Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ετοιμη για ατκινς!

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11860

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλως μας ηρθες!!!πραγματι η ατκινς ειναι φ ο β ε ρ η διατροφικη προσεγγιση.θα δεις που αμα την κανεις προσεκτικα,ειδικα στη 1η φαση θα παρεις γρηγορα τα μπρος σου!!σου προτεινω να μεινεις στη 1η φαση μεχρι να χασεις σχεδον ολα τα κιλα σου κ τουλαχιστον τις πρωτες 15 μερες να κανεις διατροφη χωρις πολλες συνταγες απο το πορταλ.μετα βουρ στον πατσα απο συνταγες!!εγω πχ σημερα που ειμαι κ στο 1ο 15μερο μαγειρεψα γαριδες σαγανακι με μπολικη φετα!!απλα δε θα φαω πολυ απο τη σαλτσα ντοματα!!θα τα πας τελεια ειδικα αν εισαι αποφασισμενη.θα δεις τι ωραια θα νοιωθεις με τον εαυτο σου απο τις 1ες κιολλας μερες!!
καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11861

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Σε ευχαριστω πολυ !Και εσυ πρωτη φορα την κανεις ή εχεις ξαναδοκιμασει?
Καλη επιτυχια μας λοιπον.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11863

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το κακο με εμενα ειναι οτι εχω πολυ θεληση αλλα ολο κατι γινεται κ τη χαλαω..γιορτες πανηγυρια οικογενειακα τραπαζια καθε εβδομαδα...ασε..ισως κ επειδη μου χουν μεινει 6-7 κιλα.ξερω οτι δεν ειναι τπτ αλλα για οσο διαστημα την εχω κανει παντα χανω(λιγο βεβαια γιατι δεν ειναι κ πολλα!).τεσπα,σημερα ξαναξεκινησα με στοχο να χασω 7 κιλα.αντε να δουμε αν θα τα καταφερω να τα φερω εις περας αυτη τη φορα...ειμαι σιγουρη οτι θα πας τελεια αν εισαι σωστη κ...φαγανη!!!ναι φαγανη..τρωγε μη λυπασαι αλλα μονο απο τα επιτρεπτα!!!

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11864

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Πω πω ...ποσο πολυ θελω να φτασει ξανα η μερα που θα πω και εγω οτι θελω ακομα 7 κιλακια να χασω!
Χιλια μπραβο σου κιττυ.
Εγω τωρα ειμαι 78 και το φυσιολογικο μου ειναι 58-60 κιλα , πρεπει να χασω δηλαδη 20 κιλα περιπου.
πακετοοοο
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11868

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
δεν υπήρχε πιο απαισιοδοξη απο μένα, και χάνω και πολυ δυσκολα.Την διατροφη την πιστεψα και τωρα 2 μηνες μετα ( με ενα 10ημερο διαλειμμα λογω ασθενειας) ειμαι 8 κιλά μειον και συνεχιζω και πανω απο ολα το πιστευω οτι ειναι η τελευταια μου κίνηση για να χαιρετησω και αφησω τα κιλά αυτά μακρυα απο το σώμα μου.Καλή δυναμη και καλα αποτελεσματα.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11891

• prepeinadynatisw
  • Το Άβαταρ του/της prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πιστευω πως ειμαι και εγω ετοιμη για την μεθοδο ατκινς.ειμαι εννοειται παχυσαρκη 106 κιλα, υψος 1,67 και 19 χρονων...ημουν παντα γυμνασμενη και αδυνατη αφου εκανα προπονηση καθημερινα.μετα απο κατι αντικαταθλιπτικα χαπια και ενα προβλημα στην μεση που μου εμφανιστηκε εβαλα 50 ολοκληρα κιλα....λογω ακινησιας !!!μιλαμε για καθιστικη ζωη για ενα χρονο...πηγα σε διαιτολογουσ πηγα σε γυμναστηρια, πηρα διαδρομο στο σπιτι, εχασα 15 κιλα προπερσι και αυτο ηταν. κολλησα μεχρι αηδιας. υπερφαγικα επεισοδια, βουλιμικες τασεις, προκαλουσα εμετο, μετα αποφασιζα να κανω σωστη διατροφη και ''οποτε'' αδυνατισω και λοιπα και λοιπα.....περασαν ομως 3 χρονια χωρις να εχω καταφερει τιποτα!ειμαι κομμωτρια, λατρευω αυτο που 8α ακολουθησω για το υπολοιπο της ζωης μου και το παχος μου ειναι αυτο που με σταματαει να δουλεψω σε κομμωτηριο αξιολογο και να διακριθω! :( δεν βρισκω δουλεια λογω της εμφανισης.....ή μπορει και λογω της ανασφαλειας που εχω ....γτ δεν βγαζεις τον πραγματικο εαυτο σου οταν δεν εισαι καλα μεσα σου!
αρχισα να πολυλογω αλλα ειπα την δικια μου περιπτωση. πηρα μεγαλη αποφαση να ξεκινησω ατκινς . ξερω οτι 8α εχω μεγαλη απωλεια στην αρχη και αυτο 8α μου δωσει πολυ κουραγιο να συνεχισω.την αρχισα την παρασκευη...δεν πεινασα πηγα μια χαρα.....κα8ολου υδ/α και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν αναζητησα το ψωμι κα8ολου.....σαββατοκυριακο δεν γινοταν κα8ολου να κανω διαιτα...αλλα αυριο ξεκιναω δρυμητερη χωρισ να με σταματησει τιποτα.την παρασκευη καταλαβα για πρωτη φορα τι σημαινει οταν τρως να νιω8εισ και υγειης παραλληλα. σαββατο κ κυριακη ενιωθα τοσο ''βαρια'' που καταναλωσα υδ/α...ξεκιναμε στα 106 .....και δεν προκειται να σταματησωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap ap dance nce goodluck odluck
[url=http://www.diaet-ticker.dye:13b6aefk]
[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication