Παιδιά γεια σε όλους/ες. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά τώρα που το βρήκα νομίζω πως αξίζει να δώσω λίγο θάρρος σε όποιον το χρειάζεται...
Λοιπόν από τρακάρισμα και κορτιζόνες πριν αρκετά χρόνια έβαλα καμιά 30αρια κιλά!!! τα οποία κράτησα τα έκανα 40 (απλά έκανα όλα τα αντίθετα προκειμένου να τα χάσω.. Γλυκά, ξίδια και τζανκ φουντ λίγο πριν κοιμηθώ...!!) και 2-3 φορές στα 8 χρόνια έχασα τα 15-20 αλλά γρήγορα τα ξανάβρισκα... Τον Μάρτιο είδα μια φίλη καλή και πρώην (10 χρόνια πριν στα 20 μου..!!), πολύ καλό φιλαράκι από τότε, που όμως είχε φύγει Αγγλία για σπουδές (βιολόγος..) και κόλλησε εκεί... Λόγο ιδιοσυγκρασίας της προηγούμενης δουλειάς μου (έλειπα σχεδόν συνέχεια εξωτερικό), όλα αυτά τα χρόνια μιλάγαμε μόνο στο τηλ 2-3 φορές το χρόνο.. Τον Μάρτιο όμως έκατσε επιτέλους και την φιλοξένησα 2-3 μέρες Ελλάδα ποια.... Εεεεε με βρήκε 120 κιλά (είμαι 1,78..) από 84 και τέρμα γυμνασμένο (ψιλό φετούλες ήμουν τότε με μπάλα ερασιτεχνικό και έξτρα γυμναστήριο..). ΣΟΚ η κακομοίρα !!!! Αλλά τρελό αλάνι με έκραζε ασταμάτητα και μου έδειχνε φωτογραφίες μας από τότε εστιάζοντας στο πως ήμουν.. Anyway μην κουράζω άλλο μου πρότεινε Ατκινς (και λόγο κορτιζονών 3 χρόνια) αλλά με παραλλαγές... Δεν τις έχω πει ότι την έκανα αντίθετα της λέω παράταμε μωρέ όποτε μιλάμε.. Έρχεται ξανά τον Δεκέμβριο!!!
Λοιπόν από 120 έφτασα 76 σε 7 μήνες!!!! Δεν κλείστηκα μέσα (αντίθετα φούλ μπαράκια κουτούκια και ταβέρνες ...) και θεωρώ ότι έγινε πανεύκολα αν εξαιρέσω τα γλυκά (το πρόβλημά μου πάντα... Φαΐ δεν με ένοιαζε ποτέ ούτε έτρωγα ποτέ υπερβολικά το αντίθετο μάλιστα, αλλά γονάτιζα 1 ζαχαροπλαστείο καθημερινά). Ξίδια κάργα 1-2 φορές την εβδομάδα
ΑΛΛΑ μόνο κρασί λευκό (αγαπημένο ούτως ή άλλος ..) ουίσκι και βότκα... Μυρωδιά από ούζα, τσίπουρα, μπύρες (επίσης αγαπημένα..

). Σαλάτες άφθονες καθημερινά (εδώ είναι η τροποποίηση της βιολόγου μου..) με ότι γούσταρα... Ούτε κόκκο ζάχαρης και αλευριού και δυστυχώς ούτε φρούτα. Τα άλλα τα ξέρετε.. Κοψίδια, αλλαντικά, τυριά ότι, γάλα στον καφέ πάντα και πολύ, ψάρια ότι κλπ κλπ...
Εδώ και 2 εβδομάδες σταμάτησα (σχεδόν..) στα 78 κιλά. Επειδή κάνω ποδήλατο και βάρη επιβαλλόταν ποια (έπαθα και μία θλασούλα αφού υπάρχουν και τα κακά μην κρυβόμαστε... Χάνεις και αρκετό μυικό ιστό με την άτκινς και όχι μόνο λίπος...). Έβαλα λοιπόν 1-2 φέτες μαύρο ψωμί και ένα ποτήρι φρεσκοστημένο χυμό πορτοκάλι καθημερινά. Οκ έχασα άλλα 2 κιλά στις 2 εβδομάδες και από δευτέρα (εντολή ρητή φυσιοθεραπεύτριας φίλης) βάζω και 1-2 φέτες ψωμί με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδα επίσης καθημερινά (με δεδομένο ότι λόγο γυμναστικής που γουστάρω κάτι πρέπει να φάνε και οι μυς για να μην γίνει καμιά χοντρή μ@λ@κί@ ...).
Ααααα μην ξεχάσω να πω ότι 15 ημέρες διακοπές έπινα τον Βόσπορο ΚΑΘΕ μέρα και έτρωγα του σκασμού (πάντα από τα επιτρεπτά..) και γυρίζοντας με λίγες τύψεις ζυγίστηκα και διαπίστωσα ότι όχι απλά δεν πήρα τίποτα αλά έχασα άλλο 1,5 κιλό!!!!
Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να τα λέμε από δω και πέρα.. Καλή επιτυχία σε όλους/ες που ξεκινούν ή συνεχίζουν...