Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Απορία!!!

Απορία!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8705

• grkal
  • Το Άβαταρ του/της grkal
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ όλο τον καλό λαό εδώ μέσα και εύχομαι καλό καλοκαίρι beach ach
Τώρα για την απορία μου
Ξεκίνησα την Ατκινς (Φάση 1 ) στις
04/6/2010 124.3 κιλά
08/6/2010 121.1 κιλά
11/6/2010 120.8 κιλά
14/6/2010 119.6 κιλά
18/6/2010 119.8 κιλά
25/6/2010 120.5 κιλά
με αυστηρό τρόπο όσο αφορά την διατροφή.Δεν ξεπέρασα ποτέ το όριο.Μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ παρακάτω.
Οπως βλέπετε μετά τις 14/6 σταμάτησα να χάνω και μάλιστα έβαλα σχεδόν ένα κιλό.
Παίζει μήπως ρόλο ότι έχω 8 μέρες (16/6) που έχω κόψει το τσιγάρο,μετά από 27 χρόνια μανιωδώς καπνίσματος?
Επίσεις θέλω να πω ότι έχω χάσει από τη μέση μου 4,5 πόντους και παράλληλα έχω πάρει ποδήλατο και κάνω
γύρω στα 80χιλ την εβδομάδα.
Να τονίσω ότι το μεγαλύτερο επίτευμα ήταν που έκοψα φυσικά το τσιγάρο απλά φοβάμαι μην αρχίσω και παίρνω πάλι τα κιλά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια
Γιώργος
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απορία!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8707

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γιωργο, κατ'αρχην να σου δωσω συγχαρητηρια, που κανεις και τα δυο μαζι. Και διατροφη και κοψιμο του καπνισματος. bravo avo
Δεν εχεις βαλει ενα κιλο οπως νομιζεις. Απλα το σωμα σου σου κανει "νερα" στην κυριολεξια. Μαλλον κανεις κατακρατηση. Πινε μπολικο νερακι. Εχεις πολλες τοξινες να αποβαλεις. Και απο το τσιγαρο, και απο το λιπος. Φροντισε να μενεις σε λογικα πλαισια θερμιδων, δηλ μην τρως 3000 θερμιδες τη μερα!!!
love your self

Re: Απορία!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8719

• grkal
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ roulaki για τα καλά σου λόγια.
Από θερμίδες δεν ξεπερνώ τις 2000 - 2200.
Και νερό πίνω 1,5 - 2 λίτρα την ημέρα.Ειδικά όταν κάνω και ποδήλατο πολύ περοσσότερο.
Εύχομαι να έχεις δίκιο για την κατακράτηση.
Θα δείξει ;)

Re: Απορία!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8777

• grkal
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά μπορείτε να μου δώσετε κάποιο έγκυρο link για να παραγγείλω το βιβλίο του Atkins?(Στα Ελληνικά)
Και επίσεις υπάρχουν 2 βιβλία?Γιατί ακούω για "νέα δίαιτα Atkins". :roll:

Ευχαριστώ

Re: Απορία!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8778

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπραβο Γιώργο! Σε βρίσκω ηρωικό!

Κι εγώ έχω κάπου 2 βδομάδες, που έκοψα τσιγάρο και μασουλάω συνέχεια κανέλες! Λόγω πρότερου έντιμου βίου με άτκινς 2-3 μήνες τώρα, τη βγάζω πολύ καλά παρά τα λίγα νευράκια, έχω μάθει ήδη να τρέφομαι σωστά και δεν τρέχω συνέχεια στο ψυγείο! Νομίζω είναι πολύ καλό να συνδυάζει κανείς αυτά τα 2 ταυτόχρονα - ξεφορτώνεται το ρημάδι το τσιγάρο χωρίς να φοβάται τα κιλά, που παίρνουν σχεδόν όλοι όσοι το κόβουν!

Όσο για το ρυθμό απώλειας, μη στεναχωριέσαι καθόλου! Άντρας είσαι, κάνεις και γυμναστική, οπότε σίγουρα θα ξεκολλήσεις γρήγορα και θα συνεχίσεις ακάθεκτος με πεντόκιλα μείον ανά διβδόμαδο! Από ό,τι ξέρω όταν κόβει κανείς το τσιγάρο, στην αρχή "πέφτει" λίγο ο μεταβολισμός και καίει 200-300 θερμίδες λιγότερο, μέχρι να ξεφορτωθεί όλη τη νικοτίνη και να έρθει στα ίσα του.

Τώρα άλλους λόγους που μπορώ να σκεφτώ που δε χανεις πιο γρήγορα: Μήπως πίνεις πολύ καφέ ή τρως ζελεδάκια, που κάποιους τους κολλάνε; ή φουλ λαχανικά με πολύ υδατάνθρακα, όπως τομάτες, κρεμμύδια κλπ; Αν θέλεις γράψε ενδεικτικό μενού περίπου τι τρως να σου πούνε οι παλιότερες και σοφές αν κάνεις κανένα λαθάκι!

ένα λινκ για το βιβλίο από πρόχειρη έρευνα στο google:
http://www.papasotiriou.gr/product.gboo ... 080&deid=0
Η νέα άτκινς είναι η δίαιτα που κάνουμε εμείς. Η παλιά νομίζω ήταν πολύ πιο hardcore, με ελάχιστη σαλάτα κλπ. Αν κάποιος ξέρει λεπτομέρειες, ας σχολιάσει!

Αυτά για την ώρα! Σου στέλνω συναδελφικούς χαιρετισμούς και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα!

Re: Απορία!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8799

• grkal
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστο sylvioula για τα λόγια σου και επίσεις συγχαρητήρια και σε σένα για την διακοπή του διαβόλου αυτού.
Οσο για την διατροφή μου πίνω το πολύ 2 καφέδες την ημέρα.Ζελεδάκια καθόλου,ντομάτες και κρεμύδια από πολύ λίγο έως καθόλου.
Μερικές φορές τρώω λίγο γιαούρτι (100γρ - 2,8 υδατάνθρακες) που θεωρώ πολύ λίγο.
Η διατροφή μου αποτελείτε αποκλειστικά από κοτόπουλο,κρέας,ψάρι και κάποια λαχανικά όπως μαρούλι και αντίδια.
Φαντάζομαι πως όλο αυτό οφείλεται στην διακοπή του καπνίσματος.
Από τη μία ο οργανισμός πάει να βάλει κιλά για αυτό το λόγο και από την άλλη δεν τον αφήνει η διατροφή ατκινς που κάνω.
Πιστεύω πως όταν λείξει αυτή η στασιμότητα θα δω αποτελέσματα.
Υπομονή και επιμονή λοιπόν σε όλους. :)

Σε ευχαριστώ και για το link sylvioula sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication