Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16209

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
σ'ευχαριστώ πολύ μακάρι να χάσω όλα τα κιλά που θέλω...... έχω υπομονή πάντως. Εphoebe μου δεν μου ανοιγει το χρονόμετρο το πατάω και δεν κάνει τίποτα λες αμα το ψάξω στο google να βρω κάτι παρεμφερές??? Φιλάκιαααααα
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16210

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
θα ψάξεις στο google tabata timer online

ρυθμίζεις τους γύρους, πόσα δευτερόλεπτα είναι το διάλειμμα και πόσα η γυμναστική και πατάς start. Κάθε φορά που πρέπει να ξεκινήσεις ή να σταματήσεις θα ακούγεται κάποιος ήχος.

I did it once, I can do it again ...

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16211

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλησπερα στα κοριτσια και τα αγορια
μπραβο στα κοριτσια που γυμναζονται...εγω με τιποτα δεν μπορω-με δυο παιδια και κανεναν να μου τα κραταει υπαρχει θεμα ασε που δεν υπαρχει και ευρω περισσιο
καποτε ημουν και γω φαν σε καθημερινη βαση...με ξεκουραζε θα ελεγα και ενιωθα ενεργη ολη μερα
τωρα η γυμναστικη μου ειναι οι δουλειες στο σπιτι και βολτες με το καροτσι οποτε το επιτρεπει ο καιρος.
χριστινακι ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ....ΓΛΥΚΑ!
μπραβο σου που εχασες τα κιλακια σου και να τα διατηρησεις ειναι κριμα να χαθει η ομορφια σου απο τα κιλα...ετσι λεω και γω...γιατι ειμαι ομορφη το ξερω(μετριοφρων)αλλα αν χασω τα κιλα θα ειμαι ΘΕΑΑΑΑΑΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΙΝΩ ΥΠΟΣΧΕΣΗ οταν χαθουν τα κιλα θα βαλω φωτογραφια πριν και μετα...σε ενα αλλο σαιτ που εχουν βαλει κοπελες φωτο ειναι απιστευτη η διαφορα.
σας φιλω και ειπαμε ο επιμενων ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ!
απο 10/1/2012

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16212

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Με τρελαινει η μετριοφροσυνη σου χαχαχα :lol: ! Οταν φτασουμε το στοχο μας ολες θα βαλουμε φωτο....το πριν δε γινεται να μη το βαλουμε? χαχαχα!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16213

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
katarina έγραψε:
καλησπερα στα κοριτσια και τα αγορια
μπραβο στα κοριτσια που γυμναζονται...εγω με τιποτα δεν μπορω-με δυο παιδια και κανεναν να μου τα κραταει υπαρχει θεμα ασε που δεν υπαρχει και ευρω περίσσιο

Katarina μου αν έχεις 15-20 λεπτά την ημέρα, μπες στο site που ανέφερε πιο πάνω και δεν θα χάσεις. Δεν θέλει ούτε λεφτά ούτε χρόνο, να το πάρεις απόφαση θέλει και να αφιερώσεις 15-20 λεπτά σε σένα. Το αξίζεις άλλωστε, όπως όλες μας! :)

I did it once, I can do it again ...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": katarina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication