Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα...

Κολλημα... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7797

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους, Με λενε Αγγελο ειμαι 24 χρονων και αυτη την στιγμη ζυγιζω 122 κιλα. Ξεκινησα την ατκινς προ διμηνου και κατι ψιλα και εχασα 13 κιλα. Τον πρωτο μηνα εχασα 10 κιλα και τον επομενο 1,5 εχασα 3 (!) και με εχει παρει λιγο απο κατω.

Σημερα διαβασα τα ποστ σας και εκανα το λεγομενο σοκ του οργανισμου και εφαγα πατατες τηγανιτες ψωμι και ρωσικη σαλατα μαζι με σουβλακια. Απο αυριο και παλι στο κανονικο προγραμμα

Παρεπιπτοντως να πω οτι ποτε δεν εφυγα απο την φαση εισαγωγης εκτος απο καποιες μικροπροσθηκες (οπως συγκεκριμενα φρουτα τις τελευταιες 2 εβδομαδες), κανω βαρη καθε μερα και 2-3 ωρες ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες την ημερα.

Το προγραμμα μου ειναι:
Πρωινο: 2 η 3 αυγα τηγανητα με μπεικον τυρι και μανιταρια (ειτε και με καποιο απο τα 2).
Μεσημερι: οτιδηποτε απο κρεας/ψαρι με σαλατες (μαρουλι κυριως)
Κατα τις 6-7: ειτε ενα μικρο κομματι κρεας ή μερικες φραουλες
Βραδυνο: συνηθως το αποφευγω διοτι σχολαω αργα (κατα τις 11 ειμαι σπιτι) αλλα το πιθανοτερο ειναι να φαω ενα μικρο κομματι κρεας σκετο.
3 μπουκαλια νερο τουλαχιστον (1,5 λιτρο)
Καφε ντεκαφεϊνε σκετο μια φορα την βδομαδα (Σε εξοδο :-Ρ)
Ποτο μια φορα την βδομαδα (μιση μπυρα το πολύ)

Γλυκα, ζαχαρη, ψωμι, οσπρια κλπ τα εχω πεταξει απο την διατροφη μου.

Γενικως προσπαθω να μην ξεφευγω απο τους 20 υδατανθρακες την ημερα εκτος απο τις μερες με εξοδους που πιανω τους 25-30.

Θελω να χασω 45 κιλα ακομα περιπου. Ειχα ενα προβλημα με τον θυρωειδη μου το οποιο ειναι σε τελικη φαση διορθωσης (παιρνω Τ4 και καλυτερευει).

Δωστε καμμια συμβουλη αλλαγης η καπως να κανω τον οργανισμο μου να ξεκολλησει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #7825

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα, εκτός ίσως από τα φρούτα. Θα ήταν προτιμότερο να τα αφήσεις κι αυτά εκτός διατροφής προστοπαρόν μιας και είσαι ακόμα στη φάση εισαγωγής.
Positive Positive Positive!

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #7832

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Άγγελε, το μόνο πρόβλημα με την Atkins είναι ότι...κακομαθαίνουμε!!!! :lol:
10 κιλά κάτω σε ένα μήνα είναι τέλεια!Συνέχισε έτσι και θα έρθουν τα αποτελέσματα... Ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι να κολλάς, και αφού έχω κάνει διατριβή στο θέμα, σου λέω ότι 1.5 κιλό κάτω είναι χάσιμο. Μικρό, αλλά είναι.

Έκανες βάρη και πριν τη διατροφή? Μπορεί να έχεις αρχίσει να προσθέτεις μυική μάζα, και το πραγματικό χάσιμο σε λίπος να μη φαίνεται (ίδιος όγκος λίπους και μυών δε ζυγίζουν το ίδιο).
Όσο για το πρόγραμμά σου, μου φαίνεται παραδειγματικό. Και οι φράουλες είναι προτιμότερες από μήλα, πορτοκάλια κτλ...

μια χαρά θα τα πας... τη συνταγή φαίνεται να την ξέρεις, άρα μην ανησυχείς!!!

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #7844

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μετα το "σοκαρισμα" εχασα 1,5 κιλο και ξανακολλησα...
Βαρη δεν εκανα πριν αρχισω την διατροφη (διαιτα δεν μ'αρεσει να την λεω) και τα ξεκινησα μετα απο 3 βδομαδες περιπου. Απο φρουτα τρωω 2 φορες την βδομαδα φραουλες. Παντως το περιεργο ειναι οτι χανω ογκο (ποντους) και χανω γραμμαρια...

Ποσο καιρο κανει ο οργανισμος συνηθως να ξεκολλησει απο το πλατο? (εχω διαβασει το βιβλιο του ατκινς).

Επισης να πω οτι εξετασεις αιματος που εκανα πριν αρχισω την διατροφη, αυτες που εκανα πριν μια βδομαδα βγηκαν πολυ (μα πολυ ομως!) καλυτερες παρολο που εχω πηξει στο κρεας και στα αυγα :lol:

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #7923

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου Άγγελε,
μήπως ν'αντικαταστήσεις τη μπυρίτσα με 1 ποτήρι άσπρο κρασί?
Μπορεί να βοηθήσει.
Κατά τ'άλλα καταπληκτική προσπάθεια. Σκέψου ότι στα 25 θα
είσαι ''θεός''!!!!!

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #7926

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Οι φράουλες είναι το μυστικό... Μία φραουλίτσα έχει 4 υδατάνθρακες! Και δες και το θέμα σαλάτα. Ένα μπολάκι είναι η επιτρεπόμενη ποσότητα για αρχή. Τέλος δεν βλέπω λίπος. Θέλει λίπος η Άτκινς. Βουρ στο ελαιόλαδο και τις μαγιονέζες!
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication