Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μια ερώτηση...συνδυαστική!

μια ερώτηση...συνδυαστική! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9644

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα σε όλους!!
Εχω ξαναγραψει τον πόνο μου και τη χαρά μου και άλλες φορές και με βοηθήσατε πολύ! Ξεκίνησα 11.05 86,6 κιλά, τώρα είμαι ακριβώς 70, ύψος γύρω στο 1,70 και με έξοδα στη μοδίστρα της γειτονιάς για στένεμα φούστας!

Εχω μείνει στην πρώτη φάση όλο αυτό το διάστημα με τα ως άνω καλά αποτελέσματα και επειδη με βόλευε και επειδή είχα πει να περάσω στις άλλες φάσεις μετά τα 70 κιλά. Παρ' όλα αυτά και πριν προλάβω να αρχίσω να προσθέτω υδατάνθρακες, κόλλησα πάλι τελείως εδώ και 3 εβδομάδες, 70 ακατέβατα. Και ενώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να ξεκολλήσω, δεν έχω άγχος, ούτε κόλπα θέλω να χρησιμοποιήσω, εκτός από αύξηση του νερού, έρχομαι να ρωτήσω:
1.Είναι δυνατόν να μπορώ να προσθέσω υδατάνθρακες όντας κολλημένη; Θέλω να ξεπεράσω τους 20, να περάσω στις υπόλοιπες φάσεις, έχω όρεξη για αλλαγές, αν και τη διατροφή θα την κρατήσω έτσι κι αλλιώς!
2. Πώς περνάμε στις υπολοιπες φάσεις; Ή μπορώ να χασω όσα θέλω με την πρώτη φάση και μετά να περάσω κατευθείαν στην τρίτη ή στην τέταρτη ή είναι λάθος;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, φιλιά
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μια ερώτηση...συνδυαστική! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9647

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Υδατανθρακες μπορεις να προσθεσεις, για να ξεκολλησεις. Ανεβασε μια μερα, ριξε τις υπολοιπες δυο-τρεις. Γνωστο και παλιο το κολπο.
Οσο για τις υπολοιπες φασεις, ειναι μεγα λαθος να πας κατευθειαν στην τριτη, η στην τεταρτη. Πας κανονικα στη δευτερη (+ 5 γρ υδ/κα την εβδομαδα) και μετα περνας σε τριτη και τεταρτη.
love your self

Re: μια ερώτηση...συνδυαστική! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9648

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστώ ρουλάκι για την απάντησή σου!

εκτός απο το κολπάκι, μπορώ να μεταβώ σε άλλη φάση οντας κολλημένη ή να περιμενω στους 20 ωσπου να ξεκολλήσω και μετά να αλλάξω φάση; μου είναι δύσκολο ψυχολογικά να μη χάνω και να προσθέτω. ασε που δεν ξέρω πώς στο καλο θα αλλάξω φαση, όταν συνήθως τρώω λιγότερο από 20 την ημέρα,πώς θα τους αυξήσω;;!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα

Syndication