Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: βοηθεια!!! please!

βοηθεια!!! please! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #7644

  • maria.17
  • Το Άβαταρ του/της maria.17
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 2
Γεια σας!
Ειμαι καινουρια εδω αλλα κ στην διαιτα ατκινς..συγκεκριμενα την ξεκινησα πριν 3 μερες! εχω μερικεσ αποριες που θελω να μου λυσετε!
λοιπον..επειδη το πρωι ξυπναω νωρις για σχολειο (17 ειμαι) λογικο ειναι οτι δεν μπορω να μαγειρευω ομελετες κλπ..θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται το γνωστο "ρουλοψωμο" στην πρωτη φαση.
απ'οτι γνωριζω γαλα δεν επιτρεπεται σ αυτην την φαση. αλλα τοτε πως επιτρεπονται τα υπολοιπα γαλακτοκομικα?
Τελος θελω να μου πειτε αν επιτρεπεται να τρωω καλαμακια κοτοπουλο σχαρας χωρις αλατι αλλα με γαλλικη μουσταρδα..(εχει η θεια μου ψητοπωλειο και τησ εχω πει να μου εχει 2 ετοιμα καθε μεσημερι)
Κατα μεσο ορο θελω το πρωι να τρωω λιγο ρουλοψωμο με τυρι, στο σχολειο τιποτα γιατι το κυλικειο ειναι γεματο υδατανθρακες..το μεσημερι 2 σουβλακια η ομελετα η ψαρι και το βραδυ παλι κατι σε κρεατικο..πινω αρκετο νερο κ περπαταω περιπου 1-1.5 ορες την μερα.
Ειμαι 1.63 κ 80 kg...περιπου ποσο καιρο πιστευεται οτι θα κανω να φτασω τα 52 που ειναι ο στοχος μου? γενικα χανω ευκολα κιλα αν δεν τρωω πολυ!
please απαντηστε μου!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication