Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12451

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
helene ταμπισκοτα που κανω δεν ειναι με ταχινι.Η συνταγη ειναι με 4 ασπραδια χτυπημενα σε μαρεγκα 10γρ. κακαο 50γρ.φουντουκοσκονη και ζαχαρινι το ενα εχει 0.2 υ/δ και 15 θερμιδεσ το ταχινι το εκοψα γιατι εχει παρα πολλεσ θερμιδεσ.Γλυκο θελω καθε μερα γιατι τρελενομαι για γλυκα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12452

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγώ προτείνω για 2 βδομάδες να κάνεις αυστηρά με αυγά, κρέατα, πράσινες σαλάτες, μαγιονέζες κλπ, απλά πράγματα δηλαδή, αυτός είναι ο τρόπος.
καταλαβαίνω κι από μένα, ότι αν το κάνεις καιρό και ξέρεις τις συνταγές καλομαίνεις και τρως τα ψωμιά σου και τα γλυκάκια και τα όλα σου και σου κακοφαίνεται, που κολλάς. κι εγώ ξεκίνησα την προηγούμενη βδομάδα πρώτη φάση γιατί ήμουν θεσσαλονίκη στην πεθερά μου και πήρα ένα τρίκιλο. Από τότε που άρχισα κάθε μέρα sweet and balance, ψωμί λιναρόσπορου και τέτοια και, παρόλο που πλακώνομαι στο γυμναστήριο,δεν έχω χάσει γραμμάριο!
οπότε πήρα χτες κιμά, μια κονσέρβα δύο κιλών τόνο, μαγιονέζα, έφτιαξα και πουρέ κουνουπιδιού, θα το ρίξω στην πρωτείνη να χάσω τουλάχιστον τα πρώτα 2 και μετά προσθέτω τις λιχουδιές. Αλλά με μέτρο! Όχι και ψωμί, και μπισκοτάκι. Κάντο και θα με θυμηθείς: απλό μενού, πρωί ομελέτα, μπέηκον, τυριά, παίρνε μαζί σου κανένα αυγό βραστό, κανένα babybel, κανένα κεφτεδάκι, αν καίγεσαι για γλυκό χτύπα καμιά μορφάτ με ζαχαρίνη και τρώγε λίγο λίγο, θέλει λίπος και πρωτείνη για να πάρεις μπρος, θερμίδες μη φοβάσαι, τρώγε μέχρι 1600 και θα δεις διαφορά! τα λέω να τα ακούω κι εγώ! καλή συνέχεια και κουράγιο, το καλοκαίρι πλησιάζει!
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12458

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Evita μου, θα σε στεναχωρήσω! Η διατροφή σου, είναι σχεδόν διατροφή συντήρησης.
Πολύ πίτουρο, πολύς ξηρός καρπός, κλπ (φουντουκόσκονη), λίγα λιπαρά.
Αν θέλεις την γνώμη μου, κάνε μια απλή διατροφή σαν αυτή της ενεργοποίησης, και μην ξανακούσω για 800 θερμίδες! α) θα πανικοβάλεις τον οργανισμό σου, και θα σου ρίξει τις καύσεις με αποτέλεσμα να μην χάσεις γραμμάριο, και β) μόλις αγανακτήσεις και φας καμμιά θερμίδα παραπάνω, θα στο αποθηκεύσει σε χρόνο dt, για να "ασφαλιστεί"
Ούτε το πίτουρο είναι πανάκεια, ούτε οι ξηροί καρποί, ούτε και το ταχίνι. Όλα αυτά, είναι απλά για την ευχαρίστηση του ματιού και του ουρανίσκου, ότι έχεις στην διατροφή σου και κάτι που μοιάζει "ζυμο-ειδές".
Όλα αυτά, είναι η εξαίρεση. Δεν είναι ο κανόνας.
Ναι, μπορούμε να τα τρώμε καθημερινά! Αλλά!!! Ένα κομμάτι ψωμί, Ένα κουλουράκι, και Μισή χούφτα ξηρούς καρπούς!
love your self

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12475

• Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σασ ευχαριστω κοριτσια για τισ απαντησεισ .Η διατροφη με 8 υ/δ και 800 θεμιδεσ τελειωνει το Σαββατο θα ζυγιστω να δω τι εκανα και θα σταματησω απο Μ.Δευτερα ξεκιναω νηστεια και ετσι παμε μετα το Πασχα.Θα προσπαθησω να τρωω πιο πολλα λιπαρα και λιγοτερο ψωμια και γλυκα.Απλα προσπαθουσα να μειωσω τισ θερμιδεσ και ετσι τα λιπαρα τα ειχα ελλατωσει στο ελαχιστο ετωγα μονο μαγιονεζα 10γρ. την ημερα κρεατα και ψαρια καθημερινα ψητα η βραστα λιγο πρασινη σαλατα αυγα μονο ασπραδια και δε χορταινα για αυτο ετρωγα πιο πολυ ψωμι.Θελω να τα χασω αυτα τα 5 κιλα μεχρι τελοσ Μαιου γιατι εχω κανονισει να παω για ψωνια με τα κοριτσια μου.Λεω να ξεκινησω και λιγη γυμναστικη εχω ποδηλατο στο σπιτι το οποιο καταντησε κρεμαστρα.Παντωσ σασ ευχαριστω και παλι θα γραφω πιο συχνα για να με δινετε συμβουλεσ και πιστευω να τα καταφερω.

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12477

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλημερα , διαβασα ολες τις απαντησεις και συμφωνω πως πρεπει να αφησεις τα ψωμακια στην ακρη , προσθεσε σαλατα μην τη φοβασαι , μπολικη θα σε χορταινει και θα σε κραταει αρκετες ωρες , συνοδευσε με ελαιολαδο , και βαλε στο ημερησιο σου προγραμμα 5 ελιες τουλαχιστον σε δυο γευματα σου . για πρωινο βουρρρ στα αυγουλακια με ολους τους τροπους hungry ngry , ...
ευχομαι να πετυχεις γρηγορα
αναμενουμε νεα σου ..
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12494

• Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ζυγιστηκα σημερα εχασα 1.5 κιλο και με περιοδο απο 59.5 πηγα 58.Σε 5 μερεσ με 8υ/δ και 800 θερμιδεσ.Τωρα ομωσ που ξεκιναει η Μ.Εβδομαδα οι υ/δ θα αυξηθουν γιατι θα τρωω πιο πολλα λαχανικα μελιτζανεσ κολοκυθακια πιπεριεσ τισ θερμιδεσ λεω να τισ κρατησω στισ 1000 λετε να τα βαλω τα κιλα? Ποσουσ υ/δ να τρωω την μερα? Και τι φαγητα προτεινετε?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication