Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ζαλάδες και ατονία

Ζαλάδες και ατονία 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8773

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα
είμαι στην τρίτη εβδομάδα της δίαιτας .Προσπαθώ και είμαι στην 1η φάση. Εχω χάσει ήδη 3,5 κιλά σχετικά άνετα.
Αυτή την εβδομάδα όμως αισθάνομαι να ζαλίζομαι και να έχω ατονία παρόλο που παίρνω και πολυβιταμίνες CENTRUM . Βέβαια έχω αρκετή δουλειά (γραφική). Μήπως κάτι δεν πάει καλά ή είναι κάτι παροδικό και περαστικό?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ζαλάδες και ατονία 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8783

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οι ζαλάδες και η ατονία αναμένεται να εμφανιστούν τις πρώτες μέρες της ενεργοποίησης, μέχρι ο οργανισμός να "γυρίση" από το ένα καύσιμο (=ζάχαρη) στο άλλο (=λίπος). Μήπως αυτό το "προσπαθώ και είμαι στην 1η φάση" σημαίνει ότι έτρωγες περισσότερους υ/α από τους επιτρεπόμενους και τώρα μπαίνεις full στην ενεργοποίηση?
Δώσε μας κι άλλα στοιχεία, τι τρως (2-3 τυπικά ημερήσια menu) καθώς και πόσα κιλά είσαι (άλλο να πας από τα 50 στα 47 κι αλλο από τα 80 στα 77).

Re: Ζαλάδες και ατονία 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8796

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα σε όλους
Οι ζαλάδες έχουν ήδη τελειώσει .Η ατονία είναι μάλλον από κούραση. Τα κιλά μου ήταν 87 και τώρα είμαι 83. Εχασα δηλαδή 4 κιλά σε περίπου 3 εβδομάδες. Νομίζω ότι είναι κανονική απώλεια. Το καθημερινό μενού μου περιλαμβάνει περισσότερο κοτόπουλο και ψάρι τόνο και λοιπά , τυριά αυγά (σε λογικές ποσότητες) και λίγους υδατάνθρακες. Δεν ξέρω μήπως φταίει που δεν είμαι πολύ των λιπαρών κρεάτων ? Τελος πάντων συνεχίζω κανονικά γιατί αισθάνομαι αρκετά καλύτερα με τα κιλά που έχω ήδη χάσει και συνεχίζω κανονικά
Καλό κουράγια σε όλους μας.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication