Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16200

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Μπραβο....ο καλυτερος τροπος να γυμναστεις ειναι να το απολαμβανεις κιολας....καλη συνεχεια!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16201

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ εγω ειμαι πολυ τεμπελα γαμωτο...αν εχω χρόνο ειδικα τωρα το χειμώνα προτιμώ να χουχουλιασω στο κρεβατι παρα να τρεχω στα γυμναστηρια....Οταν πηγαινα ηταν σα να πηγαινα σε καταναγκαστηκα έργα :lol: !!!!!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16202

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κι εγώ σιχαίνομαι τα γυμναστήρια. Αλλά αυτό ήταν άλλη φάση, κάτι σαν παιχνίδι που μπορεί ποτέ, μπορεί έστω και μια φορά να σου φανεί χρήσιμο. Εγώ, έχω δεχτεί επίθεση 2 φορές στη ζωή μου και είχα πολύ τύχη και ήταν και γκαντέμηδες αυτοί που μου επιτέθηκαν. Την πρώτη φορά όταν ήμουν φοιτήτρια στη Συγγρού που εμφανίστηκαν 5-6 συμφοιτητές και το έβαλε στα πόδια και τη δεύτερη στην επαρχιακή πόλη που μένω και εμφανίστηκε... ένας ξάδερφος μπάτσος και τον μπαγλάρωσε. Αν υπάρξει τρίτη θα είμαι προετοιμασμένη.
Σχετικά με τη διατροφή: ξέρετε πόσους υδατάνθρακες έχει το ρουλόψωμο; Όλο μαζί για να υπολογίσω τα κομμάτια.
Αγόρασα χθες άσπρο τυρί με 0% υδατάνθρακες. Πόσο μπορώ να τρώω; Όπως και τα κίτρινα τυριά με 0% υδατάνθρακες ή λιγότερο. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16203

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και από μένα!

Εγώ ήμουν φανατική του γυμναστηρίου και μάλιστα πήγαινα 2 φορές την ημέρα. Πρώτα στις 8 το πρωί πριν τη δουλειά (τότε δούλευα στις 10) και μετά στις 6 μετά τη δουλειά. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση. Αλλά βέβαια προς το τέλος έφτασα στο σημείο να νιώθω υποχρεωμένη να πάω μπας και δεν χάσω το ελάχιστο φαγητό που είχα φάει. Anyway.

Με τον καιρό έκλεισε το γυμναστήριο και αποφάσισα να μην πάω σε άλλο. Αντ' αυτού βρήκα ένα site το οποίο πραγματικά είναι καταπληκτικό.

www.bodyrock.tv

Μικρά προγραμματάκια αλλά με πολλή ένταση, δυναμικά και πολύ αποτελεσματικά :)

Ρίξτε μια ματιά. Και αν σας φαίνεται αδύνατο να κάνετε τις ασκήσεις που κάνουν, don't worry, στο τέλος του προγράμματος δείχνουν και πως να τροποποιήσετε κάθε άσκηση ώστε να ξεκινήσετε από κάπου και σταδιακά να φτάσετε εκεί που είναι και αυτοί.

Εμένα με έχει σώσει αυτό. Πραγματικά το σώμα (κάτω από το στρώμα λίπους που το περιβάλει) είναι πολύ πιο σφιχτό και δεμένο. Και βέβαια έχω δει και τεράστια διαφορά στην καθημερινότητά μου. Η μέση μου είναι πολύ πιο δυνατή, μπορώ να σηκώνω βαριά αντικείμενα με απίστευτη ευκολία, να τρέχω πιο γρήγορα, οι γλουτοί μου έχουν σφίξει και πολλά άλλα.

Όποιος το δοκιμάσει ή το δει ας μου πει εντυπώσεις.

Maria123 για το λευκό τυρί φαντάζομαι ότι θα ισχύει ότι και για το κίτρινο. Πάνω από όλα να θυμάσαι πως πρέπει να δεις πως αντιδρά ο οργανισμός σου σε κάθετι καινούριο που προσθέτεις στο διαιτολόγιό σου. Ξεκίνα με μικρές ποσότητες, δες αν σε κολλάει / σε επιβραδύνει κτλ και αναλόγως το κρατάς ή το παρατάς.

I did it once, I can do it again ...

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16205

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλέ ephoebe 54 κιλά είσαι μόνο όυτε στα πιο τρελά μου όνειρα να φτασω ποτέ μου εγώ σ'αυτο το μαγικό νούμερο.
Πραγματικά τέτοιο site έψαχνα απο καιρό να βρω σου έχει και 30ημερο προγραμμα..... τέλεια!!! Θα ξεκινήσω απο σήμερα. Γυμναστήριο εγώ δεν πάω όχι γιατι βαριέμαι αλλά γιατί ντρέπομαι βλέπω κάτι κορμάρες να κάνουν διάδρομο (μου ανεβαίνει λίγο η πίεση απο την ντροπή) και παω εγώ διπλα τους να κάνω και εγώ διάδρομο που πας ρε καραμήτροοοοοοοοοοο με τετοιο σώμα λεω στον εαυτό μου και τα παράταω.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16206

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Liana μου μη σκέφτεσαι έτσι. Σκασίλα σου πως είναι η άλλη δίπλα σου. Να σκέφτεσαι εσύ πως θα είσαι όταν χάσεις τα κιλά που θέλεις και γίνεις άλλος άνθρωπος :)

Πιστεύω πάντως πως η γυμναστική βοηθάει πολύ. Διαβάζω συχνά ότι είναι καλό στην αρχή να μην κάνεις, όμως κατ' εμέ όσο μπορεί κανείς να κινείται καλό είναι. Άσε που γυμνάζοντας τους μύες του σώματος πέφτουμε ε πόντους παρόλο που τα κιλά μπορεί να μένουν ίδια.

Για τις ασκήσεις στο site χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χρονόμετρο. Εγώ το έχω αγοράσει και με έχει εξυπηρετήσει πολύ γιατί μπορώ να το παίρνω μαζί μου σε διακοπές κτλ. Αν δεν θέλεις να το αγοράσεις μπορείς να μπεις στο:

www.beach-fitness.com/tabata/

και να το χρησιμοποιήσεις οnline.

I did it once, I can do it again ...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication