Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16709

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Δε νομιζω να σε κολλησει.Βαζε λιγο.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16860

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Γεια σας! Μπήκα να πω κι εγώ τα νέα μου...Ξεκίνησα στις 16/2 με κατακράτηση (δεν ξέρω πόση ακριβώς γιατί δεν μπόρεσα να ζυγιστώ εκείνη τη μέρα) λόγω ότι 2 μέρες μετά τη διακοπή της προηγούμενης δίαιτας (με την οποία στις 13/2 ήμουν 73 κιλά) έφαγα οτιδήποτε απαγορευμένο από σοκολάτες μέχρι γαριδάκια....Ζυγίστηκα στις 18/2 μετά από 2 μέρες ατκινς και με έδειξε 74,700(άρα με την κατακράτηση είχα φτάσει παραπάνω).Έτσι μετά από 9 μέρες άτκινς τώρα έχασα σχεδόν( με δείχνει 73.2) τα κιλά που έβαλα σε 2 μέρες...ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί σκέφτηκα ότι αφού ήταν κατακράτηση θα έφευγαν πιο γρήγορα και θα έχανα και κατιτίς παραπάνω...
Να σημειώσω ότι κάνω την άτκινς στην απλή της μορφή,δηλ. τρώω κυρίως αυγά και καθαρή πρωτείνη,υδατάνθρακες τις πιο πολλές φορές 10-15,γλυκαντικό μόνο στο ντεκαφεινέ με 30μλ το πολύ γάλα (2,5 υδτ) και οι θερμίδες μου κυμαίνονται μέχρι 1500.Ισως φταίει που τις πρώτες μέρες έτρωγα τυρί αλλά δεν ξεπερνούσα τα 100γρ., τώρα το έχω ελαττώσει και ήπια και 2 φορές κόκα κόλα λάιτ.
Χθες αγόρασα και το keto-diabur, το έκανα το βράδυ και με έδειξε ανάμεσα στο βιολέ και στο σκούρο μοβ,πήρα λίγο τα πάνω μου λογικά μπήκα σε κέτοση,σωστά?
Οι πιο έμπειρες ποια είναι η γνώμη σας, πάω καλά?

[/url]
[/url

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16864

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
φυσικα και τα πας καλα και καθε μερα ακομα καλυτερα.για μενα και προσωπικη αποψη μεινε σε απλη γραμμη διατροφης και θα τα καταφερεις.μη πινεις αναψυκτικα και γραφε τι τρωως καθημερινα για να καταλαβεις τι και αν σε κολλαει κατι.να τρως να χορτασεις οχι να σκασεις..εγω παρατηρησα οτι οταν τρωωω λαχανο και φετα κολλαω οποτε τα εβγαλα απο την διατροφη μου.καφε πινω κανονικο αρκετους θα ελεγα αλλα δεν μπορω να τον αποχωρηστω.στην πρωτη φαση εκατσα 3 εβδομαδες και ηδη εφτασα τα 30γραμμαρια υδατανθρακες και χανω καθημερινα 100-200 γραμμαρια και θα μεινω μεχρι να χασω αλλα 10.μετα θα ανεβω παλι 5 ανα βδομαδα μεχρι να δω που σταματαω να χανω.ειναι ενα ωραιο παιχνιδακι η lowcarb.
απο 10/1/2012

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16879

• titika
  • Το Άβαταρ του/της titika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και από εμένα...

Είμαι σχετικά παλιά στο site, έχω ξανακάνει άτκινς με θετικά αποτελέσματα, αλλά λόγω κακών συγκυριών και κακής ψυχολογίας κατέληξα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να πάρω 10 κιλά, μαζί και με τα 10 παραπανίσια που είχα από παλιά, έφτασα στο απροχώρητο..
Ξεκίνησα λοιπόν άτκινς πριν 2 μέρες και φυσικά κατευθείαν έχασα το πρώτο μου κιλό..Τι καλύτερος τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου και να συνεχίσεις θετικά. clap
Μόλις ξεφούρνισα και το ρουλόψωμο..αγαπημένο από τα παλιά και σε λίγο θα ετοιμάσω το μεσημεριανό με κοτόπουλο, σαλάτα και τυρί...

Είμαι πολύ αισιόδοξη αυτή τη φορά.. Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα για όλες και για όλους!! Καλή μας συνέχεια!

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16881

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Titika σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο ξεκίνημα και μακάρι όλοι μας να χάσουμε τα κιλάκια μας, και το καλοκαίρι να απολαμβάνουμε το νέο μας εαυτό!

[/url]
[/url

Απ: Καλησπέρα σε όλους!!! Καινούρια στη lowcarbπαρέα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16887

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλημερα κοριτσια
επιτελους μπαινει η ανοιξη και η διαθεση ανεβαινει ακομα περισσοτερο
κλεινω 2 μηνες εδω και ειμαι ευχαριστημενη με τα αποτελεσματα γιατι περα απο τα κιλα οι ποντοι ρε κοριτσια ειναι απιστευτοι
μπηκα σε παντελονι που εμπαινα οταν ειχα αλλα 10 κιλα λιγοτερα δεν το πιστευα εχθες,κακως που δεν ειχα μετρηθει και με μεζουρα.τωρα εχει λιγες μερες που εχω σκαμπαναβεσματα αλλα περιμενω και την κοκκινη κυρια οποτε δεν πτοουμε.
περιμενω πως και πως το καλοκαιρι να κορδωθω που λενε...ηδη τα βλεματα και οι ερωτησεις αρχισαν και ειμαι περηφανη για μενα...και το καλυτερο που το ειπαν στον αντρα μου...επειδη αυτος με βλεπει καθημερινα δεν μπορει να δει την διαφορα αλλα του το ειπαν εξω (ρε συ εχεις ωραια γυναικα και τωρα που αδυνατισε εγινε καλυτερη) δεν υπαρχει καλυτερη τονοτικη ενεση και ενθαρυση για να συνεχισω. για αυτο κοριτσια μου δεν το βαζουμε κατω και επιμενουμε στον στοχο μας.
απο 10/1/2012

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication