Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πρόβλημα με δισκοιλιότητα

Πρόβλημα με δισκοιλιότητα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8967

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα σε όλους
Επειδή μου προέκυψε μετά από ένα μήνα που είμαι στην διατροφή πρόβλημα με δισκοιλιότητα πήρα από το φαρμακείο ένα σκεύασμα με φυτικές ίνες το Dolcofibre . Το 1 φακελλάκι που είναι μία δόση έχει 3,12 g υδατάνθρακες εκ των οποίων 2,49 g πολυαλκοόλες. Η αλήθεια έιναι οτι καταρχάς με έχει βοηθήσει. Δεν ξέρω όμως αν τι ακριβώς εννοεί με τους υδατάνθρακες και τις πολυαλκοόλες. Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ?
Ευχαριστώ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πρόβλημα με δισκοιλιότητα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8973

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οι πολυολες η πολυαλκοολες σε αντιθεση με αλλους υδατανθρακες δεν ανεβαζουν αποτομα τα επιπεδα γλυκοζης στο αιμα.Στην διατροφη μας ειναι οκ.Αν δεις οτι εισαι καλα με αυτο το προιον το συνεχιζεις.Ο Ατκινς προτιμα το ψυλλιο.Καποιοι που το χρησιμοποιουν εχουν θετικα αποτελεσματα.
Μηπως το οτι εχεις προβλημα δυσκοιλιοτητας οφειλεται στο οτι μειωσες αρκετα τις σαλατες η τα λαχανικα?
Εγω αν κατεβασω τους υδατανθρακες απο σαλατες στα 5 γραμμ..."ζοριζομαι" και το αντιμετωπιζω την επομενη μερα με μια περιποιημενη σπανακομανιταροτυροπιτα(δικης μου εμπνευσεως) και ειμαι μια χαρα :)

Re: Πρόβλημα με δισκοιλιότητα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8975

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ευχαριστώ για την απάντηση sofia 68 . Μήπως όμως μπορείς να μου πείς πως λέγεται το σκεύασμα με το "ψύλλιο" το οποίο δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω τι είναι .Πάντως κατάλαβα ότι και αυτό που αγόρασα δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα γιατί είναι και λίγο ακριβό. Τα 20 φακελλάκια κάνουν 10 €.
Ευχαριστώ πολύ

Re: Πρόβλημα με δισκοιλιότητα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8976

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
BERA έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση sofia 68 . Μήπως όμως μπορείς να μου πείς πως λέγεται το σκεύασμα με το "ψύλλιο" το οποίο δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω τι είναι .Πάντως κατάλαβα ότι και αυτό που αγόρασα δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα γιατί είναι και λίγο ακριβό. Τα 20 φακελλάκια κάνουν 10 €.
Ευχαριστώ πολύ

Τσέκαρε εδώ <!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=19&t=1160">viewtopic.php?f=19&t=1160<!-- l
Βέβαια εγώ δεν είδα τελικά και πολλά αποτελέσματα (με 4 κάψουλες) αλλά μπορεί να φταίει ο οργανισμός μου!
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: Πρόβλημα με δισκοιλιότητα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9007

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κλυσμα με μια απλη συριγγα των 10 ml με χλιαρο λαδι. ανεξοδο, ακινδυνο κι αποτελεσματικο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.227 δευτερόλεπτα

Syndication