Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κι αν αποτύχει κάποιος;

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9959

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Namaste στην αρχή κι εγώ είχα τις ίδιες απορίες, αλλά δε νομίζω οτι οι μερίδες πρωτείνης είναι μικρές στην Άτκινς. Δηλαδή σε ποιά δίαιτα μπορούμε να φάμε δυο μπριζόλες αν θέλουμε? Γύρο? Σουβλάκια (ή καλαμάκια για όσους είναι απο Αθήνα)? λίπος, κρέμα γάλακτος, μαγιονέζα, τηγανιτά κολοκυθάκια, μελιτζάνες κτλ? Μπορούμε να φτιάχνουμε ακόμη και τα γλυκά της Άτκινς που είναι υπέροχα...
Απλά θέλει λίγη προσοχή στους κρυμμένους υδατάνθρακες (σε αλαντικά, ταχίνι, λαχανικά κτλ). Μια σαλάτα δηλαδή με μια ντομάτα, αγγούρι και μαρούλι είναι υπεραρκετή για όλη τη μέρα, δεν είναι ανάγκη να φάμε και το βράδυ ντομάτα. Φτιάξε μικρότερες σαλάτες και περισσότερο κρέας, αυγά και ψάρια και αν είναι να περιορίσεις ποσότητα περιόρισε το βραδυνό και σε ποσότητα και σε περιεκτηκότητα υδατανθράκων. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9969

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
namaste αντιφατικές πληροφορίες δεν υπάρχουν, απλά είδα και από αυτά που τρως ότι κάπου έχεις μπερδευτεί.

1ον σίγουρα ξεπερνάς τους 20 υδατάνθρακες.

2ον κάποιες μέρες πρέπει να χτύπησες 2000 θερμίδες που εκτός και αν είσαι 1,80 δεν συστήνονται για δίαιτα. Να θυμάσαι, ποτέ κάτω από 1000, αλλά και ποτέ πάνω από 1800 με 2000. Αυτός δεν είναι κανόνας Άτκινς. Είναι κανόνας υγιεινής ζωής.

Η ζυγαριά κρίνεται πλέον απαραίτητη και μάλιστα θέλω να μην αφαιρείς τις φυτικές ίνες από τα φαγητά. Για γράψε λοιπόν ξανά το μενού της εβδομάδας με θερμίδες και υδατάθρακες δίπλα σε κάθε γεύμα. Μάλλον θα το βρεις και μόνη σου το λάθος. ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9970

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα όπου θα υπολογίζεις αναλυτικά το τι τρως... Εμένα με βόλεψε το www.fitday.com

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9977

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
el1 το βρήκα...θα το δοκιμάσω για΄τι φάινεται εξυπηρετικό! Πάντως να σας πω ότι μάλλον το σύστημά μου τα έχειπαίξει...εχτές τρελλά απογοητευμένη που δεν μπορώ να βρω μια λύση αφέθηκα...μισό μήλο, μισό ροδάκινο και !!!!!!!!γλυκό του κουταλιού (ξέρετε, τίγκα στη ζάχαρη) και ένα κρουσανάκι με μερέντα. Το αποτέλεσμα σήμερα :ακριβώς ό,τι και τις εβδομάδες αυτές που κάνω διατροφή 72,700!!!! Καλά, δεν είναι παράλογο;;;; Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να ξαναρχίσω τη συντήρηση(ή καλύτερα να τη συνεχίσω) αλλά πιο.."στεγνή", πιο καθαρή από υδατάνθρακες. Σε λίγες μέρες θα ενημερώσω, αν δε με΄βαρεθείτε να με στείλετε...!Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9981

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
οχι δεν ειναι παραλογο!!!! καμια φορα (εμενα μου εχει συμβει πολλες) μπορει να ξεφυγουμε αλλα δεν ειναι απαραιτητο να δειξει η ζυγαρια την επομενη μερα παραπανω! ο οργανισμνος θυμαται.. τοχουμε ξαναναφερει καπου αυτο! κ ετσι δεν παιρνει μπρος αμεσως! αν συνεχισεις την κακια συνηθεια τοτε θα δεις να περνεις ραγδαια την πανω βολτα! γιυτο ξεκινα αμεσως παλι το προγραμμα σου!! δυσκολο μου φαινεται εως ακατορθωτο παντως να μη χανεις! κατι δε μου παει καλα... δεν ξερω κ πολλους να μη χανουν! απλα ο καθενας χανει με το ρυθμο του! καλη εβδομαδα κ σε σενα1!! dance nce

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9982

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kατερίνα, επανήρθα αμέσως στη διατροφή γιατί, μη νομίζεις, τα ξέρω αυτά τα παραστρατήματα που διαρκούν κανενα μήνα!!!!Αυτό που λες εσύ περί αδύνατου μου το έχουν πει και οι επτά διατροφολόγοι στους οποίους απευθύνθηκα...η μόνη διαφορά που βλέπω τώρα είναι ότι πρώτον, δεν αισθάνομαι στέρηση κι έτσι μπορώ να προχωρώ αλλά και αυτό που μου λέτε όλοι, ότι έχουμε διαφορετικό ρυθμό και ότι ο καθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά..κι έτσι επιμένω...κι εσείς συνεχίστε να μου το λέτε, βρε, να μην ξεχνιόμαστε!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα

Syndication