Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα

Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13562

• Hernandez30
  • Το Άβαταρ του/της Hernandez30
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητοί / ες φίλοι και φίλες του forum site καλησπέρα σας.

Πρώτη μέρα μέλος στο site σας και πραγματικά θεωρώ ότι ειναι ένας θυσαυρός γνώσεων για να χάσεις κιλά γρήγορα και εύκολα.

Θα ήθελα να περάσω στην ερώτηση απορία μου, και πραγματικά θα χαρώ πολύ όποια/ος φίλη/φίλος μου δώσει κάποια συμβουλή.

Μετα απο ένα πολύ μεγάλο διάστημα με παρασπονδίες και πολύ φαί... αποφάσισα πρίν 2 μήνες να ξεκινήσω δίαιτα για σαφέστατα λόγους υγείας αλλά και θέμα καλαισθησίας.
Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω δίαιτα ήμουν 102 κιλά και ακριβώς μετά απο 2 μήνες κατέβηκα στα 90 (δηλαδή συνολικά έχασα 12 κιλά με σοβαρή δίαιτα με 4 γέυματα την μέρα). Ξαφνικά έδω και μια βδομάδα δέν έχω χάσει γραμμάριο (οταν όλον τον υπόλοιπο καιρό έχανα 1 κιλό και παραπάνω περίπου την βδομάδα), έχω κάνει ακόμα πιο αυστηρή την δίατα (έχω κόψει το πρωινό) και παρόλα αυτά δεν λέω να χάσω γραμμάριο.
Απο γυμναστική απλά περπατάω, και κάνω σχεδόν κάθε μέρα βάρη και κάμψεις / κυλιακούς
Μπορείτε να μου πέιτε τι φταίει και δεν συνεχίζω να χάνω βάρος ενώ την διαιτα την συνεχίζω με πολυ αυστηρότητα και ευλάβια. Θέλω να προλάβω να έχω χάσει άλλα 4 κιλά μέχρι τέλος Ιουλίου που θα πάω διακοπές.
Ξέρετε στο περίπου πόσο διαρκεί η περίοδος του κολλήματος της ζυγαριάς;;;;;
Παρακάτω παραθέτω κάποια στοιχεία μου που ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε κάποιο πόρισμα
Φύλο: Αρσενικό
Ύψος: 1.78
Κιλά: Από 102 στα 90 (σε διάστημα 2 μηνών)
Ιστορικότητα: Δυσανεξία στην γλυκόζη!!!!!!
Γυμναστική: Περπάτημα στην καθημερινοτητά μου, Βαράκια (10kg) το ένα και κάμψεις, κυλιακούς. (έχω διάδρομο αλλά βαριέμαι να κάνω)
Δέν πίνω πολύ νερό (4 ποτήρια την μέρα το πολύ), Τρώω σαλάτες και κρέας (ψητό χωρίς λίπος) και ψάρι, δέν τρώω καθόλου γλυκά και γενικά αποφεύγω υδατάνθρακες και φαγητά που παχαίνουν

Ευελπιστώ σε απαντησή σας
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ εκ των προτέρων
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13563

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
γιατι εκοψες το πρωινο?ειναι το πιο σημαντικο γευμα της ημερας.δεν νομιζω οτι αυτο θα σε βοηθησει.μηπως να ελλατωσεις το βραδυνο?οχι να το κοψεις τελειως.
πρεπει να προσπαθησεις να πινεις πιο πολυ νερο.ξερω καποιες φορες ειναι δυσκολο αλλα το νερο κανει πολλη δουλεια!μηπως να φτιαξεις τσαι με ζαχαρινες και ψυγειο[οπως ειχε προτεινει καπου η καλη μας ρουλιτσα!!!]μπας και κατεβαινει πιο ευκολα?
και κατι ακομα.ηδη εχασες αρκετα κιλακια λογικο ειναι να κολλησεις και λιγο ,μην απογοητευεσαι συνεχισε οπως πρεπει[με πιο πολυ νερο] .κανε κι ενα τσεκαρισμα στις θερμιδες που πρεπει να καταναλωνεις στα κιλα που εισαι τωρα ,για να δεις αν εισαι καλα και σ αυτον τον τομεα.δηλαδη ουτε ΄πολυ λιγες αλλα ουτε και παραπανω απο αυτες που χρειαζεσαι για να χανεις.υπαρχουν πινακες αναλογα με το ποσα κιλα εισαι,υψος ,ηλικια αν γυμναζεσαι κλπ.ψαξε στο φορουμ δεν θυμαμαι που το ειχα βρει αλλα εμενα με βοηθησε.αυτα!καλη συνεχεια και μη μασας!!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13566

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
εγω θα σου πω να συνεχισεις την προπονηση, να προσπαθησεις να κανεις διαδρομο στα σιγουρα και να αυξησεις τις ποσοτητες νερου. τωρα το καλοκαιρι κατεβαινει πολυ πιο ευκολα. επισης να ρωτησω γιατι μειωνεις το λιπος? στην ατκινς επιβαλλεται, δεν απαγορευεται!

επισης δεν καταλαβα γιατι εκοψες το πρωινο....ειπαμε να μην τρωμε χωρις οριο, αλλα αυτο δεν σημαινει να τρωμε ελαχιστα κ να λιμοκτονουμε...

Re: Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13568

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ναι και εγω τα ιδια θα σου ελεγα.Γιατι να κοψεις το πρωινο και γιατι να απαφευγεις το καλο λιπος οπως το ελαιολαδο ,τις ελιες,το αβοκατο και αλλα.Επισης καλο θα ηταν να διαβασεις και το βιβλιο για να εισαι ενημερωμενος και για τα πλατο που ολοι περνουν.Παντως η απωλεια που εχεις ειναι πολυ καλη.Συνεχισε με υπομονη κ επιμονη και ολα θα παν καλα.

Re: Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13570

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
και φυσικα η απωλεια που εχεις ειναι πολυ καλη....μια βδομαδα χωρις απωλεια βαρους (μετα ομως απο τετοια συνολικη απωλεια μεχρι σημερα) δεν ξερω αν λεγεται καν πλατο. συμφωνω με ειρηνη, διαβασε κ το βιβλιο. θα βρεις πολλες απαντησεις. εκει θα δεις ποσο τονιζει το οτι η ταχεια απωλεια βαρους πρεπει να εχει κ αυτη οριο ωστε να προσαρμοζεται ο οργανισμος μας στο νεο του χαμηλοτερο βαρος καθε φορα...

καλη συνεχεια!

Re: Μετά απο 2 μήνες δίαιτας κόλλησα 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13571

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια, και επιπλέον έχε υπόψη σου πως η προπόνηση με βάρη βοηθά στο ''χτίσιμο'' μυϊκού ιστού, που σημαίνει ότι μπορεί η ζυγαριά να δείχνει σταθερή γιατί κερδίζεις σε μυς, αλλά να χάνεις πόντους από τη μέση π.χ. (άρα καθαρό χάσιμο λίπους).
Μετρήσου ενδεικτικά με μία μεζούρα στη μέση κ έχε υπόψη σου κ αυτή την παράμετρο.
Η ζυγαριά και τα κιλά δεν είναι το παν, σκέψου πόσο διαφορετικοί δείχνουν 2 άνθρωποι με ίδια κιλά που ο ένας είναι γυμνασμένος κ ο άλλος όχι!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication