Καλησπερίζω!
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στη δημιουργό του site, πρώτον για την ευκαιρία που μας δίνει να ανταλάσσουμε πληροφορίες & ιδέες σχετικά με την πρωτεϊνική διατροφή, αλλά κυρίως για τις πληροφορίες που παραθέτει σχετικά με το πρόβλημα της φωτοευαισθησίας. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά διάβασα πώς μπορώ να βοηθήσω κάποιον, αν του συμβεί μια σύμπτωμα και το βρήκα φοβερά χρήσιμο. Marina, ως συνονόματη μούσας είσαι πηγή έμπνευσης girl!
Λέγομαι Ράνια, γεννήθηκα και μένω Αθήνα. Αtkins πρωτοέκανα πριν από μία δεκαετία με φοβερά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους και τη συντήρησή τους. Έχασα περίπου δέκα κιλά και τα διατήρησα εννιά χρόνια, με on και off πρωτεϊνικής διατροφής. Ήταν μάλιστα η μόνη διατροφή που μου επέτρεπε να πίνω τα ουϊσκάκια μου στην μπάρα με τον καλό μου, και να χάνω ταυτόχρονα! Φυσικά όποτε το παράκανα με τα ξηροκάρπια και πατατάκια φούσκωνα, ενώ όταν βολευόμουν με ελίτσες, τυράκι και αγγουροκαροτάκια, όλα ήταν μια χαρά.
Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να μπω και πάλι σε πρόγραμμα, μιας και τα ξαναπήρα τα δέκα ριμαδοκιλά λόγω διάφορων δυσάρεστων γεγονότων και αλλαγών στη ζωή μου (μέσα σε έναν χρόνο αλλαγή δουλειάς τρεις φορές, απώλεια αγαπημένου προσώπου, προβλήματα υγείας άλλου αγαπημένου προσώπου) και πολλά άλλα, μη σας μαυρίζω την ψυχή τώρα, που μου προκάλεσαν φοβερό άγχος και ξεσπούσα σε πίτσες, σουβλάκια, γλυκά κλπ.
Οπότε πλέον μένω εδώ μαζί σας και ξεκινάω! Βλέπω ότι έχετε και πολλές σούπερ συνταγές και μπορώ να συμβάλλω καθότι κι εγώ το έχω το θέμα της μαγειρικής. Καλώς σας βρήκα, λοιπόν!