Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15446

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αφού τα κατάφερα εγω ,μπορεί να τα καταφέρει ο καθένας, απλά πρέπει να κάνει το κλικ..........
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": LILI

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15547

• sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εκανα την βλακεία για δυο συνεχόμενες μέρες να φάω μακαρόνια ( δεν είχα χρόνο για μαγείρεμα ) και έβαλα 400 γρ ! Κατάλαβα πως πρέπει να ανεβάσω πολύ σιγά τους υδ/ες γιατι θα την πατήσω διαφορετικά. Η αλήθεια είναι πως με έχει μια τρελη λύσσα για σοκολάτα και κρατιεμαι με νυχια και με δόντια να μην ενδώσω!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15553

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Σοκολατένια μου, προσπάθησε να συγκρατηθείς. Σκέψου πόσα κατάφερες. Κρίμα να τα κλοτσήσεις για μια παροδική ευχαρίστηση. Sweet and Balance δεν παίζει;

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15556

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
τα 400 γρ είναι κατακράτηση από τους υδατάνθρακες. Αλλά! Πίστεψε με είναι πανεύκολο τα 400 να γίνουν λίπος, και μετά να γίνουν 500 και μετα 2,3,4...κλπ κιλά! Αύξησε σιγά σιγά τους υδ/ες, και όταν φτάσεις στο σημείο τηνς αιώνιας συντήρησης, απόφυγε τα συχνά υδατανθρακ/γεύματα!
Σου μιλάει ένας άνθρωπος που η μεταβολή του σε κιλά , κυμαίνεται στα 3,4 τον χρόνο!
love your self

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15586

• sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρουλάκι θεωρω φυσιολογικό τα ανεβοκατεβάσματα των 3-4 κιλών μέσα στον χρόνο. Ολοι πέρνουν π.χ τον χειμώνα 1-2 κιλά και τα χάνουν το καλοκαίρι. Εσυ έχεις φτάσεις τον στόχο σου? Πώς μετατρέπονται τα 400 γρ απο νερό σε λίπος , μήπως αν δεν τα χάσω αμέσως π.χ την άλλη μέρα?

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15602

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ο μεταβολισμός σου, σου δίνει το πλεονέκτημα των 48 ωρών. Δουλεύει δηλαδή, ανα 48ωρο. Είτε πρόκειται να μπει σε διαδικασία λιπόλυσης (κέτωση), είτε πρόκειται να μπει σε διαδικασία δημιουργίας λίπους. Αυτό που εσύ έφαγες, το κρατάει για 48 ώρες, σαν ένα σφουγγαράκι (λιποκύτταρο) το οποίο, έχει ρουφήξει νεράκι (κατακράτηση). Αν εσύ, δεν κάνεις κάτι γι αυτό, (πολύ νερό, μείωση θερμίδων, υδατανθράκων, νατρίου) μέσα σε αυτές τις 48 ώρες, τότε το λιποκυτταράκι σου, θα μετατραπεί από σφουγγαράκι σε κανονικό λιπάκι! Αν συνεχίσεις τις ατασθαλίες, τότε τα λιπάκια θα γίνουν πολλά!
Όσο για μένα, τα κιλά που έχασα με την Ατκινς, είναι 18. Έφτασα στον στόχο μου, απο τον πρώτο οχτάμηνο. Εδώ και 3-4 χρόνια, τον χειμώνα (λόγω έλλειψης άσκησης, γιορτών κλπ) βάζω μερικά, αλλά συνέρχομαι γρήγορα, και τα χάνω ξανά μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό μου συμβαίνει κάθε φορά που προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο!!!!!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication