πιστευω πως ειμαι και εγω ετοιμη για την μεθοδο ατκινς.ειμαι εννοειται παχυσαρκη 106 κιλα, υψος 1,67 και 19 χρονων...ημουν παντα γυμνασμενη και αδυνατη αφου εκανα προπονηση καθημερινα.μετα απο κατι αντικαταθλιπτικα χαπια και ενα προβλημα στην μεση που μου εμφανιστηκε εβαλα 50 ολοκληρα κιλα....λογω ακινησιας !!!μιλαμε για καθιστικη ζωη για ενα χρονο...πηγα σε διαιτολογουσ πηγα σε γυμναστηρια, πηρα διαδρομο στο σπιτι, εχασα 15 κιλα προπερσι και αυτο ηταν. κολλησα μεχρι αηδιας. υπερφαγικα επεισοδια, βουλιμικες τασεις, προκαλουσα εμετο, μετα αποφασιζα να κανω σωστη διατροφη και ''οποτε'' αδυνατισω και λοιπα και λοιπα.....περασαν ομως 3 χρονια χωρις να εχω καταφερει τιποτα!ειμαι κομμωτρια, λατρευω αυτο που 8α ακολουθησω για το υπολοιπο της ζωης μου και το παχος μου ειναι αυτο που με σταματαει να δουλεψω σε κομμωτηριο αξιολογο και να διακριθω!

δεν βρισκω δουλεια λογω της εμφανισης.....ή μπορει και λογω της ανασφαλειας που εχω ....γτ δεν βγαζεις τον πραγματικο εαυτο σου οταν δεν εισαι καλα μεσα σου!
αρχισα να πολυλογω αλλα ειπα την δικια μου περιπτωση. πηρα μεγαλη αποφαση να ξεκινησω ατκινς . ξερω οτι 8α εχω μεγαλη απωλεια στην αρχη και αυτο 8α μου δωσει πολυ κουραγιο να συνεχισω.την αρχισα την παρασκευη...δεν πεινασα πηγα μια χαρα.....κα8ολου υδ/α και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν αναζητησα το ψωμι κα8ολου.....σαββατοκυριακο δεν γινοταν κα8ολου να κανω διαιτα...αλλα αυριο ξεκιναω δρυμητερη χωρισ να με σταματησει τιποτα.την παρασκευη καταλαβα για πρωτη φορα τι σημαινει οταν τρως να νιω8εισ και υγειης παραλληλα. σαββατο κ κυριακη ενιωθα τοσο ''βαρια'' που καταναλωσα υδ/α...ξεκιναμε στα 106 .....και δεν προκειται να σταματησωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ap

nce

odluck