Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα...

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #7825

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα, εκτός ίσως από τα φρούτα. Θα ήταν προτιμότερο να τα αφήσεις κι αυτά εκτός διατροφής προστοπαρόν μιας και είσαι ακόμα στη φάση εισαγωγής.
Positive Positive Positive!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #7832

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Άγγελε, το μόνο πρόβλημα με την Atkins είναι ότι...κακομαθαίνουμε!!!! :lol:
10 κιλά κάτω σε ένα μήνα είναι τέλεια!Συνέχισε έτσι και θα έρθουν τα αποτελέσματα... Ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι να κολλάς, και αφού έχω κάνει διατριβή στο θέμα, σου λέω ότι 1.5 κιλό κάτω είναι χάσιμο. Μικρό, αλλά είναι.

Έκανες βάρη και πριν τη διατροφή? Μπορεί να έχεις αρχίσει να προσθέτεις μυική μάζα, και το πραγματικό χάσιμο σε λίπος να μη φαίνεται (ίδιος όγκος λίπους και μυών δε ζυγίζουν το ίδιο).
Όσο για το πρόγραμμά σου, μου φαίνεται παραδειγματικό. Και οι φράουλες είναι προτιμότερες από μήλα, πορτοκάλια κτλ...

μια χαρά θα τα πας... τη συνταγή φαίνεται να την ξέρεις, άρα μην ανησυχείς!!!

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #7844

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μετα το "σοκαρισμα" εχασα 1,5 κιλο και ξανακολλησα...
Βαρη δεν εκανα πριν αρχισω την διατροφη (διαιτα δεν μ'αρεσει να την λεω) και τα ξεκινησα μετα απο 3 βδομαδες περιπου. Απο φρουτα τρωω 2 φορες την βδομαδα φραουλες. Παντως το περιεργο ειναι οτι χανω ογκο (ποντους) και χανω γραμμαρια...

Ποσο καιρο κανει ο οργανισμος συνηθως να ξεκολλησει απο το πλατο? (εχω διαβασει το βιβλιο του ατκινς).

Επισης να πω οτι εξετασεις αιματος που εκανα πριν αρχισω την διατροφη, αυτες που εκανα πριν μια βδομαδα βγηκαν πολυ (μα πολυ ομως!) καλυτερες παρολο που εχω πηξει στο κρεας και στα αυγα :lol:

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #7923

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου Άγγελε,
μήπως ν'αντικαταστήσεις τη μπυρίτσα με 1 ποτήρι άσπρο κρασί?
Μπορεί να βοηθήσει.
Κατά τ'άλλα καταπληκτική προσπάθεια. Σκέψου ότι στα 25 θα
είσαι ''θεός''!!!!!

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #7926

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Οι φράουλες είναι το μυστικό... Μία φραουλίτσα έχει 4 υδατάνθρακες! Και δες και το θέμα σαλάτα. Ένα μπολάκι είναι η επιτρεπόμενη ποσότητα για αρχή. Τέλος δεν βλέπω λίπος. Θέλει λίπος η Άτκινς. Βουρ στο ελαιόλαδο και τις μαγιονέζες!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Κολλημα... 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #7927

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
3 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι απαραίτητα λίγα. Αν τα χάνεις αργά τα κρατάς και περισσότερο καιρό!

Δεν πίνεις πολύ νερό πάντος.Εγω που είμαι 67 κιλά, και γυμνάζομαι μάλλον λιγότερο από εσένα πίνω 4-6 μπουκαλάκια τη ημέρα=2-2.5 λίτρα. Άρα εσυ πίνεις πολύ λίγο αναλογικά και με τα κιλά σου .Αυτό δε βοηθάει στις καυσεις και την ενυδάτωση φυσικά.

Στο φαγητό πάντος δε τρώς πολύ, και εγώ σε ποσότητα τόσο τρωω και χάνω αργά. Φάε σαλατούλα 2 φορές την ημέρα.Το μαρούλι είναι μαγικό! Και λίγα λιπαρά παραπάνω ρε παιδάκι μου. Κάνε πιο νόστιμη τη διατροφή σου.

Επίσης μη κοιτάς μόνο τα κιλά σου, κοίτα και τη μυικά μάζα. Μπορεί να έχασες λίπος και να αυξησες μυική μάζα( θα το καταλάβεις αν ο όγκος σου οπτικά μειώνεται) . Οι μυς ζυγίζουν παραπάνω, σχεδόν το διπλάσιο.

Πάντος μπράβο σου για την πρόοδο-εγώ τη θεωρώ μεγάλη. Είναι αξιέπαινο το πόσο προσηλωμένος είσαι και ότι γυμνάζεσαι τόσο. Η άσκηση είναι το Νο 1 σε διάιτα.

Συνέχισε γερά και μόνο καλό θα σου κάνει. Τώρα μεταξύ μας αν χάσουμε 20 κιλά σε 3 μήνες ή σε 5 έχει διαφορά? Εδώ προσπαθούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication