν το κάνεις καταναγκαστικά...
Αν τρως κανονικά και επιτρεπόμενα τρόφιμα δε μπορεί να φτάσεις εύκολα τις 3000! Δηλαδή έλεος ! Πόσο λάδι θα φας? Με καλαμάκι θα το ρουφάς ? Ή πόσο βούτυρο να βάλεις ?!!!!Μη τρελαίνεσαι ! Και στο λέω εγώ , που εδώ και 5 χρόνια είχα θερμιδοφοβία !

ntrum

ntrum Αρκετοί ξέρουν τί έχω περάσει με διάφορες διατροφές...Ώσπου έκανα κ κάνω Άτκινς..Στην αρχή της διατροφής έκανα το δικό μου πρόγραμμα.. Όχι υδατάνθρακες αλλά όχι και λίπη ! Μόνο Light προϊόντα και θερμίδες μέχρι 900...Πώς στο διάολο να ενεργοποιηθεί ο ρημαδο-μεταβολισμός όταν δε του δίνω τίποτα να αξιοποιήσει????

yingpan

yingpan
(Πριν μισή ώρα να φανταστείς τσάκισα 4 πανσετούλες ! Είχα να φάω από τις 4...Αλλά είπα να μη μείνω με άδειο στομάχι... Διάβαζα κιόλας΄...Κουρκούτιασα!)
Διάβασε καλά το forum , πάρε και το βιβλίο του Άτκινς να το τσεκάρεις...
Εφαρμόζοντας σωστά τη διατροφή & θα χάσεις & θα μειωθεί και η όρεξή σου !
Πες μας πχ μια σου διατροφική μέρα !
Υ.Γ: Συμφωνώ να κόψεις τις σοκολατίτσες και όλα τα τύπου Atkins Προϊόντα...
Σκευάσματα του Σατανά!

Σαμποτάρουν και τρενάρουν...

odluck

odluck

odluck