Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12498

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο Εβίτα! Μην ανησυχείς δεν θα τα πάρεις αυτά που έχασες λόγω Μ. Εβδομάδας αν και δυστυχώς θα αναγκαστούμε να περιορίσουμε και υδατάνθρακες και θερμίδες :roll:
Εγώ σκέφτομαι το μενού κάπως έτσι:

Πρωί μια φρυγανιά Άτκινς με μαρμελάδα darbo ή ταχίνι
Μεσημέρι καλαμαράκια ή γαρίδες ή χταποδάκι με σαλάτα και μια μέρα μελιτζάνες στο φούρνο
Βράδυ μανιτάρια ψητά ή κάτι ανάλογο με το μεσημέρι
και στο καπάκι θα εκκλησιάζομαι κι όλας :lol: :lol: :lol:

Σήμερα πάντως την έκανα τη βλακεία μου, ήπια ένα ποτήρι πορτοκαλάδα λουξ fryingpan yingpan , δεν μπόρεσα να αντισταθώ... Κρατήθηκα πριν αδιαθετήσω και δεν έκανα καμιά παρασπονδία και την έκανα τώρα που τέλειωσα! Τέλος πάντων, τη σαλάτα μην τη φοβάσαι, κανείς δεν πάχυνε απο σαλάτα. Και σαν σνακ θα έχω μαζί μου μπαστουνάκια απο αγγούρι για να μη μπω σε κανα φούρνο και πάρω τίποτα κριτσίνια που ήταν το σήμα κατατεθέν της Μ. Εβδομάδας για μένα. Καλό κουράγιο!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12502

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλα λεσ helene θα περιοριστουμε στισ γαριδεσ στα καλαμαρακια και στα μυδια .Απλα απο οτι ειδα στον πινακα του αtkins τα καλαμαρακια τα δινει 6 υ/δ τα μυδια 12 και μονο τισ γαριδεσ δινει 0 υ/δ.Τωρα για φρυγανιεσ atkins εδω που μενω (Πολυκαστρο-Κιλκιs) δεν υπαρχει πουθενα πηρα ομωσ κατι αλλεσ που λεγονται Bran Crispbread που η καθε μια εχει 2.9 υ/δ και 22 θερμιδεσ θα την βγαλω με αυτεσ.Οσο για τη πορτοκαλαδα που ηπιεσ γιατι?Αφου υπαρχει η Derby απο Αρβανιτιδη με 0.1 υ/δ και 8 θερμιδεσ.Λοιπον μια εβδομαδα ειναι θα περασει καλο μασ κουραγιο και καλη συνεχεια.

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12504

• helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εδώ στην Πάτρα μήτε Derby έχουμε, μήτε Αρβανιτίδη... Παίρνω καμιά φορά τη fanta light που έχει λίγους υδατάνθρακες αλλά η λουξ είναι άλλο πράγμα και η λεμονάδα και η πορτοκαλάδα beach ach
Οι φρυγανιές που πήρες μια χαρά είναι τόσους υδατάνθρακες έχουν και της Άτκνις και είναι και πιο ακριβές. Τις γαρίδες μην τις μετράς 0υδ γιατί αλλού τις γράφουν 0, αλλού 1, μέχρι και 4 έχω δει. Μύδια δεν τρώω και δεν ξέρω αλλά τα υπόλοιπα θα τα υπολογίσω λίγο παραπάνω απο ότι τα γράφουν στους πίνακες στο ίντερνετ. ΄Οσα είναι σε κονσέρβες μάλιστα γράφουν επάνω υδατάνθρακες, οπότε θα κανονίσουμε και ποσότητες ανάλογα. Άντε καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12510

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αντε παλι μπερδεμα με τους υδ.στο βιβλιο λεει οτι γενικα τα θαλασσινα εχουν ελαχιστους η' και καθολου υδ.εκτος απο μυδια και στρειδια και γι αυτο λεει να περιοριζεται σε αυτα τα δυο ειδη η ποσοτητα σε 120 γρ τη μερα.για γαριδες καλαμαρια δεν δινει καθολου υδ.δεν γραφει πχ γαριδες 0υδ.αλλα τα εχει σε μια λιστα οπως και τα κρεατα και αρα εννοειται οτι τα τρως ελευθερα.επισης λεει να αποφευγεται η τεχνητη καβουροψιχα [σουριμι].αυτα!σε ολοκληρο το βιβλιο δεν αναφερει κατι αλλο.στο μετρητη ομως εχει τα καλαμαρακια βρασμενα 170γρ 6,4υδ. :?: :?: τις γαριδες 0υδ.ειχα στειλει ενα μηνυμα στο επισημο φορουμ για διαφορες τετοιες διαφορες αναμεσα στο βιβλιο και στο μετρητη και μου ειχαν απαντησει οτι ισχυουν αυτα που λεει το βιβλιο γιατι ειναι πιο συγχρονο,αρα τοτε και το καλαμαρι αμελητεους υδ?ουφ! σε καποια τροφιμα παντα θα υπαρχει ασαφεια μου φαινεται...

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12514

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας κ απο μενα!!να ρωτησω κατι για το βιβλιο;;εννοεις προφανως αυτο που βγηκε τωρα απο τους 2 γιατρους;;εγω συμβουλευομαι το παλιο καλο κ τον μετρητη του site του atkins.ομως αυτο με τον μετρητη με προβληματιζει λιγο..δηλ στο καινουργιο βιβλιο οι τιμες ειναι πολυ διαφορετικες;;μπορουμε να τον προμηθευτουμε καπως αλλιως χωρις να δωσουμε μια 20αρου να παρουμε το βιβλιο;;κ κατι αλλο..υπαρχουν σημαντικες διαφορες με το προηγουμενο που ειχε γραψει ο ιδιος ο ατκινς;;;;;αυτα!!!!καλη συνεχεια..

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12521

• helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ κοίταξα και στη σελίδα του Καλλιμάνη http://www.kallimanis.gr/web/pages.fds?page=69&langid=1 όπου δίνει θρεπτικά στοιχεία, όντως διαφέρουν απο σελίδα σε σέλίδα και το θεϊκό με τις γαρίδες είναι οτι τις μικρές απο τις μεγάλες τις δίνει διαφορετικές σε υδατάνθρακες. Εντάξει δε νομίζω να ξεφύγουμε και να φάμε λίγο παραπάνω, στο περίπου θα τα υπολογίσουμε.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication