Για την ακρίβεια εδώ και 15 μέρες σας παρακολουθώ και σας διαβάζω μετά μανίας!!

Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε, για τα κιλά που χάνετα, για την προσπαθειά, για τις πληροφορίες που δίνετε στον κόσμο, για όλα τέλος πάντων!

avo
Είμαι μια μαμά δυο αγοριών, 3,5 και 1,5 χρονών. Ξεκίνησα την πρώτη εγκυμοσύνη μου σχεδόν αδύνατη (ποτέ δεν ήμουν συλφίδα) και αρκετά γυμνασμένη. 1.70 και 65 κιλά, να μης σας τα πολυλογώ, το καθισιό στο σπίτι περιλάμβανε άπειρο τσιμπολόγημα σε γλυκό και αλμυρό με αποτέλεσμα να φτάσω τα 90 κιλά!!!!

Και όλα συσωρευμένα στην κοιλιά και την πλάτη....πολύ χάλια σας λέω..... Μια ωραία πρωία πριν 22 μέρες χτύπησε επιτέλους το καμπανάκι μου, μου έκανε επιτέλους κλικ το κουμπί μου, και αποφάσισα να αλλάξω τα πάντα. Εκοψα μαχαίρι κάθε επεξεργασμένο υδατάνθρακα που έτρωγα και πιστέψτε με έτρωγα πολλούς, ειδικά εκείνη η μερέντα

στέναζε κάθε φορά, δεν μου έφτανε ένα κουτάκι στην καθισιά μου.... Ψάχνοντας στο ίντερνετ για χαμηλούς υδατάνθρακες, ανακάλυψα και την Ατκινς και μοιραία το φόρουμ σας στο οποίο οπως σας είπα μπαινοβγαίνω εδώ και 15 περίπου μέρες.
Να σας πω οτι στις 22 μέρες αυτές, από αυτά που έχω διαβάσει ανακάλυψα οτι εν αγνοία μου έκανα την 3η φάση της δίαιτας,κάποιες μέρες ίσως και σην δεύτερη (ψωμιά αλεύρια, ζάχαρη, ρύζι και πατάτες) δεν ακουμπώ ποτέ ξεφεύγω λόγω λαχανικών και κάποιων μαγειρευτών φαγητών που τρώω για μεσημέρι καμιά φορά) και παρόλ'αυτά έχω ήδη χάσει
6 κιλά, προσέχοντας αρκετά βέβαια και τις ποσότητες και βραδινό ένα γιαουρτάκι μέχρι τις 7-8 μετά μπουκιά δεν μπαίνει. Επειδή θηλάζω ακόμα τον μικρό (ισα για να κοιμηθεί το βράδυ μη φανταστείτε) δίσταζα να κάνω την 1η φάση, κάπου εδώ διάβασα οτι δεν επιτρέπεται.
Σήμερα ομως σερφάροντας και ψάχνοντας διάφορα ανακάλυψα αυτήν την συνέντευξη που είχε δώσει ο Δρ.Ατκινς εδώ
http://www.power-surge.com/transcripts/atkins.htm όπου του γίνεται ερώτηση αν η δίαιτα είναι κατάλληλη για την περίοδο του θηλασμού και ο Δρ. απαντάει πως είναι ασφαλής, απλά λόγω των ορμονών η γυναίκα ισως δυσκολευτεί περισσότερο να χάσει τα κιλά. Δεν μπορώ να το κάνω copy-paste γιατί είναι κλειδωμένο, παρόλ'αυτά νομίζω πως είναι μια σημαντική πληροφορία που ίσως να ενδιαφέρει και άλλες μανούλες.

)
Ετσι λοιπόν αποφάσισα να φορτσάρω από σήμερα και να μειώσω δραστικά τους υδατάνθρακες! Αέρααααααααααααααααααααααααααα

) )
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας και σας ευχαριστώ για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες!!!

) P