Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Χαιρετω!!!

Χαιρετω!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1930

• lazorf
  • Το Άβαταρ του/της lazorf
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετω, αντες γυναικες, αγορια και παιδια :D shock: ; Ενα συνηθισμενο γευμα που κανω μετα το γυμναστηριο ειναι Μακαρονια ολικης αλεσης με τονο, να το αλλαξω; Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ. Δυστυχως ειμαι τρελος fan των γλυκων! ΟΛΩΝ των γλυκων :P oops: .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χαιρετω!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2028

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
lazorf γεια σου. Η αληθεια ειναι, οτι περιμενα να σου απαντησει καποιος αλλος, για να μη βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα! :lol:
Εισαι σε μια ηλικια, που ο μεταβολισμος σου, ακομη διαμορφωνεται. Νομιζω, απο αυτα που γραφεις, οτι δεν εχεις πραγματικο προβλημα, παρα μια φοβια, μην ξαναβαλεις τα κιλα που ειχες. Αφου εισαι και αθλητης, θα σου ελεγα να κανεις μια διατροφη, καταλληλη και για την ηλικια σου, και για τον τροπο ζωης σου. Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ο οργανισμος σου χρειαζεται μεν τις πρωτεινες, αλλα και τις βιταμινες που σου παρεχουν τα φρουτα. Εισαι πολυ μικρος για να αποκλεισεις εντελως απο τη διατροφη σου βιταμινες κλπ. Γι αυτο εγω θα σου προτεινα, να καταργησεις επεξεργασμενους υδατανθρακες, να τρως φυτικες ινες (π.χ. φρυγανιες ολικης), να τρως πολλες σαλατες και να τρως τα λιγοτερο απαγορευμενα φρουτα.
Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλα τα γλυκα να τα ξεχασεις. Εκτος αν καταφερεις τη μαμα σου, να σου φτιαχνει τα γλυκα που εχουμε γραψει στις συνταγες.
Αν προσεξεις λιγο τωρα, στο μελλον δεν θα εχεις προβλημα με τα κιλα σου.
Α! να μην το ξεχασω!! Μην σταματας τον αθλητισμο. Ειναι η βαση για το αυριανο σου σωμα.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.060 δευτερόλεπτα

Syndication