Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη!

Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16826

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Όσο ζεις μαθαίνεις, δεν λένε; Το ίδιο ισχύει και για μένα, που όσο νά'ναι, την άτκινς την σπούδασα μετά από τέσσερα χρόνια!
Τους τελευταίους μήνες, μετά από-ακόμη μία- απόπειρα διακοπής του καπνίσματος, μετά από γιορτές κλπ, κλπ, έφτασα να ζυγίζω 5 κιλά πάνω από εκεί που ήμουν! Το κακό φυσικά με μένα, είναι πως ότι βάζω είναι τοπικό!
Αρχίζω λοιπόν που λέτε, κανονικά με την ενεργοποίηση. Έλα όμως που δεν έχανα ούτε γραμμάριο; Κάπου εκεί, κάνω με την κουμπάρα μου ένα τεστ διατροφικής δυσανεξίας, από περιέργεια πιο πολύ, να δω τι με πειράζει στο πρόβλημα με το έντερο! Τα αποτελέσματα, λίγο πολύ αναμενόμενα. Όχι αλεύρι, όχι ζάχαρη, όχι καλαμπόκι. Τα μη αναμενόμενα, ήταν όχι ασπαρτάμη, όχι γαλακτοκομικά -εκτός κατσικίσιου- όχι τσιπούρα, όχι μύδια, όχι γαύρο.
Anyway, αρχίζω και αποφεύγω και αυτά. Και πάλι η ζυγαριά, τίποτα! Και τότε συζητάω με τον άντρα μου, να μου πει, αν βλέπει κάτι που κάνω, που δεν το έχω προσέξει εγώ! Και μου λέει: Τρως πολύ! Τσιμπολογάς συνέχεια.
Και τότε τα βάζω κάτω και τα βρίσκω! Ναι! Η αλήθεια, είναι ότι τσιμπολογούσα συνέχεια. Από τα επιτρεπτά βέβαια, αλλά πολύ!
Σήμερα, μερικές μέρες μετά, και αφού έκοψα τις zero (ασπαρτάμη φουλ), τα κίτρινα τυριά, το γιαούρτι και τρώγοντας σαν άνθρωπος, και το βράδυ σαν προβατάκι, (βοσκάω σαλατούλες με κοτόπουλο ή τόνο), έχασα ήδη 2 κιλά!
Τυχαίο;
Γι αυτό αν έχετε πρόβλημα, ενώ πιστεύετε ότι τα κάνετε όλα σωστά, σκεφτήτε το τσιμπολόγημα, αλλά και την ποσότητα που βάζετε στο πιάτο σας.
Όσο για τον κο Άτκινς; Κάτι ήξερε που έριξε την ασπαρτάμη στο πυρ το εξώτερο!!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16827

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Λέτε οι μπάρες του Ατκινς να έχουν ασπαρτάμη ? γιατί όσο να'ναι σε κολλάνε...... επίσης και η φέτα.... εμένα τουλάχιτον..
making small changes to see big results...

Απ: Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16833

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και εγω πινω πολυ κοκα ζερο......!δεν μπορω να την κοψω ευκολα.τα παιδια μου λενε πως η κοκα κολα ειναι για μενα τα τσιγαρα μου!το ξερω πως αυτο με κολλαει γιατι το εχω παρατηρησει!!!!!!

Απ: Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16840

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
πραγματι ρουλακι μου ποσο δικαιο εχεις , το μαθαινω ειναι η μονη αληθεια , ευχομαι να συνεχισεις με προσοχη γιατι ειναι κριμα γ----ο ...τοση προσπαθεια και μετα αντε παλι ..... και γω τον ιουνιο -11 σταματησα να προσεχω και αρχισα να καταναλωνω τα παντα οπως παλια , ε' το αποτελεσμα ηταν τον γενναρη που γυρισα και απο την κυπρο να νοιωθω φουσκωμενη η γουρουναρα ανεβαινω στο ζυγι και μου εφυγε το σαγονι .... μηνας και κιλο πανω ... αρχισα ενεργοποιηση 13/2/ και παω πολυ καλα ,εβαλα και γυμναστικη μεσα αμεσως και ειμαι οκ ..
καλη μας συνεχεια
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Απ: Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16841

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δηλαδη κοριτσια αμα λεω αμα 1 - 2 μερες γουρουνιασεις μετα ....τι? την εκατσες? Δεν παιζουν καθολου κουτσουκελες? δεν εχω κανει ακομα αλα εχω ενα θεμα μην τυχον μου καρφοθει κατι τετοιο! το τρωως ή δεν το τρως ιδου η απορεια!!

Απ: Γειράσκω στην Άτκινς, αεί διδασκόμενη! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16846

• newlife
  • Το Άβαταρ του/της newlife
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας κορίτσια!! όχι οι μπαρες του atkins δεν εχουν ασπαρτάμη, έχουν μαλιτόλη και σουκραλόζη, 2 επιτρεπτές γλυκαντικές ουσίες! εγώ τις τρώω καθημερινα για πρωινό ή δεκατιανό, έτσι δεν έχω και τη λυγούρα για γλυκο, βέβαια είναι ακριβες.
nikol
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication