Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: γειά σας κι από μένα!

Re: γειά σας κι από μένα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11238

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου αδαμαντία και από εμένα και καλώς όρισες. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου και να γίνεις και μανούλα και έχεις δίκιο για τα κιλά. Και εγώ δυστυχώς είναι 1.70 με 98κιλά θέλω πολύ να γίνω μανούλα αλλά με τρομάζει πολύ το γεγονός των κιλών μου που είναι ήδη αρκετά και αν μείνω έγκυος το σίγουρο είναι ότι θα γίνω μια φάλαινα. Και εγώ το έχω βάλει ως στόχο να χάσω όσο περισσότερα κιλά μπορέσω, και η αλήθεια είναι ότι άρχισα χθες την διατροφή, ώστε όταν έρθει αυτή η στιγμή να είμαι ευτυχισμένη και όχι πανικοβλημένη με το πόσο κιλά θα καταντήσω να είμαι. Οπότε μας εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γειά σας κι από μένα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11240

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να σου πω την αληθεια !αξιζει τον κοπο!!!!αν και καινουργια κι εγω σε καλοσωριζω welcome2 D ξεκινα και θα τα πας μια χαρα!!!και η ψυχολογια σου θα ειναι τελεια!! dance nce dance nce dance nce hug g

Re: γειά σας κι από μένα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11244

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επισης κοριτσια κατι αλλο...μην απελπιζεστε με το θεμα εγκυμοσυνης.δεν σημαινει οτι θα παρετε πολλα κιλα.ειμαι μητερα 3 παιδιων και παντα τις εγκυμοσυνες μου τις ξεκινουσα πανω απο 80 κιλα.τα κιλα που πηρα ηταν απο 11-14 κιλα.χωρις να προσεχω ιδιαιτερα.αλλες φιλες μου που ηταν 50-60 κιλα παιρναν 20,30+μια αλλη φιλη μου ξεκινησε 102 κιλα την τριτη της εγκυμοσυνη και οταν γεννησε ειχε κατεβει στα 94.και το μωρο γεννηθηκε μια χαρα!καλο ειναι να αδυνατησετε για να νιωσετε εσεις καλα!και για την υγεια σας.οπως θελουμε ολοι μας εξαλλου.αλλα μην αγχωνεστε για το θεμα εγκυμοσυνη.εξαλλου τα κιλα της 1ης γεννας φευγουν γρηγορα!απλα πρεπει να θυμαστε ειτε 50 κιλα ειμαστε ειτε 100 οταν ειμαστε εγκυος δεν τρωμε για δυο!!!καλη επιτυχια κοριτσια και οχι αγχος!!!!

Re: γειά σας κι από μένα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11246

• adamantia
  • Το Άβαταρ του/της adamantia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις!

Καλή επιτυχία στη προσπάθειά σας! Θα ξεκινήσω κι εγώ από αύριο και κάνω θετικές σκέψεις.. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι εδώ και μοιράζονται την ίδια προσπάθεια! Και βοηθά πολύ που μπορείς να φτιάχνεις και μόνη σου γλυκά και φαγητά γιατί τα προιόντα της ατκινς δεν συμφέρουν για πολύ αν και είναι νόστιμα.

Λες βασουλίτσα??? Το 'χω σκεφτεί κι εγώ αυτό κι έχω παραδείγματα, μάλλον είναι και θέμα οργανισμού και σωματότυπου... Αλλά όταν η ζυγαριά λέει 99 σε πίάνουν μαυρες σκέψεις..

Θα τα λέμε συχνά!

Re: γειά σας κι από μένα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11247

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να πεταξω κι εγω το δικο μου ασχετο.... οταν ειδα το ονομα σου με πιασαν κατι γελια!!! εχω τρεις φιλες, την χρυση, την σμαραγδα και την ζαφειρουλα! να γνωριστειτε να κανετε ενα πολυτιμο νταμα καρε!!! παρεπιπτοντως καλως ηρθες και καλη αρχη!! welcome2 lcome2

Re: γειά σας κι από μένα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11252

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αδαμαντια, καλως ηρθες. Μαυρες σκεψεις μας βασανιζαν ολες και ολους οταν πρωτοξεκινουσαμε. Σχεδον 2 χρονια πια κι εγω σε αυτη τη διατροφη, θυμαμαι τις αρχικες φοβιες μου πια και γελαω......ποσο τρομαζα, ποσο φοβομουν. Και να'μαι τωρα, με πολλα κιλα λιγοτερα να μην χρειαζεται πια να μετραω, γιατι παει εμπειρικα το πραγμα. Ξεκινα, με οοοοοολα αυτα τα υπεροχα πραγματα που εχουμε. Αν στην πορεια παρεις και μια μπαρα ατκινς, δεν χαλασε ο κοσμος. Μην στηριζεις ομως ολη σου την προσπαθεια σε αυτα τα προιοντα. Στα πρωτα 4-5 κιλα, που θα αλλαξεις νουμερο στα ρουχα, θα νιωσεις ποσο ευκολο ειναι, και θα πεισμωσεις ακομη περισσοτερο. Και πιστεψε με, τα 4-5 πρωτα, θα φυγουν χωρις να το καταλαβεις......

Mamamaria, που'σαι; Ξεχασες αλλη μια φιλη σου. Την Αργυρουλα!!! Εμενε βρε!!!! :lol: :lol:
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.169 δευτερόλεπτα

Syndication