Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9058

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έχεις πολύ δίκιο σε όλα!
Είμαι 26 χρονών (φτου φτου φτου, σκόρδα χαχαχα) και έχω και ένα θεματάκι με τον θυρεοειδή μου. Για τα δικά μου standards το να χάσω πχ 5 κιλά σε ένα μήνα -με όποιον τρόπο κι αν είναι- είναι κάτι σαν να περιμένω να τρίψω το τζίνι και να βγει ο εαυτός μου πιο αδύνατος!! Οπότε, και με τα 4 να έμενα θα ήμουν ευχαριστημένη!! Άσε που είμαι και λίγο πιο αισιόδοξη, μιας και με τα άπειρα λάθη έχασα 4 τις πρώτες δύο εβδομάδες....Θα δείξει!!

Πάντως πραγματικά, το site είναι πολύτιμο, με όλη την σημασία της λέξης!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ όλους και για όλα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9063

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mini χαιρομαι πολυ που καταφερες κι εχασες τοσα κιλα.
θα ηθελα να σου κανω καποιες ερωτησεις μιας κι εγω ευχομαι να δω το πολυποθητο 6 στα κιλα μου....
1)εισαι ολο αυτο το διαστημα σε φαση ενεργοποησης?
2)τρως τα γλυκα του φορουμ?
3)τρως τα παντα απλα δεν ξεπερνας τους 20?

εγω θελω να χασω 10-12 κιλα,κανω 1 εβδομαδα τη διατροφη,ακομα δεν εχω ζυγιστει αλλα ποντους που μετρηθηκα δεν εχω χασει....:( ( (

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9074

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγω για το πρωτο μηνα δεν ανεβηκα πανω απο τους 20 με εξαιρεση τη 2η βδομαδα που ειχα κανει λαθος υπολογισμους σε κατι λαχανικα!Τους 2 επομενους μεχρι σημερα εχω βαλει προσωπικο οριο τους 30 αλλα ζητημα να τους εχω φτασει 4 φορες και τη μια κατα λαθος παλι τρωγοντας μισο ψητο καλαμποκι που ξερω οτι εχει πολλους αλλα δεν ξερω ποσους καθαρους.?Ολες τις υπολοιπες μερες δεν εχω ξεπερασει τους 20 1ον γιατι πια δεν πειναω ιδιαιτερα και 2ον γιατι δεν μου παει η καρδια ενω ξερω οτι θελω να χασω μπολικα ακομα.
Τα γλυκα του φορουμ τα εχω τιμησει ειδικα το κεκακι σοκολατας 2 το εχω φαει αρκετες φορες.Περιπου 3-4 το μηνα τρωω και μια φορα εφτιξα και το τσιζ κεικ αλλα ζητημα να εφαγα 3 κομματια σε 4μερες.Δεν μου παει η καρδια να φαω παραπανω αφου δεν εχω καμια ιδιαιτερη λιγουρα και παροτι που δεν εχουν πολλους υ/α εγω δεν θελω να σαμποταρω την ιδια μου την προσπαθεια για κατι γλυκο αφου ολα τα αλλα τα κανω με συνεπεια.Αλλωστε σαν χρονια γλυκαντζου εχω φαει τοοοοσα γλυκα μεχρι πριν 3 μηνες που αλλοι θα καναν 3ζωες να τα φανε!ΑΑΑαααα εχω φαει 2 φορες μερικες κουταλιες γλυκο κανονικο οχι γιατι το ζηλεψα η το λιγουρευτηκα αλλα λογω του μερους που βρησκομουν το "επεβαλα" στον εαυτο μου ωστε να μην νιωσω οτι στερουμαι κατι.Γιατι πραγματικα δεν νιωθω να στερουμαι οτιδηποτε.
Μενω στους 20 τρωγοντας απο τα "επιτρεπτα" οχι απο τα παντα.Αλλα οσο κανεις τη διαιτα και ξεψαχνιζεις το σαιτ και εχεις και φαντασια ανακαλυπτεις οτι ειναι τοσα πολλα τα επιτρεπτα που δεν βαριεσαι ευκολα.Οταν με πιανει η βαρεμαρα τρωω τα ιδια και τα ιδια τις ευκολες λυσεις (σουβλακια κ αυγα) αλλα οταν με πιανει η ορεξη κανω κατι λαχταριστους συνδιασμους που οι αλλοι αναρωτιουνται αν οντως κανω διαιτα!
Ελπιζω να σε καλυψα κ να σε βοηθησα.Αλλα κι αν οχι εδω ειμαστε παλι!φιλια...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9083

• opaline20
  • Το Άβαταρ του/της opaline20
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και εγώ θέλω μια θέση στην παρέα σας..Νομίζω ότι το να καταγράφουμε την πρόοδό μας στο forum βοηθάει πολύ..Μας αποτρέπει από το να κάνουμε παρασπονδίες. :D cry: Θέλω να φοράω ρούχα που αρμόζουν στην ηλικία μου,να βγαίνω με τους φίλους μου,χωρίς να αισθάνομαι σαν το ψάρι έξω από το νερό.Για να μην πω για το ότι ψάχνω περιστασιακή δουλειά σαν σερβιτόρα και φοβάμαι ότι θα φαίνομαι σαν πατάτα :oops: Θέλω να γίνω 52 κιλά!Ζητάω πολλά;; :roll:

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9088

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δε ζητάς πολλά και σίγουρα δε ζητάς κάτι δύσκολο ή ακατόρθωτο :) ) )
Όλα θα πάνε τέλεια, είμαι πεπεισμένη κι ας είμαι κι εγώ στην αρχή ακόμα (ούτε 3 εβδομάδες).

Έχω χάσει 4 κιλά και έχω δει μεγάλη διαφορά στο σώμα μου, κυρίως ως προς το ότι "ξεπρήστηκα". Είμαι πολύ -υπερβολικά- παρατηρητική σε σχέση με το πρήξιμο στο σώμα μου, ανέκαθεν...Πριν ζυγιστώ πχ ήξερα αν έχω "φουσκώσει" μισό κιλό ή ένα (λόγω των ορμονικών μου, είχε εκπαιδευτεί το μάτι).

Τώρα, αν κι έχω πολλά κιλά να χάσω (γύρω στα 27 ακόμα), αισθάνομαι πολύ πολύ καλύτερα, φόρεσα ρούχα που φορούσα στα -8 κιλά και δεν έχω αυτήν την "πρησμένη" εικόνα που οι περισσότερες γυναίκες έχουν κατά την περίοδό τους, κι εγώ την είχα το μισό μηνα τουλάχιστον...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9093

• opaline20
  • Το Άβαταρ του/της opaline20
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ 'ευχαριστώ πολύ.Η σιγουριά σου είναι άκρως ενθαρρυντική.Να σας πω την αλήθεια από τότε που βρήκα το lowcarblife είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξη.Το να χάνω κάθε βδομάδα κιλά και να μπαίνω μετά εδώ να σας ενημερώνω μου φαίνεται σαν διασκεδαστικό παιχνίδι.Νομίζω θα είναι η πρώτη φορά που θα ευχαριστιέμαι τόσο πολύ μια δίαιτα.'Οταν πρωτοδιάβασα για την Atkins είχα φοβηθεί λίγο γιατί άκουγα για δηλητηριάσεις,νεφρικές ανεπάρκειες ακόμα και για μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες.Διαβάζοντας όμως για τις εμπειρίες σας οι ανασφάλειες μου έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι βιάζομαι.Βιάζομαι γιατί είμαι 19 χρονών και θέλω να ευχαριστηθώ εξόδους και παραλίες και πάρτυ και πάνω από όλα να νιώθω άνετα μέσα στο ίδιο μου το σώμα.Νομίζω πω ς τελευταία φορά που ήμουν στα 50 κάτι κιλά ήταν στο γυμνάσιο.Τώρα που είμαι στα γύρω στα 70 δε μου πολυφαίνεται. 'Ομως φαίνεται ότι ο σωματότυπός μου δεν είναι για πολλά κιλά..Άντε να φτάσω τα 60 για αρχή και μετά να μπω δυναμικά στα μαγικά 50..Θα σας γράφω κάθε βδομάδα για να έχω στο νου μου ότι παρακολουθούμαι και να μην ξεφεύγω..κοινώς..θα σας πρήξω..Συγνώμη και ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ;)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication