Γεια σας αγαπημενοι μου φιλοι
Ηρθα και εγω στη παρεα σας οπου εδω περα πραγματικα ανακαλυψα καταπληκτικα πραγματα (ειδικα τις συνταγες με το γλυκο - κεικ ομελετα ...

)
Η ιστορια μου λιγο πολυ γνωστη.
Ενω απο προσωπικο προβλημα υγειας εχασα 12 κιλα σε ενα μηνα (επειδη δε μπορουσα να φαω) , τελικα τα ξαναπηρα μιας και λογω κακου χειμωνα το χα ριξει στο φαι.
Το πηρα αποφαση να αδυνατισω λοιπον, ξεκινησα με τις κλασικες διαιτες αλλα πλεον δεν εχανα γραμμαριο 10 μερες και λεω ας κανω μια φορα σοβαρα και την Ατκινς.
Και ξεκινησα.
Βεβαια Μ. εβδομαδα και εγω μεσ τα κρεατα, θα μας καψει ο θεος :/
Ειμαι 86 κιλα, θελω να παω 72 , Σημερα ηταν 3η μερα μου και ζυγιστηκα ετσι απο περιεργεια αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ !
Και αναρωτιεμαι
Ποτε μπαινεις στη φαση της κετωσης?
Πως το καταλαβαινεις?
Θα αδυνατισω τελικα? Εχω μεγαλο αγχος και θελω 2-3 βδομαδες στην φαση 1 να χασω τουλαχιστον τα 6 !
Κανω τη νεα Ατκινς , κοινως οχι αλκοολ, φουλ λιπαρα, κρεας, αυγα, θαλασσινα, οτι γραφει στο atkins.com
λιγα λαχανικα και αυτα τα ελαφριας περιεκτικοτητας (αγγουρια, μανιταρια κτλ), τυρακι στα 100 γρ καθε μερα, αυγα φουλ, σημερα εκανα και τη συνταγη με το κεικ.
Και ερωτω
Εχω μια μεγαλη αδυναμια. Την Κοκα κολα Λαιτ/ζερο.
Κανει τελικα να πινουμε η οχι? Μου αρεσει ρε παιδι μου και ειναι το μονο που δε θελω να στερηθω
Νιωθω οτι με κραταει αυτο
Αλλου διαβαζω πιειτε αφοβα οση γουσταρετε , αλλου λενε καθολου
Ετσι και αλλιως υδατ. 0 γραφει και σακχαρα 0 μηδεν !
Εχω να πω πως πρωτη φορα σε διαιτα ΔΕ πειναω τοσο ωστε να στερουμαι, ακομα δεν εχω παθει στερηση γλυκου που εγω αν μετα το φαι δεν τσακιζα γλυκα ψοφαγα αλλα νιωθς τρομακτικα πρησμενος 3 μερες τωρα.
Δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο αλλα νιωθω... βαρυς ρε παιδι μου
Τουαλετα παω κανονικα ως τωρα
Αυτα σε πρωτη φαση
Αντε βοηθηστε με βρε παιδακια , δωστε μου συμβουλες, παρηγορια, ιδεες, λυσεις κτλ
Θελω τοσο πολυ να ξαναμπω στα ρουχαλακια μου !
Να μου λενε ολοι "Αδυνατισες" ?
χχχ