Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Νέο μέλος,καλώς σας βρήκα!

Νέο μέλος,καλώς σας βρήκα! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6082

• maria89
  • Το Άβαταρ του/της maria89
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας!Είμαι νέο μέλος και σήμερα ξεκίνησα και την άτκινς.Είχα κάνει και παλαιότερα προσπάθειες να την ακολουθήσω αλλά κάθε φορά κάτι έκανα στραβά και έτσι την παρατούσα.Τώρα ελπίζω με τη δική σας βοήθεια να τα καταφέρω.Είμαι 82 κιλά με 1.68 ύψος και ελπίζω να φτάσω 65 κιλά,θα είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη αν το καταφέρω αυτό.Μα μου φαίνεται τόσο καλό για να είναι αληθινό,έχω πια ξεχάσει πως είναι να είσαι αδύνατος που έχω αποδεκτεί ότι πάντα ότι και να κάνω θα μένω έτσι στα ίδια χάλια!
ΑΧ!!!!Βοηθείστε με σας παρακαλώ χρειάζομαι υποστήριξη.Από τη μία ξέρω και λέω ότι λειτουργεί η άτκινς και από την άλλη φοβάμαι ότι στο δικό μου οργανισμό κάτι θα γίνει στο τέλος και θα μείνω στα ίδια κιλά....
Να κάνω και μία ερώτηση;Στη 1η φάση επιτρέπεται μία κίντερ γαλακτοφέτα?Έχει 9,6 υδατάνθρακες η μία.
Ευχαριστώ προκαταβολικά! wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέο μέλος,καλώς σας βρήκα! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6086

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
maria καλως ηρθες welcome2 lcome2
ετσι πιστευουμε ολοι οτι ο δικος μας οργανισμος λειτουργει διαφορετικα.οχι μαρια ολοι ιδιοι ειμαστε.πιστεψε σε αυτη την διατροφη.μονο οταν αποδεχτεις οτι δεν κανεις διαιτα αλλα διατροφη τοτε μονο θα πετυχεις.ειμαστε κοντα σου σε πτι θελεις/οσο Για την γαλατοφετα μπυ φαινονται λιγοι 9 υδατ.αλλα εν πασει περιπτωσει εγω στην θεση σου δεν θα χρεωνομουν 9 υδαταν απο μια γαλακτοφετα.σκοπος μας ειναι να απεξαρτοποιηθουμε απο τα γλυκα.καλη αρχη

Re: Νέο μέλος,καλώς σας βρήκα! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6092

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
goodluck odluck maria89
Αντί να πάρεις αυτή την ποσότητα υδατανθράκων από μια γαλακτοφέτα, είναι 1000 φορές καλύτερο να την πάρεις σε λαχανικά, που θα σου κάνουν και καλό. Μην ξεχνάς πως έτσι κι αλλιώς όλο και κανένα ξόφαλτσο υδατάνθρακα θα πάρεις από δω κι από κει, όταν θα φας κανένα τυράκι ή οτιδήποτε άλλο.
Αν σου είναι τόσο απαραίτητο ένα γλυκάκι υπάρχουν πολλές άλλες γευστικές επιλογές που θα βρεις στις συνταγές, με μηδαμινούς υδατάνθρακες.

Re: Νέο μέλος,καλώς σας βρήκα! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6119

• mina
  • Το Άβαταρ του/της mina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου89
Και εγω νεο μελος ειμαι, οπως και εσυ και εγω τον τελευταιο χρονο την ξεκινουσα και μετα την σταματουσα.σημερα ειμαι στην τεταρτη μερα και εχω χασει 3 κιλα
πιστευω οτι ειναι τα υγρα πιο πολυ αλλα και παλι χαρουμενη ειμαι που κατεβαινει η ζυγαρια.
Ετσι θα γινει και με σενα...ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

να μας ενημερωνεις πως τα πας
welcome2 lcome2 welcome2 lcome2

Re: Νέο μέλος,καλώς σας βρήκα! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6142

• maria89
  • Το Άβαταρ του/της maria89
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια που μου λύσατε την απορία, αλλά ευχαριστώ και για την υποστήριξη.Έτσι μαζί σας πιστεύω θα τα καταφέρω!Καλως όρισες και εσύ Μίνα welcome2 lcome2 και καλή επιτυχία στη προσπάθεια.Θα σας ενημερώσω όταν θα έχω νεότερα.Φιλάκια!!!! hug g hug g hug g :)

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication