Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: καλως σας βρισκω!!!!!!!

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11528

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
συγχαρητήρια για την απώλεια, καλη συνέχεια , θα τα λέμε. ;)
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11553

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
welcome2 lcome2 roadrunner κ βεβαια bravo avo για την απωλεια σου..
Για να πλουτισεις το μενου σου, για ψαξε κ ριξε μια ματια στο "τι τρωμε" κ "ιδεες για πρωινο" κ ο,τι αλλο σχετικο βρεις..χαρις στα παιδια εχει γινει εξαιρετικη δουλεια εδω μεσα..το πλουσια ειναι πολυ επιεικες.. στην ενοτητα για τη διατροφη..
καλη συνεχεια σ ολους μας

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12165

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα ,
αρχικα να ενημερωσω πως την αλλη εβδομαδα 09/04/ θα κλεισω 3 μηνες στην ατκινσ , και να πω οτι ουτε μια στιγμη δεν την βαρεθηκα και πως ουτε με εχει κουρασει , παρολο που για να ετοιμασω τις σαλατες μου , μου παιρνει χρονο και διαδικασια με τα μαρουλακια , πλυσιμο , ξυδι και παλι πλυσιμο ...φανταζομαι πως ολοι μας κανουμε το ιδιο , να πω οτι πλεον ψαχνω περισσοτερο τα αυγα ετσι για να εχω την καλυτερη ποιοτητα ,παιρνω απο τα σουπερ με τον κωδικο 1ελευθερας βοσκης , και τωρα εχω ανακαλυψει μια κυρια στην ποτιδαια με πραγματικα ελευθερες κοτουλες και ψωνιζω οποτε βρεθω εκει μαζεμενα 20και βλεπουμε :)
με υψος 1,60 και αρχικο βαρος τα 68περιπου κιλα συνεχιζω ακαθεκτη απο 10/01, ζυγιζομαι καθε σαββατο και κανω ολες τις μετρησεις μου επισης ,στις 12/03 ειχα βαρος 59κιλα , και πετουσα για Λισσαβωνα διακοπες μιας εβδομαδας :lol: , εφαγα τα παντα , να σας πω οτι ειναι πολυ γλυκαντζιδες και παντου εχουν pastellaria , ειναι μικρα καταστηματα που φτιαχνουν καφε και γλυκα , εννοειται οτι κτυπησα ανελεητα ολα τα παραδοσιακα τους μαζι με coffee :lol: και φυσικα ο κυριος στοχος ειναι τα 52τελικο ..
δεν εχω ακομη ενταξει την γυμναστικη στο προγραμμα μου ...αλλα μαλλον πρεπει να το κανω ..μερικες φορες νομιζω οτι χανω δυσκολα σε σχεση με αλλους που διαβαζω .. αλλα παλι ο καθενας εχει αλλο μεταβολισμο και ηλικια φυσικα . τελη απριλιου θα κανω αιματολογικες ..εχω μια μικρη αγωνια ? για καλη η κακη χολ/ρινη .θα ενημερωσω οπωσδηποτε .

ελπιζω να μην σας κουρασα και καλη συνεχεια σε ολους μας
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12168

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
clap ap clap ap clap ap Συγχαρητήρια! Μπράβο σου. Είσαι πολυ κοντά στο στόχο σου. Συνέχισε ακάθεκτη...και θέλουμε νέα όταν γίνει το πάρτυ.

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12169

• mamavoula
  • Το Άβαταρ του/της mamavoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπραβο σου bravo avo bravo avo clap ap ξεκινησα με το ιδιο βαρος που ξεκινησες εσυ, αλλα εγω ειμαι στην αρχη ακομα......με το μνμ σου πηρα πολυ θαρρος, γιατι ειχα ερχισει να απελπιζομαι tantrum ntrum εχω σχεδον το ιδιο υψος με σενα και και θελω και εγω να γινω 52 ΚΙΛΑ!! μηπως μπορεις να μου πεις τι περιπου ετρωγες τον πρωτο καιρο και τι τωρα? ετρωγες μονο κρεας, ψαρι, αυγα και σαλατα? ετρωγες τυρι? ετρωγες μαγιονεζα ? αχ σορυ που σε πριζω!! το απεφευγες το λιπος ? και παλι μπραβο σου και εις κατωτερα!!!
Σιγα μη κάτσω να σκάσω!!!

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12220

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
ευχαριστω παρα ποοολυυ για το κουραγιο που μου δινετε ..
λοιπον να σας πω οτι κρατιομουνα κατω απο τους 20υδατανθ.για περιπου 1μηνα -χαλαρα -
τα πρωινα μου ειχαν αυγα συνηθως 2 , με ολους τους τροπους εκτος απο τηγανητα με λαδι , δηλαδη στο αντικολλητικο λιγο νερο μεσα τα αυγα ομελετα η ανακετεμενα με πιπερια η μανιταρια +ριγανη και στο τελος λιγη τριμεννη παρμεζανα αλλα παγματικα πολυ λιγηηηηηη.συνοδευα παντα με σαλατα 3μαρουλοφυλλα οπωσδηποτε .
ετρωγα μετα ξανα στισ 13,00 κρεας και φυσικα και παλι σαλατα κανονικα σε μπωλακι σαλατας οπως εχει το ικεα ..παντα στη σαλατα ριχνω ελαιολαδο ,
μετα παλι στι 1730-18-00 κανονικο γευμα με το κρεας και φυσικα σαλατα μπολικη και παλι

τα κρεατα ηταν ψαρια στη σχαρα μπριζολα στη σχαρα κοτοπουλο στη σχαρα κατακριβειαν στο τεπαγακι χωρις λαδια .το λιπος γενικοτερα δεν μου αρεσει οποτε δεν το ετρωγα, φροντιζα ομως να παιρνω τη δοση μου παντα απο ελαιολαδο στις σαλατες .α, δοκιμασα και το αβοκαντο το οποιο μου φανηκε πολυ λιπαρο ,αλλα αν κοψεις μια φετα του και την βαλεις στο μπλεντερ μαζι με λιγο στιμμενο λεμονι και λιγο ελαιολαδο τοτε μπορεις να φτιαξεις μια σως και αυτην την χρησιμοποιουσα πανω απο τις σαλατες μου για αλλαγη γευσεων ,ωραιο ηταν και το συνιστω .
σαλατα καθημερινα και στα τρια γευματα μαρουλι , αντιδια αν σου αρεσουν , λαχανο με ενα τριμμενο καροτο,
συνδυασα επισης και τονο σε νερο ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους λιποδιαλυτες , αν φας μαρουλι λιγο αγουρακι , λιγη ντοματα και 1τονο ολα μαζι την επομενη μερα ,θα καταλαβεις την διαφορα
μαγιονεζα , τυρι οχι ουτε μια φορα .
αν περισσευε κρεατακι απο βραδυς , το πρωι γινοταν το πρωινο μου με σαλατα παντα..
ειχα ενταξει στη διατροφη μου τα μανιταρια απο την αρχη .ντοματα λιγη ,αγγουρι λιγο , σαλατες και τα κρεατικα , και τα ψαρια , ελπιζω να σε βοηθησα και ευχομαι καλη συνεχεια . bravo avo
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα

Syndication