Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: 44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!!

44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4602

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά γεια σε όλους/ες. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά τώρα που το βρήκα νομίζω πως αξίζει να δώσω λίγο θάρρος σε όποιον το χρειάζεται...
Λοιπόν από τρακάρισμα και κορτιζόνες πριν αρκετά χρόνια έβαλα καμιά 30αρια κιλά!!! τα οποία κράτησα τα έκανα 40 (απλά έκανα όλα τα αντίθετα προκειμένου να τα χάσω.. Γλυκά, ξίδια και τζανκ φουντ λίγο πριν κοιμηθώ...!!) και 2-3 φορές στα 8 χρόνια έχασα τα 15-20 αλλά γρήγορα τα ξανάβρισκα... Τον Μάρτιο είδα μια φίλη καλή και πρώην (10 χρόνια πριν στα 20 μου..!!), πολύ καλό φιλαράκι από τότε, που όμως είχε φύγει Αγγλία για σπουδές (βιολόγος..) και κόλλησε εκεί... Λόγο ιδιοσυγκρασίας της προηγούμενης δουλειάς μου (έλειπα σχεδόν συνέχεια εξωτερικό), όλα αυτά τα χρόνια μιλάγαμε μόνο στο τηλ 2-3 φορές το χρόνο.. Τον Μάρτιο όμως έκατσε επιτέλους και την φιλοξένησα 2-3 μέρες Ελλάδα ποια.... Εεεεε με βρήκε 120 κιλά (είμαι 1,78..) από 84 και τέρμα γυμνασμένο (ψιλό φετούλες ήμουν τότε με μπάλα ερασιτεχνικό και έξτρα γυμναστήριο..). ΣΟΚ η κακομοίρα !!!! Αλλά τρελό αλάνι με έκραζε ασταμάτητα και μου έδειχνε φωτογραφίες μας από τότε εστιάζοντας στο πως ήμουν.. Anyway μην κουράζω άλλο μου πρότεινε Ατκινς (και λόγο κορτιζονών 3 χρόνια) αλλά με παραλλαγές... Δεν τις έχω πει ότι την έκανα αντίθετα της λέω παράταμε μωρέ όποτε μιλάμε.. Έρχεται ξανά τον Δεκέμβριο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν από 120 έφτασα 76 σε 7 μήνες!!!! Δεν κλείστηκα μέσα (αντίθετα φούλ μπαράκια κουτούκια και ταβέρνες ...) και θεωρώ ότι έγινε πανεύκολα αν εξαιρέσω τα γλυκά (το πρόβλημά μου πάντα... Φαΐ δεν με ένοιαζε ποτέ ούτε έτρωγα ποτέ υπερβολικά το αντίθετο μάλιστα, αλλά γονάτιζα 1 ζαχαροπλαστείο καθημερινά). Ξίδια κάργα 1-2 φορές την εβδομάδα ΑΛΛΑ μόνο κρασί λευκό (αγαπημένο ούτως ή άλλος ..) ουίσκι και βότκα... Μυρωδιά από ούζα, τσίπουρα, μπύρες (επίσης αγαπημένα.. :cry: ). Σαλάτες άφθονες καθημερινά (εδώ είναι η τροποποίηση της βιολόγου μου..) με ότι γούσταρα... Ούτε κόκκο ζάχαρης και αλευριού και δυστυχώς ούτε φρούτα. Τα άλλα τα ξέρετε.. Κοψίδια, αλλαντικά, τυριά ότι, γάλα στον καφέ πάντα και πολύ, ψάρια ότι κλπ κλπ...
Εδώ και 2 εβδομάδες σταμάτησα (σχεδόν..) στα 78 κιλά. Επειδή κάνω ποδήλατο και βάρη επιβαλλόταν ποια (έπαθα και μία θλασούλα αφού υπάρχουν και τα κακά μην κρυβόμαστε... Χάνεις και αρκετό μυικό ιστό με την άτκινς και όχι μόνο λίπος...). Έβαλα λοιπόν 1-2 φέτες μαύρο ψωμί και ένα ποτήρι φρεσκοστημένο χυμό πορτοκάλι καθημερινά. Οκ έχασα άλλα 2 κιλά στις 2 εβδομάδες και από δευτέρα (εντολή ρητή φυσιοθεραπεύτριας φίλης) βάζω και 1-2 φέτες ψωμί με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδα επίσης καθημερινά (με δεδομένο ότι λόγο γυμναστικής που γουστάρω κάτι πρέπει να φάνε και οι μυς για να μην γίνει καμιά χοντρή μ@λ@κί@ ...).
Ααααα μην ξεχάσω να πω ότι 15 ημέρες διακοπές έπινα τον Βόσπορο ΚΑΘΕ μέρα και έτρωγα του σκασμού (πάντα από τα επιτρεπτά..) και γυρίζοντας με λίγες τύψεις ζυγίστηκα και διαπίστωσα ότι όχι απλά δεν πήρα τίποτα αλά έχασα άλλο 1,5 κιλό!!!!
Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να τα λέμε από δω και πέρα.. Καλή επιτυχία σε όλους/ες που ξεκινούν ή συνεχίζουν...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4603

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να πω οτι μου φτιαξες το κεφι? ειναι λιγο..
Συγχαρητηρια μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!

Re: 44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4605

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Capoman τα θερμά μας συγχαρητήρια! Ένα να ενισχύσουμε λίγο τα ήθη και τις αντοχές!

Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις πάνω κάτι τι τρως μια μέρα? Κάνω κ εγώ γυμναστική κ είναι φορές που ο οργανισμός ζητάει το αλευράκι του να στηλωθεί. Μια φέτα είναι οκ;

Re: 44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4606

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo σου ποσα θελεις να χασεις ακομη; clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions welcome2 lcome2 welcome2 lcome2

Re: 44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4607

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Χρύσα μου να σε καλά...

Λοιπόν εγώ ούτως ή άλλος έτρωγα πάντα 1 φορά την ημέρα, βράδυ, (το ξέρω πως είναι λάθος αυτό αλλά είναι βίτσιο πολλών ετών....). Οπότε απλά προσπαθούσα να τρώω πριν τις 9... Έτρωγα ΠΑΝΤΑ μια σαλάτα (ότι) και μπριζόλες ή κοτόπουλο ή ψάρια ή ομελέτες (τούμπανο στα αλλαντικά και τα τυριά..). Έτρωγα επίσης 1-2 φορές τη βδομάδα μόνο σαλάτες (για να σπάω τη κρεατοφαγία και τα πολλά λυπαρά..), αλλά με πιπεριές, ντομάτες, κρεμμύδια, μαρούλι, ελιές, καρότάκι, λάχανο, τυριά, και τόνο ή λουκάνικα .... Αυτό μιλάμε σε πλατό ..!!! έφτανα στη μέση και έλεγα δεν πάει άλλο αλλά προσπαθούσα να τη φάω όλη (τεράστια ποσότητα...). Επίσης κολοκυθάκια και βλίτα έπαιξαν αρκετά, όπως και μπριάμ (πάντα χωρίς πατάτα...). Για δεκατιανό κλασικά ζαμπονοτύρια ή το από πάνω από καμιά πίτσα (δηλαδή πάλι ζαμπονοτύρια...!!).
Κάτι με αλεύρι ΠΟΤΕ στους 7 μήνες (ούτε κεφτεδάκι... ). Μπιφτεκάκια έφτιαχνα (τέλια και θα τα καθιερώσω για πάντα..) με κολοκύθι ντομάτα πιπεριές και αυγό ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΩΜΙ.. Ταβέρνες και λοιπά τα επιτρεπτά..
Δημήτρη μου δεν θέλω να χάσω ποια αλλά να πάρω...!!! 5-6 κιλά αλλά μυικό ιστό και ΟΧΙ λίπος... Είναι ποιο δύσκολο από το να χάσεις, μη νομίζεις... Λόγο σωματότυπου και πρώην εντίμου βίου (αρκετά γυμνασμένος κάποτε με καλό μυικό σύστημα...) ξέρω ότι τα κιλά μου είναι κάπου στα 82-84... Τώρα παίζω στα 75-76 και είμαι λίγο σαν τον πρεζάκια ...!!! Πρέπει να το κάνω για να φτιάξω λίγο αφού το χτικιασμένο δεν μου αρέσει και δεν νομίζω ότι μου πάει κι όλας ...

Re: 44 κιλά σε 7 μήνες είναι καλά ???!!!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4609

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σου ρε καπομαν .... welcome2 lcome2 πολύ καλά τα πήγες .... bravo avo σε αυτούς τους μήνες δεν ανέβαζες ποτέ υδατάνθρακες? δεν κόλλησε ποτέ η ζυγαριά ? υπολόγισες καθόλου θερμίδες ? βοήθα ρε φίλε!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication