Καλημέρα και από μένα!
Εγώ ήμουν φανατική του γυμναστηρίου και μάλιστα πήγαινα 2 φορές την ημέρα. Πρώτα στις 8 το πρωί πριν τη δουλειά (τότε δούλευα στις 10) και μετά στις 6 μετά τη δουλειά. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση. Αλλά βέβαια προς το τέλος έφτασα στο σημείο να νιώθω υποχρεωμένη να πάω μπας και δεν χάσω το ελάχιστο φαγητό που είχα φάει. Anyway.
Με τον καιρό έκλεισε το γυμναστήριο και αποφάσισα να μην πάω σε άλλο. Αντ' αυτού βρήκα ένα site το οποίο πραγματικά είναι καταπληκτικό.
www.bodyrock.tv
Μικρά προγραμματάκια αλλά με πολλή ένταση, δυναμικά και πολύ αποτελεσματικά
Ρίξτε μια ματιά. Και αν σας φαίνεται αδύνατο να κάνετε τις ασκήσεις που κάνουν, don't worry, στο τέλος του προγράμματος δείχνουν και πως να τροποποιήσετε κάθε άσκηση ώστε να ξεκινήσετε από κάπου και σταδιακά να φτάσετε εκεί που είναι και αυτοί.
Εμένα με έχει σώσει αυτό. Πραγματικά το σώμα (κάτω από το στρώμα λίπους που το περιβάλει) είναι πολύ πιο σφιχτό και δεμένο. Και βέβαια έχω δει και τεράστια διαφορά στην καθημερινότητά μου. Η μέση μου είναι πολύ πιο δυνατή, μπορώ να σηκώνω βαριά αντικείμενα με απίστευτη ευκολία, να τρέχω πιο γρήγορα, οι γλουτοί μου έχουν σφίξει και πολλά άλλα.
Όποιος το δοκιμάσει ή το δει ας μου πει εντυπώσεις.
Maria123 για το λευκό τυρί φαντάζομαι ότι θα ισχύει ότι και για το κίτρινο. Πάνω από όλα να θυμάσαι πως πρέπει να δεις πως αντιδρά ο οργανισμός σου σε κάθετι καινούριο που προσθέτεις στο διαιτολόγιό σου. Ξεκίνα με μικρές ποσότητες, δες αν σε κολλάει / σε επιβραδύνει κτλ και αναλόγως το κρατάς ή το παρατάς.