Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Άτκινς σε μεγαλύτερες ηλικίες?

Άτκινς σε μεγαλύτερες ηλικίες? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9055

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας έχει τύχει να προσπαθήσετε να πείσετε μαμά μπαμπά κλπ να ακολουθήσουν ατκινς;
Εγώ πάνω που κατάφερα να πείσω ένα παχύσαρκο θείο μου ότι η άτκινς ίσως να είναι η λύση για τα κιλά του, με το που άκουσαν οι γύρω ότι δεν μπορεί να φάει φρούτα για κάποιο διάστημα αποφάσισαν πως αυτές οι δίαιτες μόνο κακό κάνουν κλπ κλπ... η αλήθεια είναι πως δεν κάθισα να εξηγήσω γιατί δεν ήθελαν να καταλάβουν!
Το κακό είναι ότι όταν δεν έχει σχέση με υπολογιστές είναι πιο δύσκολη η ενημέρωση, ενώ στην ηλικία των 60+ είναι δύσκολο να μετρά υδατάνθρακες μετά από κάθε γεύμα... Θα του πάρω το βιβλίο και ότι καταλάβει κατάλαβε! Απλά μου έκανε εντύπωση η αντίδραση όλων γιατί μιλάμε για πολλά κιλά που μόνο κακό του κάνουν τι θα πάθει στην τελική κάποιος με το να δοκιμάσει!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Άτκινς σε μεγαλύτερες ηλικίες? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9062

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
el1 γεια χαρά,
εγώ έβαλα μαμά και θεία στη δίαιτα με άριστα
αποτελέσματα, όχι μόνο στα κιλά, αλλά και στις
εξετάσεις αίματος. Κάτω το ζάχαρο, κάτω η χοληστερίνη,
καλός αιματοκρίτης κλπ...
Χτές μάλιστα είχαμε show μόδας και ομορφιάς στο σπίτι,
γιατί έπρεπε να στενέψουμε όλα τα ρούχα της μαμάς μου.
Τουλάχιστον 2 νούμερα πιο κάτω ή και παραπάνω.
Θέλω όμως να σου πω ότι στην αρχή πάτησα πόδι και
επέβαλα την atkins λίγο με το ζόρι. Τους είπα να διαλέξουν,
ή ζάχαρο ή atkins. Νίκησε η atkins.
Όσο για τα φρούτα, μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες μπορούν
να τρώνε λίγα φρουτάκια, κόβωντας από αλλού υ/δ.

Re: Άτκινς σε μεγαλύτερες ηλικίες? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9072

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον daddy. Οι εξετάσεις έδειξαν τα πάντα ανεβασμένα και η ζυγαριά κοντεύει να σπάσει. Πριν μερικά χρόνια τον είχα βάλει στην Άτκινς και έχασε 10 κιλάκια μπαμ, μπαμ. Μετά σταμάτησε και πήρε... τα διπλά... Τώρα πριν δυο μήνες ξαναπροσπάθησα, έχουμε εξελιχθεί πλέον, του μαγείρευα και φαγητάκια κλπ, αλλά στην μια εβδομάδα τα παράτησε και το γύρισε στο καρπούζι. Το οποίο όσο και αν του λέω ότι είναι ότι χειρότερο από φρούτα, αδυνατεί να το καταλάβει. Είμαι 100% σίγουρη ότι του βάζουν λόγια οι φίλοι και γνωστοί κάτι σαν αυτά που λέει η el1. Σκεφτείτε έχει εμένα το ζωντανό παράδειγμα, την εμπειρία από το παρελθόν και πάλι δεν. Έχω παραδώσει όπλα πλέον. Στην τελική δική του είναι η ζωή -και του το λέω συχνά αυτό. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Syndication