Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...!

ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15187

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Γεια σας και χαρά σας! Εχω πολύ καιρό να γράψω , αλλά μόνο που ξέρω πως υπάρχεται ,παίρνω κουράγιο! Λοιπόν εχουμε και λέμε : μετα απο 4 μήνες ατκινς : μειον 20 κ ι λ ά !!! ( απο 85 στα 65 ) Η περίμετρος της μέσης απο 106 εκ. εφτασε 87 εκ !!! Εγινα αλλος άνθρωπος ! Συναντάω γνωστούς και δεν με χαιρετάνε γιατι δεν με γνωρίζουν!!! Ποιον εμενα που δεν πιστευα ποτε πως θα τα καταφέρω.
Δεν μπορώ να πιστέψω ποσο γρήγορα μεταμορφώθηκα σε αλλον άνθρωπο. Εγινα καλύτερη μάνα, καλύτερη συζυγος, καλύτερη στη δουλειά μου (οσο καλύτερη γίνεται στις μέρες μας ) Χαρούμενη , αισιόδοξη , βρηκα μια εσωτερική ηρεμία που χρόνια αναζητούσα και δεν μπορούσα με τίποτα να τη βρω ! Λές και αυτό το λίπος που έπνιγε το σώμα μου, έπνιγε την ζωή μου ολόκληρη !
Θέλω να χασω αλλα 5 κιλά και να μπω σε φάση συντήρησης. Τέλικα ολα ειναι στο μυαλό μας. Ολα γίνονται, φτάνει να το πάρει κάνεις απόφαση... Το μόνο ασχημο ειναι πως δεν εχω ρούχα να φορέσω και με την οικονομική κρίση δύσκολα μπορώ να ψωνίσω τα απωθήμενα μου ρούχα , βολεύομαι με φτηνότερα ρούχα !!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": galadriel, Lili_, tiroplaki

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15188

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15189

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ σοκολατενια πολυ γρηγορα τα εχασες και με αγχωσες.Εγω ξενικησα 84 ειμαι 73 και ξεκινησα 1/9....Πω πω πως τα καταφερες?Για δωσε το προγραμμα σου?Να φανταστω κομμενα τελειως τα γλυκα?
Α ξεχασα να πω μπραβο και συχγαρητηρια...LOWCARB FOR EVER!!!! :D

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15190

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
και από μένα μπράβο!!! σου ευχομαι να χασεις το ιδιο ευκολα και τα υπόλοιπα 5!!! Γιατι δεν μας γραφεις καποιες λεπτομερειες της διατροφης σου? Θα εμπνέυσεις πολλους νεους και θα εμψυχωσεις αρκετους παλιους που ισως εχουν κολλησει ή εχουν περισσότερα κιλα να χασουν και ειναι ακομα στο δρομο. Και παλι μπράβο!!!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από ktp.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15191

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
μπραβο!!! Ποσο κουραγιο μας δινεις να ηξερες!!!!! Εγω ξεκινησα 15 Οκτωβρη και εχω χασει 7 κιλα περιπου , οποτε στους 4 μηνες αν θα εχω χασει 16 θα ειναι θαυμα!!!!!!!! (ενα κιλο περιπου την εβδομαδα).
Θα ηταν ωραια αν μπορουσες να μας βοηθησεις λιγο...τι ακριβως ετρωγες...σχετικα με προιοντα ατκινς, αν ετρωγες λαιτ ζελεδακια και αναψυκτικα (αυτα με καινε εμενα!! :P ).
επισης θα ηθελα να σε ρωτησω, γενικα ειχες ακολουθησει αλλη διατροφη προσφατα η απλα ξεκινησες με ατκινς?
Σε ευχαριστουμε και καλη επιτυχια....Και ξανα μπραβο...Με γεια σου! beach
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από missirlou.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15192

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
μπραβο , μπραβο, χιλια μπραβο....

ευχομαι να χασεις και τα αλλα 5..με την μεθοδο σου ..μα πιο πολυ ευχομαι να εχεις δυναμη στη συντηρηση...ειναι πολυ σημαντικο σταδιο
και δεν πρεπει να το ξεχναμε

οπως λενε και πιο πανω θα βοηθουσε γενικα να γραψεις την διαδικασια που ακολουθησες ....

κλεινω με χιλλλλιιιιααααααααααααα μπρρρρρρρρραααααααααβοοοοοοοοοοοοο

- φτιαξτε μας τα εικονιδια ειναι σημαντικες οι φατσουλες -
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication