Μπραβο Γιώργο! Σε βρίσκω ηρωικό!
Κι εγώ έχω κάπου 2 βδομάδες, που έκοψα τσιγάρο και μασουλάω συνέχεια κανέλες! Λόγω πρότερου έντιμου βίου με άτκινς 2-3 μήνες τώρα, τη βγάζω πολύ καλά παρά τα λίγα νευράκια, έχω μάθει ήδη να τρέφομαι σωστά και δεν τρέχω συνέχεια στο ψυγείο! Νομίζω είναι πολύ καλό να συνδυάζει κανείς αυτά τα 2 ταυτόχρονα - ξεφορτώνεται το ρημάδι το τσιγάρο χωρίς να φοβάται τα κιλά, που παίρνουν σχεδόν όλοι όσοι το κόβουν!
Όσο για το ρυθμό απώλειας, μη στεναχωριέσαι καθόλου! Άντρας είσαι, κάνεις και γυμναστική, οπότε σίγουρα θα ξεκολλήσεις γρήγορα και θα συνεχίσεις ακάθεκτος με πεντόκιλα μείον ανά διβδόμαδο! Από ό,τι ξέρω όταν κόβει κανείς το τσιγάρο, στην αρχή "πέφτει" λίγο ο μεταβολισμός και καίει 200-300 θερμίδες λιγότερο, μέχρι να ξεφορτωθεί όλη τη νικοτίνη και να έρθει στα ίσα του.
Τώρα άλλους λόγους που μπορώ να σκεφτώ που δε χανεις πιο γρήγορα: Μήπως πίνεις πολύ καφέ ή τρως ζελεδάκια, που κάποιους τους κολλάνε; ή φουλ λαχανικά με πολύ υδατάνθρακα, όπως τομάτες, κρεμμύδια κλπ; Αν θέλεις γράψε ενδεικτικό μενού περίπου τι τρως να σου πούνε οι παλιότερες και σοφές αν κάνεις κανένα λαθάκι!
ένα λινκ για το βιβλίο από πρόχειρη έρευνα στο google:
http://www.papasotiriou.gr/product.gboo ... 080&deid=0
Η νέα άτκινς είναι η δίαιτα που κάνουμε εμείς. Η παλιά νομίζω ήταν πολύ πιο hardcore, με ελάχιστη σαλάτα κλπ. Αν κάποιος ξέρει λεπτομέρειες, ας σχολιάσει!
Αυτά για την ώρα! Σου στέλνω συναδελφικούς χαιρετισμούς και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα!