Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Κόλλησα, για όχι;

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12419

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η άτιμη η μνήμη! Το σώμα σου θυμάται. Και οι αναμνήσεις αυτές, δεν του είναι διόλου ευχάριστες.
It's your mind, against your body! Εσύ θα αποφασίσεις ποιος έχει μεγαλύτερο πείσμα!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12420

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Εσύ θα αποφασίσεις ποιος έχει μεγαλύτερο πείσμα!

Αφού έγραψα τα παραπάνω, είδα το post σου με το άρθρο για ορμόνες, απατεωνιές, μνήμη κ.λ.π., καθώς και την Μεγάλη Μάχη των Διατροφολογοϋπερασπιστών (καλό που κάνει να διαβάζεις το χρονικό...).
Οπότε εάν κατάλαβα καλά, επιμένω στους μέχρι 20 για όσο καιρό χρειαστεί εώς ότου ξεπεράσω την μνήμη του συκωτιού μου; Το συνειδητό (πείσμα) μάχεται ενάντια στο υποσυνείδητο (απατεωνιές) και το ασυνείδητο (μεταβολισμός). Θενκς Ρουλάκι!

Εγώ αποφασίζω ποιός έχει το μεγαλύτερο!
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12422

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Αφου εκανες την βολτα σου στα ποστ των γκουρου της ατκινς θα παρατηρησες ηδη οτι ολοι μας λιγο πολυ καποια στιγμη κολαμε, μετα ξεκολαμε κτλ.
Εγω η ερμη τι να πω που χτυπιεμαι καθε μερα με πιλατες και γιοκγα και εχω κλεισει και ενα μηνα στην ατκινς και εδω και 2 βδομαδες δεν εχω κατεβει γραμμαριο.
Ομως για καποιο περιεργο λογο δεν πτοουμαι , εχω πιστη στην ατκινς .
Και στην τελικη (και για να μην παρεξηγηθουμε δεν το λεω για σενα ) τα κιλα δεν ειναι κερματα να τα χανουμε στο δρομο.
Ο οργανισμος μπορει να καψει φυσιολογικα μεχρι και 1% του βαρους του την εβδομαδα-το 10ημερο αναλογα με τον μεταβολισμο.
Εκτος απο καποιες φορες που μπορει να εχεις καποια κατακρατηση υγρων και το αποτελεσμα στην ζυγαρια ειναι μεγαλυτερο του 1% επειδη φυγαν αυτα τα υγρα ή μικροτερο του 1% ακριβως εξαιτιας της κατακρατησης.
Επισης οσο καλυτερευει ο καιρος τοσο λιγοτερες αναγκες εχει και ο οργανισμος μας απο καυσιμα, αφου δεν χρειαζεται να καταβαλει μεγαλη προσπαθεια για να διατηρησει την σωστη θερμοκρασια. Και εχω και αλλους παραγοντες να σου αναφερω.
Ορεξη να εχεις να ακους.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12424

• Kiki
  • Το Άβαταρ του/της Kiki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και εγω το ιδιο ακριβως εχω παθει κ εχω αρχισει να απογοητευομαι!!Εχω χασει μονη μου πριν ξεκινησω την ατκινς 12 κιλα κ ξεκινησα την ατκινς ειμαι σε φαση ενεργοποιησης εδω και 1 μηνα κ μια εβδομαδα.Τις πρωτεσς 20 εχασα 6μιση κιλα αλλα απο τοτε εχω κολλησει και δεν κατεβαινει με τιποτα η ζυγαρια.Ενταξει εχω χασει 19 κιλα αλλα εχω ακομα 7 κιλα και δε θελω να το βαλω κατω.Εντωμεταξυ η διατροφη μου ειναι ιδια απο την αρχη δεν εχω αλλαξει κατι τρωω το πολυ 15 υδατανθρακες ημερησιωσ.Ας μου πει καποιος ποσο καιρο μπορει να παρει αυτη η φαση κολληματος?Και θα ξεκολλησω αραγε ποτε?

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12429

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Jubilee; Πιλάτες, γιόγκα και Άτκινς... :shock: Δυνατή σε βρίσκω! Ο κυριότερος λόγος που θέλω να χάσω βάρος, είναι γιατί προσπαθώ εδώ και χρόνια να κάνω συνεχίσω την προπόνηση (πολ. τέχνες), αλλά με τα τόσα κιλά ταλαιπορώ πολύ τα γόνατα και τη μέση μου, οπότε κάθε φορά σταματάω μετά από 10 προπονήσεις. Πολύ μου άρεσε και αυτό με την θερμοκρασία, περνάει που και που από το μυαλό μου, αλλά έτσι κι αλλιώς κάνω ότι μπορώ να για να κρατάω τη θερμοκρασία στο περιβάλλον μου χαμηλά, δεν την αντέχω την ζέστη. Το καλοκαίρι ειδικά, ιδρώνω ακόμα και την ώρα που κάνω μπάνιο :evil:
Kiki, κάνε κουράγιο κι εγώ μαζί σου! Σύντομα θα ξεκολλήσει, πριν το καταλάβουμε.
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12479

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Akentak (απο που βγαινει το νικ σου?) με την αλλαγη θερμοκρασιας πεφτει και ο μεταβολικος μας ρυθμος, γιαυτο και το καλοκαιρακι δεν πειναει ο κοσμος τοσο πολυ , ο φυσιολογικος κοσμος τουλαχιστον (εγω παλι και το καλοκαιρι τις τσακιζα τις λιχουδιτσες μου)
Ενα καλο τρικ ειναι να κανεις 2 -3 ντουζακια με δροσερο νερακι, ισα ισα να ανατριχιασεις , (μην παθεις και καμια πνευμονια) για να ριξεις την θερμοκρασια του σωματος σου και να αναγκασεις τον μεταβολισμο σου να δουλεψει για να την αυξησει .
Εγω το πρωι οταν ξυπναω ριχνω κρυο νερο στα ποδια μου, ακουγεται μπρρρρρρ , ξερω, αλλα ξυπναει το κορμι μου.

Παντως και η δικη μου η ζυγαρια εχει κολλησει αλλα το σωμα μου εχει αρχισει και συρικνωνεται. Οσο περναει ο καιρος τοσο δυσκολευω το επιπεδο της ασκησης που κανω . Και καπως ετσι , θελει δεν θελει ο οργανισμος μου , θα αποχωριστει τα κιλακια του.
Μην το βαζεις κατω , σηκω απο καναπε , κρεββατι, καρεκλα και ενεργοποιησου. Ανεβα σκαλες, κανε δουλειες , πηγαινε για περπατημα , κανε βαρη , κανε ποδηλατο , απλα μην καθεσαι!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.267 δευτερόλεπτα

Syndication