Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλησα SOS!!!!!

Κολλησα SOS!!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10154

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σε ολη την παρεα.Σαs παρακολουθω εδω και 5 μηνεs αλλα επειδη ειμαι τελειωs ασχετη απο υπολογιστη τωρα μπορεσα και σαs γραφω.Θελω να ξερετε πωs ειστε οι ΣΩΤΗΡΕΣ μου γιατι μεχρι τηs 24/5 ειχα κανει οτι διαιτα κυκλοφορουσε χωριs αποτελεσμα.Απο τηs 25/5 ξεκινησα Atkins.Τον πρωτο μηνα εχασα 3 κιλα ημουν τρισευτιχισμενη το 2 αλλα 3 κιλα δεν το πιστευα ετρωγα την αγαπημενη μου μαγιονεζα τα απιστευτα γλυκα και αδυνατουσα.Τον 3 μηνα εχασα αλλα 2 κιλα τον 4 μηνα καθολου.Σκεφτηκα δεν πειραζει ειναι φυσιολογικο.Τωρα ομωs περιπου απο αρχεs Οκτωβριου εβαλα 2 κιλα χωριs να ανεβασω καθολου τουs υ/δ εμεινα απο την αρχη σταθερα στουs 20 δεν αλλαξα τιποτα στη διατροφη μου το πολυ να επαιρνα μεχρι 25 υ/δ. Ξεχασα να σαs πω εχω υψοs 1.55 και αυτη τη στιγμη ειμαι 60 κιλα θελω να φτασω στα 53-54.PLEAZE HELP.Φιλια σε ολουs και καλωs σαs βρηκα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλησα SOS!!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10165

• Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ας μου απαντήσει κάποιος PLESE!!!!!!!!Εχω τρομερή αγωνία να δώ πιο είναι το λάθος μου!!!!!Διάβασα τα προηγούμενα forum με θέμα Κόλλησα αλλά πιστεύω οτι βρίσκομαι σε κάπως διαφορετική κατάσταση.Θα σας περιμένω :) ευχαριστώ

Re: Κολλησα SOS!!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10166

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
είναι απόλυτα φυσιολογικό που κόλλησες. έχασες περισσότερο από το 10% το βάρους σου κι ο οργανισμός σου βρίσκεται σε φάση αναπροσαρμογής. Μην τα παρατήσεις, εδώ είναι που θα φανεί η μεγάλη διαφορά. Πίνε πιο πολύ νερό, πρόσεχε κρυμμένους υ/α σε σάλτσες και αλλαντικά,(αν μπορείς να μην τα τρως καθόλου ακόμα καλύτερα) και το διάσημο τρικ: φάε μια μέρα καμιά 40αριά-50αριά υ/α και τις επόμενες 2 μείνε κάτω από 5. αν πάλι δεν ξεκολλάς, περπάτα περισσότερο. Που θα πάει! όλο το έλλειμα που θα δημιουργείται κάποια στιγμή θα φανεί δεν έχει άλλη επιλογή :lol:

(επίσης μην το παρακάνεις με τις συνταγές μια φορά τη βδομάδα να δοκιμάζεις κάτι για την αλλαγή είναι μια χαρά! εμένα ακόμα κι ο συνδυασμός κακάο σκέτο με ζαχαρίνη με κολλά! που να δεις με το ταχίνι...)
Positive Positive Positive!

Re: Κολλησα SOS!!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10177

• Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου anoiksi απλα τρομαξα γιατι οχι μονο κολησα αλλα εβαλα και 2 κιλα.Παντωs για να τη σταματησω ΔΕΝ τη σταματαω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ειναι η πρωτη φορα που κανω διαιτα χωριs να κανω διαιτα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication