Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κι αν αποτύχει κάποιος;

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9868

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nομίζω ότι η αλήθει βρίσκεται κάπου στη μέση...οι προβλεπόμενες θερμίδες για την απώλειά μας πρέπει να παίρνονται από λίπος και ουχί από υδατάνθρακες. Δηλαδή, αν για να χάσουμε πρέπει να παίρνουμε 1200 θερμίδες ημερησίως, θα φροντίσουμε να τις παίρνουμε από λιπαρά και όχι από τα απαγορευμένα..αν ξεπεράσουμε όμως τις 1200 ακόμη και αν προέρχονται από λιπαρά, τότε ο οργανισμός θα καίει το παρεχόμενο και όχι το αποθηκευμένο. Κάπως έτσι το έχω αντιληφθεί και παρακαλώ για επιβεβάιωση ή διάψευση από ειδήμονες... :?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9871

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
namaste το "λάθος" που κάνουν πολλοί όταν πρωτοξεκινούν την Άτκινς είναι πως μένουν κολλημένοι στην φιλοσοφία του παρελθόντος. Θα σου πάρει λίγο καιρό μέχρι να συνηθίσεις πως το λίπος δεν είναι κακό, αλλά καλό. Ναι αν φας 3000 θερμίδες να αδυνατίσεις αποκλείεται, αλλά στις θερμίδες που τρως κάθε μέρα προσπάθησε ένα 70% το λιγότερο να είναι από λίπος.

Και μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Η Άτκινς θέλει χαλαρότητα. Δεν τρώμε τα απαγορευμένα -τα κακά για τον οργανισμό μας- και κάνουμε ότι θέλουμε με τις θερμίδες μας. Τρώμε άφοβα το λίπος μας και με το παραπάνω και δεν έχουμε δίπλα μας κομπιουτεράκια και ζυγαριές παρά μόνο για να υπολογίσουμε τις τροφές που έχουν υδατάνθρακες.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9875

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ, πολύ παίδες...θα συνεχίσω, όπως έχω ξαναπεί να κλείσω μήνα και μετά θα συγκαλέσω έκτακτο grouphug ouphug , ελπίζω να δώσετε παρουσία...καλή εβδομάδα!!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9880

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κι από μένα namaste,
για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε στο έκτακτο συμβούλιο (αχρείαστο νά'ναι), αυτή την 4η εβδομάδα της προσπάθειάς σου θα καταγράφης ό,τι τρως. Τι και πόσο. Οχι "μικρή μερίδα" και "μέτριο μπωλ" αλλά "τόσα γραμμάρια".
Δεν διαφωνώ με τη Marina για τις ζυγαριές και τα κομπιουτεράκια γενικά, αλλά επειδή έχουμε κάνει κουβέντα για το κόλλημά σου στο "Κόλλησα" και οι πληροφορίες ήταν ελλειπείς, προτείνω τη ζυγαριά για καταγραφή. Πριν φας ό,τι είναι να φας, θα το ζυγίσης και θα το καταγράψης.
Περιμένουμε νέα σου σε μια βδομάδα :)

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9885

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΟΚ, ραντεβού λοιπόν την άλλη Δευτέρα με τη γραμμαριολίστα μου συμπληρωμένη, ήδη το ξεκίνησα μετά που μου το ανέφερες Stef
καλή εβδομάδα και ευχαριστώ και πάλι!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9888

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Να πω κι εγω απο προσωπικη εμπειρια: λοιπον η μεγαλη διαφορα αυτης της διατροφης για μενα, ειναι οτι δεν καταλαβαινω οτι κανω διαιτα, γιατι μπορω να φαω τηγανητα, δεν σκεφτομαι τις θερμιδες ....ΟΜΩΣ: τις μερες που ξεπερασα τις 2000 θερμιδες, την επομενη η ζυγαρια εδειξε καποια γραμμαρια παραπανω.

Οποτε, ναι μεν τρως οτι θες (με τις γνωστες απαγορευσεις στο αλευρι, μακαρονια κλπ)...αλλα εχοντας στην ακρη του μυαλου σου να μην το ξεφτυλισεις.

Κ μην πας κ στο αλλο ακρο της πεινας κ της νηστειας. Ετσι νομιζω θα μπλοκαρεις.

Τελος να πω πώς κανοντας μια καταγραφη του τί τρως καθημερινα θα δεις τι σε μπλοκαρει εσενα προσωπικα. Ας πουμε εγω πινω καφε κανονικο ( κ οχι ντεκαφεινε) κ δεν με μπλοκαρει καθολου, το ζελε επισης. Εχω δει ομως οτι αλλους τους μπλοκαρουν. Θα δεις συντομα τί σου κανει κ τί οχι:)

Καλη συνεχεια!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication