Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Kαινούρια θαυμάστρια

Kαινούρια θαυμάστρια 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8726

• mamadio
  • Το Άβαταρ του/της mamadio
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για την ακρίβεια εδώ και 15 μέρες σας παρακολουθώ και σας διαβάζω μετά μανίας!! ;)
Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε, για τα κιλά που χάνετα, για την προσπαθειά, για τις πληροφορίες που δίνετε στον κόσμο, για όλα τέλος πάντων! bravo avo

Είμαι μια μαμά δυο αγοριών, 3,5 και 1,5 χρονών. Ξεκίνησα την πρώτη εγκυμοσύνη μου σχεδόν αδύνατη (ποτέ δεν ήμουν συλφίδα) και αρκετά γυμνασμένη. 1.70 και 65 κιλά, να μης σας τα πολυλογώ, το καθισιό στο σπίτι περιλάμβανε άπειρο τσιμπολόγημα σε γλυκό και αλμυρό με αποτέλεσμα να φτάσω τα 90 κιλά!!!! :shock: Και όλα συσωρευμένα στην κοιλιά και την πλάτη....πολύ χάλια σας λέω..... Μια ωραία πρωία πριν 22 μέρες χτύπησε επιτέλους το καμπανάκι μου, μου έκανε επιτέλους κλικ το κουμπί μου, και αποφάσισα να αλλάξω τα πάντα. Εκοψα μαχαίρι κάθε επεξεργασμένο υδατάνθρακα που έτρωγα και πιστέψτε με έτρωγα πολλούς, ειδικά εκείνη η μερέντα :shock: στέναζε κάθε φορά, δεν μου έφτανε ένα κουτάκι στην καθισιά μου.... Ψάχνοντας στο ίντερνετ για χαμηλούς υδατάνθρακες, ανακάλυψα και την Ατκινς και μοιραία το φόρουμ σας στο οποίο οπως σας είπα μπαινοβγαίνω εδώ και 15 περίπου μέρες.
Να σας πω οτι στις 22 μέρες αυτές, από αυτά που έχω διαβάσει ανακάλυψα οτι εν αγνοία μου έκανα την 3η φάση της δίαιτας,κάποιες μέρες ίσως και σην δεύτερη (ψωμιά αλεύρια, ζάχαρη, ρύζι και πατάτες) δεν ακουμπώ ποτέ ξεφεύγω λόγω λαχανικών και κάποιων μαγειρευτών φαγητών που τρώω για μεσημέρι καμιά φορά) και παρόλ'αυτά έχω ήδη χάσει 6 κιλά, προσέχοντας αρκετά βέβαια και τις ποσότητες και βραδινό ένα γιαουρτάκι μέχρι τις 7-8 μετά μπουκιά δεν μπαίνει. Επειδή θηλάζω ακόμα τον μικρό (ισα για να κοιμηθεί το βράδυ μη φανταστείτε) δίσταζα να κάνω την 1η φάση, κάπου εδώ διάβασα οτι δεν επιτρέπεται.
Σήμερα ομως σερφάροντας και ψάχνοντας διάφορα ανακάλυψα αυτήν την συνέντευξη που είχε δώσει ο Δρ.Ατκινς εδώ http://www.power-surge.com/transcripts/atkins.htm όπου του γίνεται ερώτηση αν η δίαιτα είναι κατάλληλη για την περίοδο του θηλασμού και ο Δρ. απαντάει πως είναι ασφαλής, απλά λόγω των ορμονών η γυναίκα ισως δυσκολευτεί περισσότερο να χάσει τα κιλά. Δεν μπορώ να το κάνω copy-paste γιατί είναι κλειδωμένο, παρόλ'αυτά νομίζω πως είναι μια σημαντική πληροφορία που ίσως να ενδιαφέρει και άλλες μανούλες. :) )
Ετσι λοιπόν αποφάσισα να φορτσάρω από σήμερα και να μειώσω δραστικά τους υδατάνθρακες! Αέρααααααααααααααααααααααααααα :) ) )

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας και σας ευχαριστώ για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες!!! :) ) P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Kαινούρια θαυμάστρια 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8729

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου ρε mamadio,
εγώ ένα ξέρω.... όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και αποτέλεσμα.
Συνέχισε και δεν θα χάσεις,..... ή μάλλον θα χάσεις!!!

Re: Kαινούρια θαυμάστρια 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8730

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο! Καλή αρχή και καλή συνέχεια! Κι εμείς μέχρι και συνταγή για low carb μερέντα σου έχουμε στο section με τα γλυκά!!!

Re: Kαινούρια θαυμάστρια 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8737

• mamadio
  • Το Άβαταρ του/της mamadio
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας κορίτσια!
Καλά Συλβιούλα τι λες να μην την είδα?χεχε ;) ;) ;)

Ακόμα δεν θέλω να ξεκινήσω γλυκές γεύσεις κι ας είναι και με ζαχαρίνη, μια χαρά τόσες μέρες έχω απεξαρτηθεί και δεν με ενδιαφέρουν καν. Για κάποιες δύσκολες μέρες ομως είναι οτι πρέπει!!! Τουλάχιστον ξέρεις οτι υπάρχουν και αυτές οι λυσεις, μπράβο βρε κορίτσια είστε φοβερές!!!! Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν με ενδιαφέρανε τα γλυκά, είμαι του αλμυρού, τα τελευταία ομως χρόνια μεταλλάχθηκα και ήθελα ένα ζαχαροπλαστείο στην καθισιά μου. Με τραβούσε πολύ η ζάχαρη, έπαιρνα ενέργεια που μου έλειπε λόγω ξενυχτιών με τα μωρά. Τώρα ομως που πηρα την απόφαση και είμαι σταθερή και πειθαρχημένη ειλικρινά ούτε και που με νοιάζει. Μου κόπηκε και η όρεξη, ούτε ψωμιά (και κάνω μόνη μου και μοσχομυρίζει το σπιτι) θέλω ούτε τίποτα. ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! :twisted:

Πάντως και από τις πρώτες μέρες που έκοψα τους υδατάνδρακες (όλους τους επεξεργασμένους) αμέσως ένιωσα το ξεφούσκωμα και το σώμα μου να αλλάζει. Βρε ΟΥΣΤ απο δω, στο πυρ το εξώτερο. Οταν φτάσω τον στόχο μου, ισως τότε να τρώω σαν άνθρωπος και μετρημένα ρύζι καστανό και μακαρόνια ολικής(ετσι κι αλλιως και λόγω παιδιών πλεον μόνο τέτοια χρησιμοποιούμε, σπάνια από τα λευκά) και ψωμάκι ολικής.
Και τα κιλά φεύγουν σαν νερακι έστω κι αν έκανα την 2η φάση περισσότερο!!

sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication