Καλησπέρα σε όλους...
Είμαι τόσο απογοητευμένη, που πρέπει να σας τα πω...
Σήμερα κλείνω 2 βδομάδες τουλάχιστον στην φάση 1(μπορεί και παραπάνω, έχω χάσει το μέτρημα). Ξεκίνησα 58.5 με στόχο τα 55. Είχα πει ότι θα ζυγίζομαι μια φορά τη βδομάδα, αλλά την πέμπτη φόρεσα το παντελόνι μου το πρωί και μου φάνηκε ότι τα "χερουλάκια" γύρω από τη μέση είχαν πέσει αισθητα. Ζυγίστηκα και ήμουν 56.5!!! Το τι χαρά πήρα, δεν περιγράφεται!
Συνέχισα κανονικά όλο το ΣΚ, με μόνη παρασπονδία δύο ποτήρια κοκα κόλα zero. Ένα το σάββατο και ένα την κυριακη. 'Ομως σήμερα το πρωί είχα την αίσθηση οτι... τα χερούλια επέτρεψαν!!!Και... ξαναζυγίστηκα. 57.8... (ναι, μετράω και τα γραμμάρια)
Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μου με την τουαλέτα είναι λίγο "ψυχρές"

τις τελευταίες 4-5 μέρες, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι 1.5 κιλό πάνω οφείλεται σε αυτό.
Τέλος πάντων, συνεχίζω κανονικά αλλά με λιγότερο ενθουσιασμό να πω την αλήθεια.
Το τρικ με τους παραπάνω υδατάνθρακες για μια μέρα το φοβάμαι. Κυρίως γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι απλά έχω κάνει μια τρύπα στο νερό.
Από υδατάνθρακες είμαι γύρω στους 17, έχω περιορίσει το τυρί στα 60γρ, και από θερμίδες κυμαίνομαι από 1200 μέχρι 1500. Δεν θέλω να τις μειώσω και πολύ γιατί γυμνάζομαι αρκετά και φοβάμαι μη με μαζεύουν...

Σκέφτομαι να πάρω χρώμιο σε μορφή συμπληρώματος (σαν κώνειο ακούγεται!!!

)
Αυτά... τα πα και ξαλάφρωσα !!!!