Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16888

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ αυτοι οι ποντοι...Σου λενε μα και υποθερμιδικη διαιτα να κανεις παλι τα ιδια θα χασεις....αλλα οταν στην lowcarb χανεις 5 φαινονται για 10 κ.ο.κ.Το ιδιο ειχα παθει και γω με ενα τζιν που καταφερα να το κλεισω(κλασσικα ξαπλωμενη στο κρεββατι με τα χιλια ζορια :lol: ) στα 72 κιλα ενω πριν χρονια το φορουσα στα κιλα που ειμαι τωρα.Αυτη τη στιγμη πλεον μου πεφτει και θελει ζωνη :D !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16889

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Μπράβο Katarina!!!Κι εγώ πιστεύω ότι χάνω πόντους( αν και δεν μετρήθηκα όταν ξεκίνησα) αλλά το βλέπω από τα ρούχα και τα στικς, παρόλο που η ζυγαριά δεν εχει μετακινηθεί σημαντικά. Αυτό που με νοιάζει είναι να μπω στα ρούχα μου τα καλοκαιρινά που έχω να τα φορέσω από πρόπερσι...
Κι εγώ christinaki ένα τζιν έχω για μέτρημα,το είχα αγοράσει όταν ήμουν στα 63 κιλά,προς το παρόν σχεδόν ανεβαίνει,πάμε για το ανέβασμα και το κούμπωμααα!!!

[/url]
[/url

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16891

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
και εγώ ξέθαψα ενα τζίν που το φόραγα πριν 7 χρόνια μέτα τέλος δεν κούμπωνε με τίποτα. Πριν απο κανένα χρόνο το έβγαλα να το δοκιμάσω απα πα πα πα τι έπαθα η καημένη ούτε καν στα μπούτια δεν ανέβαινε. Τώρα το έχω για να μετράω τους πόντους.... εχθές λοιπόν το ξαναδοκιμάσα απο περιέργεια και τελικά ανεβαίνει στα μπουτάκια, ανεβαίνει και στον ποπό αλλά ακόμα έχουμε δρόμο για να κουμπώσει. Σιγα - σιγα όμως ειναι και αυτή μια προόδος.
Ξεκίνησα 12/12/2011

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.333 δευτερόλεπτα

Syndication