κι εγώ προτείνω για 2 βδομάδες να κάνεις αυστηρά με αυγά, κρέατα, πράσινες σαλάτες, μαγιονέζες κλπ, απλά πράγματα δηλαδή, αυτός είναι ο τρόπος.
καταλαβαίνω κι από μένα, ότι αν το κάνεις καιρό και ξέρεις τις συνταγές καλομαίνεις και τρως τα ψωμιά σου και τα γλυκάκια και τα όλα σου και σου κακοφαίνεται, που κολλάς. κι εγώ ξεκίνησα την προηγούμενη βδομάδα πρώτη φάση γιατί ήμουν θεσσαλονίκη στην πεθερά μου και πήρα ένα τρίκιλο. Από τότε που άρχισα κάθε μέρα sweet and balance, ψωμί λιναρόσπορου και τέτοια και, παρόλο που πλακώνομαι στο γυμναστήριο,δεν έχω χάσει γραμμάριο!
οπότε πήρα χτες κιμά, μια κονσέρβα δύο κιλών τόνο, μαγιονέζα, έφτιαξα και πουρέ κουνουπιδιού, θα το ρίξω στην πρωτείνη να χάσω τουλάχιστον τα πρώτα 2 και μετά προσθέτω τις λιχουδιές. Αλλά με μέτρο! Όχι και ψωμί, και μπισκοτάκι. Κάντο και θα με θυμηθείς: απλό μενού, πρωί ομελέτα, μπέηκον, τυριά, παίρνε μαζί σου κανένα αυγό βραστό, κανένα babybel, κανένα κεφτεδάκι, αν καίγεσαι για γλυκό χτύπα καμιά μορφάτ με ζαχαρίνη και τρώγε λίγο λίγο, θέλει λίπος και πρωτείνη για να πάρεις μπρος, θερμίδες μη φοβάσαι, τρώγε μέχρι 1600 και θα δεις διαφορά! τα λέω να τα ακούω κι εγώ! καλή συνέχεια και κουράγιο, το καλοκαίρι πλησιάζει!
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2