Καλως μας ηρθες, nikolina..
!) για το λεμονι, σπανια τρωμε στο φαγητο ενα ολοκληρο λεμονι..υπολογισε το αναλογα με το ποσο βαζεις κγ, κσ. ο δικος μας καταλογος δινει 1,5 υδατ ανα 100γρ
στην τελικη ζυγισε αυτο που θα χρησιμοποιησεις.
2) το τσιπουρο οταν δεν εχει γλυκανισο, παει μαζι με τα μηδενικα αλκοολουχα (ουσκι, βοτκα, τζιν)..το ουζο εχει παντα γλυκανισο οποτε ξεχασετο..το αλκοολ στην πρωτη φαση ειναι καλυτερα να μην καταναλωνεται,ουτε παραπανω γιατι το αλκοολ χρησιμοποιειται σαν καυσιμο απ τον οργανισμο, κ σταματα την καυση του λιπους μεχρι να κατανωλωθει αυτο, ειναι πιο ευκολο για τον οργανισμο..αν κ απ οσο εχω διαβασει εδω, αρκετοι απο μας δεν το απεκλεισαν στην 1η φαση.. οχι ομως σε καθημερινη βαση..ουτε παραπανω απο 1-2 ποτηρακια..
3)Οσο για την κολιτιδα, επειδη εχω κ γω συνδρομο ευερεθιστου εντερου,απο προσωπικη πειρα, θα σου πω πως ξερω απο παληα τι με πειραζει, κ ταχω εκτος διαιτολογιου π.χ κολοκυθακια βραστα ή μαγειρεμενο αρακα -μιλαμε για πονο-, φουσκωμα μου εφερναν τα πολλα κ ποικιλα λαχανικα, τωρα οσο καιρο ειμαι στη διατροφη -3 μηνες περιπου- δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα..ουτε πονου, ουτε φουσκωμα..μονο απ το πολυ φαι!! βεβαια αυτα που δεν ετρωγα συνεχιζω να ταχω αποκλεισμενα..
4)Άν βρεις το χρονο ψαξε ολο το σαιτ μας, οσο περισσοτερο μπορεις κ νασαι σιγουρη οτι θα βρεις απαντησεις σε αποριες που εχεις.. ακομα κ σε αποριες που δεν ξερεις οτι εχεις!! Αν δεν εισαι ικανοποιημενη παρε κ το βιβλιο του Ατκινς απο καποιο βιβλιοπωλειο..που δε νομιζω οτι θα το χρειαστεις..
Καλη αρχη, καλη επιτυχια κ ολοι ειμαστε εδω για ο,τι θελησεις..