Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κόλλησα

Κόλλησα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11984

• Nestoras
  • Το Άβαταρ του/της Nestoras
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ephoebe, η Carlita τα λέει πάρα πολύ σωστά. Εγώ απλά θα ήθελα να προσθέσω δύο πράγματα. Το πρώτο το κάλυψε και η Carlita, απλά είναι τόσο σημαντικό που νομίζω πως χρειάζεται επανάληψη:

Να πας για μπάνιο, να βγεις για ποτό και να χαρείς την ζωή σου χωρίς κόμπλεξ. Στα 25 σου είσαι πολύ πιο όμορφη από όσο νομίζεις, αλλά αυτό ίσως το καταλάβεις αργότερα.

Το δεύτερο:

Το σώμα που θες σίγουρα δεν είναι κάτω από 51 κιλά. Ίσως να είναι και μερικά κιλά παραπάνω. Αν κάτι σε ενοχλεί, αυτό είναι το σχήμα και όχι το βάρος. Κρίνοντας λοιπόν από τα κιλά σου (που δεν πρέπει να μειωθούν) και το φαγητό που τρως (που είναι λίγο) και επειδή έχω παρόμοια προσωπική εμπειρία:

Αν δεν γυμνάζεσαι, ξεκίνα τώρα. Γράψου σε ένα γυμναστήριο. Μην ασχοληθείς καθόλου με διαδρόμο, ελλειπτικά και όλα τα συναφή, παρά μόνο για πεντάλεπτη προθέρμανση. Έλξεις στο μονόζυγο, βυθίσεις στο δίζυγο, προβολές με μπάρα στους ώμους, καθίσματα (σκουωτ) με μπάρα και κωπηλατική. Όχι παραπάνω από 45 λεπτά, τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης (ή εναλλακτικά) τρέξιμο. Προσοχή: σπριντ, όχι τζόκιν. Δέκα κατοστάρια, με όλη σου τη δύναμη. Πεντάλεπτα διάλειμματα ανάμεσα, όπου απλά περπατάμε χαλαρά πίσω προς την αφετηρία. Αυτό είναι όλο.

Μετά την προπόνηση, τρώμε 30 γραμμάρια πρωτεΐνης (4-5 φέτες τυρί) μαζί με υδατάνθρακα (2-3 φέτες ψωμί του τοστ). Μην φοβάσαι για την κέτωση.

Δεν μπορώ πραγματικά να υπερτονίσω την διαφορά που θα κάνει η γυμναστική (ΑΥΤΗ η γυμναστική όμως) στο σώμα σου, στην αθλητική σου ικανότητα, στην υγεία σου και στην άποψη σου για την ζωή γενικότερα. Ειδικά όσο μεγαλώνεις (κάποια στιγμή θα ξεπεράσεις το εμφανισιακό και θα σε απασχολήσει πιο πολύ η υγεία σου), τα οφέλη θα είναι τεράστια.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11987

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ephoebe μου,λοιπον βασει υψους το κατωτερο που μπορεις να πας (βασει τυπικων πινακων αναλογιων που δεν ισχυουν κ απολυτα)ειναι 48..μου φαινονται λιγα τα κιλα αλλα μεχρι εκει θα σου ελεγα να πας αν το θελεις τοοοοσο πολυ!οχι παρακατω.δε πιστευω οτι τρως πολυ λιγο ουτε ομως κ πολυ για να εχεις κινδυνο να γινεις ανορεξικη οποως ακουστηκε.ενα ςειναι ο λογος που δε χανεις..εισαι ηδη στο στοχο σου κ θα σε δυσκολεψει να πας πιο κατω γιατι το σωμα κανει τα παντα για να κρατησει την ισορροποια του.κ γω λιγα κιλα εχω να χασω αλλα γι αυτο το λογο δεν αγχωνομαι για το ποτε θα τα χασω!!!η μονη συμβουλη μου αν θες να χασεις τα 2 κιλακια ειναι να μειωσεις το τυρακι(αν κ δε μου φαινεται πολυ) κ να αυξησεις την πρωτεινη!το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειναι ο νεστορας!!ισως δεν ειναι τοσο τα κιλα το θεμα σου αλλα η ελλειψη γυμναστικης..το ξερω γιατι το ειδα κ σε μενα.μπορει ακομα να μη χασεις αλλα θα σχηματιστει πολυ πιο καλα το σωμα σου!!οποτε..ξεκινα γυμναστικη με ορεξη,κοψε λιιιιγο το τυρακι κ θα δεις τη διαφορα!!κ μην ακουω υπερβολες..κανε τα μπανια σου βγες τις βολτες σου,γκομενισε..ζησε με τα ωραια σου κιλα!!!

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11988

• Nestoras
  • Το Άβαταρ του/της Nestoras
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kitty, δεν διαφωνώ για τα 48 κιλά (αν και είναι το απολύτως ελάχιστο κατά την γνώμη μου για το ύψος της). Έγραψα για την γυμναστική (και μάλιστα την συγκεκριμένη) γιατί κατά την γνώμη μου η Ephoebe έχει δύο επιλογές αυτή την στιγμή:

1. Με κάποιο τρόπο (υποφέροντας) να μειώσει κι άλλο τις θερμίδες της ή να αρχίσει να ψάχνεται με 'fast fat' και άλλα τέτοια. Το σώμα της θα αντισταθεί όσο μπορεί, μιας και είναι ήδη στα κατώτερα όρια και με επιμονή τελικά θα καταφέρει να χάσει τα 3 κιλά. Η διαφορά στο σώμα της θα είναι μικρή και μόλις φάει δύο φέτες τυρί παραπάνω θα τα ξαναπάρει.

2. Να πάρει μπροστά και να αρχίσει να αντικαθιστά το λίπος με μυϊκό ιστό. Αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο για μια γυναίκα από ότι για έναν άντρα, αλλά γίνεται. Η διαφορά στην εμφάνιση (πέρα από όλα τα άλλα) θα γίνει εμφανής μέσα σε λίγες βδομάδες. Μετά από ένα χρόνο, η Ephoebe μπορεί να είναι 54 κιλά (δηλαδή 6 κιλά πιο πάνω από τα 48), να τρώει τα διπλάσια από ότι τώρα και να φαίνεται πολύ πιο λεπτή.

Δυστυχώς 99 στις 100 γυναίκες 'φοβούνται' την γυμναστική με αντίσταση (βάρη) γιατί νομίζουν πως θα φουσκώσουν, κάτι που είναι εντελώς αβάσιμο. Έτσι χάνουν μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξουν πραγματικά τον μεταβολισμό τους αλλά και την ποιότητα ζωής τους γενικότερα.

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11989

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το ζητημα ειναι οτι ουτε εγω συμφωνω με τα 48 κιλα ποσο μαλλον με τρα 45, αλλα τα 48 ειναι τα λιγοτερα επιτρεπτα κιλα που μπορει να φτασει βασει υψους.ειπα μαλιστα οχι πιο κατω.τωρα οσον αφορα τη γυμναστικη το γνωριζω, γι αυτο κ το επηυξανα βασει των λεγομεννων σου,καθως γυμναζομα 3 φορες τη βδομαδα με ασκησεις ενδυναμωσης κ 1 φορα με αεροβιο προγραμμα..κ οσον αφορα στο φαγητο της αν κανει σωστα κ προσεχτικα τις φασεις δε θα παρει τα 2-3 κιλακια πισω ευκολα κ γρηγορα.παντως ακομα κ ο ατκινς λεει πως οταν φτασουμε στο ιδανικο μας βαρος μπορει να εχουμε ανεβοκατεβασματα 2πχ κιλων τα οποια ξαναχανουμε μειωνοντας για λιγο καιρο τους υδατανθρακες.αρα το καλυτερο που μπορει να κανει κατα εμε κ το ξαναλεω ειναι ασκηση απο τη μια κ αν θελει τοσο πολυ να χασει 2-3 κιλα να μειωσει τους υδατανθρακες κ να αυξησει πρωτεινη κ λιπος μεχρι να τα χασει.αυτα!

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12043

• prepeinadynatisw
  • Το Άβαταρ του/της prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημεραα σε ολους!!!!εχω ξεκινησει την ατκινσ εδω και μια εβδομαδα και εχω χασει ηδη 3 κιλα και με 2 μερεσ να τρωω απ εξω (δεν μπορουσα να κανω αλλιως :oops: )οτιδηποτε ειχε υδ/α!!!
λοιπον οσον αφορα τα sweet and balance εχ8εσ αγορασα το ζελε φραουλα και τη σοκολατα!!!ειναι απλα τελεια!!!!!!!!!!!!!
εφαγα και ζελε και την μιση σοκολατα και μια φετα γαλοπουλα αργοτερα με λιγη μαγιονεζα και απλα συνεχιζω να χανω οπως ειδα και σημερα!!!!!!!!!!!!!!! dance nce dance nce dance nce dance nce dance nce dance nce dance nce
ενα εχω να πω.....επρεπε να την εχω ανακαλυψει νωριτερα αυτη την διαιτα...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[url=http://www.diaet-ticker.dye:13b6aefk]
[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Syndication