Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17160

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι τρώτε κανονικά τα απαγορευμένα? Ας πούμε αν φάγατε πατατούλες φάγατε σε κανονική ποσότητα? Το ρωτάω για να ξέρω αν είναι να φάω και εγώ κάτι που το έχω στερηθεί τόσο καιρό με την Ατκινς και αυτα είναι τα μακαρόνια που μου λείπουν τόσο πολύ. Το θέμα είναι να τα φάω αλλά είναι κρίμα να πάρω κιλά για ένα πιάτο μακαρόνια. Εσείς που λίγο την έχετε χαλάσει την διατροφή εχετε δει αλλαγές στην ζυγαριά σας??
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17163

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η αλλάγή στην ζυγαριά, δενθα φανεί την επομένη. Ίσως κάποια γραμμάρια, μετά από 2 μέρες. Αλλά πίστεψε με, δεν αξίζει τον κόπο. Πρώτον θα το φας και θα σε "φάει". Δεύερον, θα νιώσεις φούσκωμα και τρίτον και βασικότερο, θα θες κι άλλους υδατάνθρακες. Ναι! Είναι τόσο εθιστικοί!
Για μένα βέβαια, βασικότερο όλων, είναι οι τύψεις.....
love your self

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17164

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πάντως τώρα που δεν τρώω κρέας πεινάω συνέχεια!! Γουργουριζει η κοιλιά μου. Τώρα σε λίγο θα πάω να πάρω χαλβά με ξυλιτόλη αν και ξέρω οτι μετά θα πονάει η κοιλιά μου θέλω να φάω χαλβαδάκο.
Εσυ roulaki τώρα με την νηστεία τι τρως?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ. 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17166

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εγώ δεν εχω φάει μακαρόνια αλλά εχω φάει πατάτες,ρύζι,φασολακια,αρακα κ λίγο ψωμί. Το κάνω νε πλήρη συνείδηση κ χωρίς τύψεις γιατί θέλω να προσθέσω σιγά σιγά όλα τα τρόφιμα γιατί δε πρόκειται να τρώω σε όλη μου τη ζωή 20 υδατ.Τα τελευταία κιλά θέλω να τα χάσω τρώγοντας από όλα ώστε να μη παω απότομα στους πολλούς υδατ.Βέβαια το θέμα είναι να μη ξεφύγεις, δηλαδή φάε μόνο λίγες πατάτες, η μόνο λίγο ρύΖι σε μια μέρα.βέβαια επειδή εσυ λιάνα έχεις αρκετά κιλά ακόμα δε θα σε συμβούλευα να προσθεσεις από τώρα πολλούς υδατ.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17169

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
όχι Christinaki μου δεν έχω σκόπο να βάλω περίσσοτερους υδατάνθρακες ακόμα με το να προσθέσω πατάτες και όσπρια. Το πρωί όμως τρώω μια φέτα ψωμί του τοστ πολύσπορο του Καραμολέγκου χωρίς κόρα που έχει 7 υδατάνθρακες του προσθέτω και λίγο βούτυρο απο πάνω και αυτό είναι το πρωινό μου ευτυχώς δεν με κόλλησε.
Καλά κάνεις έσυ λίγα κιλάκια σου μείνανε εγώ ακόμα ούτε στα μισά δεν είμαι. Αραγε θα φτάσω και εγώ ποτέ να είμαι 5 κιλά πριν απο τον στόχο μου??
Α!! Φασολάκια έφαγα και εγώ προχθές αλλά λίγη ποσότητα είχα αρκετό καιρό να φάω και με φουσκώσανε αμέσως. Καλή συνέχεια κοριτσάκι μου!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17175

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Εγω τρώω σχεδόν τα πάντα και είμαι σταθερά 62 κιλά. Εχω κολλησει εδω και μήνες αλλά να μην έχω και τρελές απαιτησεις !!!! Εβαλα 600 γρ τη μεγάλη εβδομάδα και μόλις ηρθε η Κυριακη και χτυπησαμε τα κατσίκια - 500 γρ ! Απίστευτο τι κάνει η πρωτείνη !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication