Αγαπητοί / ες φίλοι και φίλες του forum site καλησπέρα σας.
Πρώτη μέρα μέλος στο site σας και πραγματικά θεωρώ ότι ειναι ένας θυσαυρός γνώσεων για να χάσεις κιλά γρήγορα και εύκολα.
Θα ήθελα να περάσω στην ερώτηση απορία μου, και πραγματικά θα χαρώ πολύ όποια/ος φίλη/φίλος μου δώσει κάποια συμβουλή.
Μετα απο ένα πολύ μεγάλο διάστημα με παρασπονδίες και πολύ φαί... αποφάσισα πρίν 2 μήνες να ξεκινήσω δίαιτα για σαφέστατα λόγους υγείας αλλά και θέμα καλαισθησίας.
Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω δίαιτα ήμουν 102 κιλά και ακριβώς μετά απο 2 μήνες κατέβηκα στα 90 (δηλαδή συνολικά έχασα 12 κιλά με σοβαρή δίαιτα με 4 γέυματα την μέρα). Ξαφνικά έδω και μια βδομάδα δέν έχω χάσει γραμμάριο (οταν όλον τον υπόλοιπο καιρό έχανα 1 κιλό και παραπάνω περίπου την βδομάδα), έχω κάνει ακόμα πιο αυστηρή την δίατα (έχω κόψει το πρωινό) και παρόλα αυτά δεν λέω να χάσω γραμμάριο.
Απο γυμναστική απλά περπατάω, και κάνω σχεδόν κάθε μέρα βάρη και κάμψεις / κυλιακούς
Μπορείτε να μου πέιτε τι φταίει και δεν συνεχίζω να χάνω βάρος ενώ την διαιτα την συνεχίζω με πολυ αυστηρότητα και ευλάβια. Θέλω να προλάβω να έχω χάσει άλλα 4 κιλά μέχρι τέλος Ιουλίου που θα πάω διακοπές.
Ξέρετε στο περίπου πόσο διαρκεί η περίοδος του κολλήματος της ζυγαριάς;;;;;
Παρακάτω παραθέτω κάποια στοιχεία μου που ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε κάποιο πόρισμα
Φύλο: Αρσενικό
Ύψος: 1.78
Κιλά: Από 102 στα 90 (σε διάστημα 2 μηνών)
Ιστορικότητα: Δυσανεξία στην γλυκόζη!!!!!!
Γυμναστική: Περπάτημα στην καθημερινοτητά μου, Βαράκια (10kg) το ένα και κάμψεις, κυλιακούς. (έχω διάδρομο αλλά βαριέμαι να κάνω)
Δέν πίνω πολύ νερό (4 ποτήρια την μέρα το πολύ), Τρώω σαλάτες και κρέας (ψητό χωρίς λίπος) και ψάρι, δέν τρώω καθόλου γλυκά και γενικά αποφεύγω υδατάνθρακες και φαγητά που παχαίνουν
Ευελπιστώ σε απαντησή σας
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ εκ των προτέρων