Όχι παιδιά δεν ανέβασα
σχεδόν ποτέ υδατάνθρακες, αν εξαιρέσεις τις ταβέρνες που ανέβαζα λόγο κρασιού και γενικά ότι + έπαιρνα σε υδατάνθρακες ήταν 1-2 φορές την εβδομάδα από ξίδια... Οπότε εκτός του 1 μήνα που ήμουν στους 10-15 και βγάλε μετά υπολογίζω πως λόγο λαχανικών (άφθονα..) και ξιδιών ήμουν μέσο όρο γύρο στους 25-30...
Τώρα οι θερμίδες δεν με απασχόλησαν ποτέ... Απλά λόγο ιδιοσυγκρασίας όπως προείπα παίζανε ημέρες με ταβέρνες και κρασιά, (μετά και ποτά..), που μπορεί να έφτανα και 3000+ θερμίδες αλλά παίζανε και μέρες που λόγο διαφόρων ασχολιών ξέχναγα να φάω και πήγαινε 11 μμ (δεν έπαιζε να φάω και να κοιμηθώ, τέλος αυτά...) οπότε μπορεί εκείνη την ημέρα έφτανα 200-300 θερμίδες....!! Πάντως νομίζω πως μια συνηθισμένη μέρα μου ήτα γύρο στις 1500+ θερμίδες όχι παραπάνω...
Ως αναφορά το κόλλημα τις ζυγαριάς, δεν μπορώ να πω ότι το έζησα... Το χειρότερο ήταν να περάσει εβδομάδα χάνοντας 1 κιλό αλλά αυτό έγινε μετά τα 20-25 χαμένα και συνήθως όταν έπαιζε πολύ σαλάτα και λίγο πρωτεΐνη(1 φορά κρέας τη βδομάδα και 5 διάφορα σαλατοειδή, μπριάμ, κλπ ..). Αλλά το θεωρούσα απαραίτητο για τον οργανισμό (εντολή και της βιολόγου μου...) να μην τον έχω συνέχεια τέζα ζωικό λίπος ....
Να πω και αυτό που μου όρισε η φίλη μου ως δεδομένο της τροποποίησης... ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΕΥΡΙ και ΖΑΧΑΡΗ (καθόλου όμως). 3 πιρουνιές καρπούζι έφαγα μετά από 5 μήνες και ενώ ήδη είχα χάσει 35 κιλά... Αντιθέτως λαχανικά, τυριά (όλα ανεξερέτος..) και γάλα (στον καφέ), άφθονα μετά τον 1ο μήνα που πρόσεξα λίγο τα τυριά....
Και βέβαια κάπου στη μέση του στόχου βάζουμε δειλά δειλά και γυμναστικού λα οπότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑ.....