Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος

Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6095

• mina
  • Το Άβαταρ του/της mina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας,

χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα αυτη την σελιδα και θα μπορω και εγω να μιλαω με καποιους που θα μου δινουνε δυναμη να συνεχισω την προσπαθεια μου.
ειμαι 35 χρονων 1.65 και 125 κιλα, εχω προσπαθησει τα τελευταια 10 χρονια να χασω κιλα.το μονο που εχω καταφερει ειναι να χανω καποια κιλα και μετα να τα ξαναπαιρνω.εχω δοκιμασει πολλες διαιτες και εχω δωσει λεφτα σε κεντρα αδυνατισματος αλλα το αποτελεσμα μηδεν.τισ μονες φορες που εχω χασει καποια κιλα εινα μονο με την διατροφη atkins.
την ειχα κανει πριν δυο χρονια και ειχα χασει 20 κιλα σε 3 μηνες,ημουνα αλλος ανθρωπος μπορει να ημουνα 105 κιλα αλλα ειχα αλλον αερα.την διατροφη μου την ειχε δωσει μια φιλη μου πριν 15 χρονια , τοτε ημουνα 90 κιλα και ειχα φτασει 76,μπορω να σας πω οτι τοτε ηταν η πιο ευτυχισμενη περιοδα της ζωησ μου.μονο που ειχε καποιες διαφορες...π.χ.δεν επετρεπε πιπερια-γιαουρτι-και γαλα και ουτε μετρουσες τουσ υδατρανθρακες που κανετε εσεις και την εκανες για 10 μερες σταματουσες 2 και μετα παλι απο την αρχη αλλα κατα τα αλλα ειναι οπως τα λετε εσεις.
τωρα αποφασισα να κανω την διατροφη που γραφετε,ειμαι στην τριτη μερα και μεχρι τωρα ολα καλα..ειναι δυσκολα για μενα τωρα στην αρχη γιατι εχω μαγαζι κρεπερι-fast food και ειμαι ολη μερα μεσα στον πειρασμο.αλλα ειπα στον εαυτο μου ΤΕΛΟΣ εχεισ δυναμη και θα τα καταφερεις γιατι θελω να δειχνω ωραια και πανω απο ολα θελω να μεινω εγκυος.
ολοι σας μου δινετε δυναμη με οσα εχετε καταφερει
θα σας ενημερωνω συνεχεια για την προοδο μου
συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειναι η πρωτη φορα εδω και ηθελα να τα πω

φιλια :P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6096

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 welcome2 lcome2 Καλως ορισες mina clap ap clap ap
goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

Re: Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6097

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
μινα welcome2 lcome2 .και οτι θελεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε

Re: Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6118

• mina
  • Το Άβαταρ του/της mina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω για το καλωσορισμα
Οτι οτι χρειαστω θα σας λεω.

hug g

Re: Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6162

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
welcome2 lcome2 mina!!!

Τι να πω...το πες μονη σου....!
Εχεις δυναμη και θα τα καταφερεις...!!!
Οσο για την κρεπερι που εχεις...Ολα ειναι στο μυαλο.Εσυ απλα δεν θα χεις αναγκη απο καμμια κρεπα η οτιδηποτε απο εκει μεσα.
Στο φιναλε θα φτιαξεις μια κρεπα χαμηλων υδατανθρακων για παρτυ σου και ολα καλα! dance nce

Ειμαι σιγουρη για σενα γιατι δειχνεις αποφασισμενη. clap ap

Re: Γεια σας απο εναν καινοθργιο μελος 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6163

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου mina κι από μένα και welcome2 lcome2
Όταν κάποια στιγμή έχασα αρκετά κιλά με υποθερμιδική δίαιτα, ήμουν βέβαια πολύ χαρούμενη, αλλά πεινούσα και πεινούσα πολύ.
Οπότε από την πείνα και τη στέρηση, ξανάρχισα να τρώω, όλα τα "απαγορευμένα" και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες.
Πχ. κερνούσε ένας συνάδελφος στη δουλειά κι εγώ έτρωγα απίστευτες ποσότητες, όταν μάλιστα δεν ήταν κάποιος στο γραφείο, έτρωγα και κρυφά. Υπήρξαν φορές που έφαγα 6 σοκολάτες lacta σε μία μέρα σύν πολύ πολύ φαγητό.
Με την Atkins όμως δεν πεινάω και δεν αισθάνομαι στέρηση. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό.
Όταν λοιπόν κι εσύ θα αισθάνεσαι χορτάτη, θα βλέπεις φαγητά και δεν θα σου κάνει αίσθηση. Όσο για τις κρέπες, με τα γλυκάκια που προτείνουμε, ούτε που θα τις σκέφτεσαι! goodluck odluck
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication