Σήμερα συμπλήρωσα ένα μήνα στην Ατκινς και ήταν ο καλλίτερος μήνας της ζωής μου.
Έχασα 5 κιλά (78-5=73) και άπειρους πόντους (2 νούμερα στο παντελόνι).
Κέρδισα υγεία, αυτοπεποίθηση, χόρτασα επιτέλους την πείνα μου που έχω εκ΄γενετής (ποτέ δεν χόρταινα είτε έκανα δίαιτα είτε όχι), ξεπρήστικα και δεν ξανάνιωσα φουσκωμένη ούτε μια στιγμή, έμαθα μια για πάντα τι με χάλαγε τόσα χρόνια ΤΟ ΑΜΥΛΟ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. Φόρεσα ρούχα που είχα να τα φορέσω από πριν να κάνω τα 2 μου παιδιά.
Έχω άλλα 10 να χάσω αλλά δεν με απασχολεί καθόλου.
Χρόνο έχω, καλή παρέα εδώ μέσα έχω, δεν μου λείπει απολύτως τίποτα, τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη ζωή.
Και το τελευταίο μου μοτό:
Το μαγικό παντελόνι
Μία εβδομάδα πριν αρχίσω διατροφή Ατκινς είχα αγοράσει ένα παντελόνι. Πριν 10 μέρες το χάρισα στη μαμά μου μιας και για εμένα πια ήταν σαν τσουβάλι. Την έβαλα και αυτή στο κόλπο του Ατκινς και χθές το χάρισε και εκείνη με τη σειρά της στην κολλητή της, μιας και υποστηρίζει ότι δεν κάνει δίαιτα αλλά το παντελόνι έχει μαγικές ιδιότητες φτάνει να ακολουθείς τις προδιαγραφές (ατκινς) του σπόνσορα (δηλαδή εμένα).
Ζητείται ο επόμενος που θα φορέσει το μαγικό παντελόνι, μιας και δεν βλέπω να το φοράει για πολύ καιρό και η φίλη της μαμάς.